Izposoja denarja
Potrebujete osebno posojilo?
Posojilo za izboljšave vašega doma,
Hipotekarno posojilo,
Posojilo za konsolidacijo dolgov,
komercialno posojilo,
Posojilo za izobraževanje,
avto posojilo,
Posojilo za sredstva.
WhatsApp +91 8346 909 683
punce ženske ,če ste v finančni krizi in potrebujete manjše posojilo v zameno za masažo se mi javite na email gregagrega6@gmail.com
ojlala., 28.07.2008 ob 15:48
Verjetno je razlog, da ji ga ne odobrijo in ta je običajno, da banka oceni, da določena oseba ne bo zmožna odplačati kredita.
Če bi pa ti rada bila dobrodelna ustanova, pa si dobordošla da pomagaš zgornji osebi…
Ni glih tako.
jaz nisem kreditno sposobna, ker sem imela izvrsbo na racunu. Prekrsek – napacno parkiranje – v vrednosti 100 eur.
ker od takrat se ni poteklo pol leta, zal ne dobim kredita.
Ne se hecat, 07.02.2023 ob 21:08
Ni glih tako.
jaz nisem kreditno sposobna, ker sem imela izvrsbo na racunu. Prekrsek – napacno parkiranje – v vrednosti 100 eur.
ker od takrat se ni poteklo pol leta, zal ne dobim kredita.
Tudi po tem banka vidi da nisi resna. Prekrška nisi plačala, si raje počakala na rubež.
Punce ,ženske če potrebujete posodim od 100 do 200 evrov v zameno za masažo,tako ne rabite garancije,pišite na email gregagrega6@gmail.com
Lp grega
gregagrega6, 04.09.2023 ob 10:47
Punce ,ženske če potrebujete posodim od 100 do 200 evrov v zameno za masažo,tako ne rabite garancije,pišite na email gregagrega6@gmail.com
Lp grega
Bonafin ena….jaz sem si tam partkrat izposodila In če takrat res ne moreš še vrnit, ti napišejo novo pogodbo.Sem ene 3x povlekla in letos odplačala.Je pa vse , kot rečejo in napišejo.In to brez masaže!???
easyfinance, 06.12.2012 ob 18:01
Ali potrebujete hiter in preprost posojilo odplačati svoje račune ali dobro poskrbel za svoja podjetja ali za osebne namene, nam pošljite E-mail sem danes z easyfinancialservice@gmail.com za več informacij o posojilu zahteve, smo pripravljeni, da se odzove na pomoč. Hvala, kot ste popolnoma pozdraviti, da bi dobili posojilo. E-pošta easyfinancialservice@gmail.com
Ali potrebujete posojilo? Če je odgovor pritrdilen, zaprosite za posojilo po nizki 2-odstotni obrestni meri, kontaktirajte me zdaj po e-pošti: firstcityfinancialg@gmail.com
Lep pozdrav
Raphael Dylan
Forum je zaprt za komentiranje.