IZRAČUNAJTE najprimernejše ime za otroka :-)))))
Tik pred koncem delovnika (no, bolj je bil lenarnik!) se lahko spet razpišem in skrivoma potegnem par dimov zmečkanega cigaretka. Ga šparam že cel dan in lovim priložnost zanj…
Zaenkrat imamo le enega dveletnega smrkolina. Počasi delamo še na kakšnem potomcu. Ampak res počaaaaaasi, ker ima smrkolin radarje in točno ve, kdaj se mora zbuditi, he he – sredi najbolj nore akrobacije in tik pred “koncem”, se razume….
Imena so pa tako-tako. Redko kdo je zares zadovoljen s svojim. Jaz sem se pred leti prav ufurala v eno “čudno” ime in resno razmišljala o preimenovanju. Pa sem končno spoznala eno z željenim imenom in se v hipu premislila. Ne vem, vraževerje ali kaj…
He he he, dobra ideja! Bi te vsi pogledali, ko bi se jim resno predstavila: “Me veseli, sem Piki Miki…”.
Je pa Piki Miki strašansko simpatično ime, prav luškano, nedolžno, ki me asocira na otroško nagajivost, igrivost, smeh…
Če si takšna v resnici, je prav zabavno v tvoji družbi, he he.
A, potem imaš same športnike doma? Formulaše – atija in sineka. Gotovo ti ni dolgčas… Malega si kar živo predstavljam, kako osvaja vesoljni svet s svojo svetlo podobico v rdeči ferrari jopici. Mora biti prav cotkan, pa navihan…
Navkljub sivemu dnevu vam želim resnično lep dan! Mene čakajo danes še zoprni opravki, pa mizar, pa tašča, pa…. jooooj!
Uživaj oz. uživajte!
Jaz sem od 7.razreda naprej trobezljala, da se bom preimenovala v Tino. Pa danes sploh več nevem zakaj mi je bilo to ime všeč. Mogoče, ker je bilo Neni v njenem filmu ime Tina???
Je pa zdaj skrajni čas, da si še premislim. Upam, da kmalu spremenim priimek (brez poroke seveda), pa je že ta hec kar drag (okoli 12000 sit), torej bi morala izkoristit priliko in zraven menjat še ime, kar me ne bi koštalo nič več. Pa saj sem se v bistvu v teh skoraj 34 letih že navadila na svojega, pa mi je prav vseeno kako mi je ime kot stari babi.
No pri meni doma se tudi dogaja “lenarnik”, bi tko šla ajat. Nevem kaj bi zdajle dala, da se naspim. Danes smo se po dolgem času spet dojili ob 3,30h, se mi niti ni dalo ugotavljat, kaj mu manjka in sem ga v pol snu kar priklopila.
Ker sem koma, se bom kar odklopila. Če boš še prebrala, ti želim, da dobro opedenaš popoldanske opravke (vključno s taščo).
Enga 🙂 za tvojega škratka.
Forum je zaprt za komentiranje.