Izposoja denarja
no jst sm zdej tut v tej situaciji ko sm v prvem povečanju limita meu odobreno skor 1700€ in se mi je to vleče že ene 4 leta. do zdej sm brez problema podalšvou. en let nazaj sm skor vrnu k sm kredit uzeu a sm se nespametno odloču da gremo z bratom in druščino na ene počitnce. ampak jebiga sej je blo fajn. zdej pa mi je banka odobrila le 1200€. razliko pa še ne vem kko si bojo prlastil. rekla mi je una na okencu da mi bodo počas iz mesca u mesc po 100€čopal ampak ker vem da ne bo tko da bo treba zdej 500€ takoj vrnt razmišla o izposoji neke usote. hotu sm tm na banki predlagat da mi ta limit pretopijo lepo kredit ampak sm biu rajš tih, ker sm jo hotu kr zadaut. uglavnem tut jst sm si reku da si nkol ne bom sposojou dnarja prek privatnih sposojevalnc sej se ve za zgodbo orion pa še par drugih. ampak zdej me je ta finančna situacija prpelala do tega da bo treba poiskat alternativo. razmišlou sm če bi odpru na drugi banki nov račun in da se tm nekako zmenm za kšn kredit, samo ne vem a je treba met priliv od delodajalca da ti odobrijo kredit? velika neznanka. sicer pa razmišlam da bi banko tožu sej me banka psihično zlamlja. če ne bo šlo na drugi banki je zadnja opcija sposojevalnica. kle je pa treba vedt da je potem za to obdobje vračanja bit zaposlen, a v današnjem času je to zelo kritično, biti zaposlen, in še to za nedoločen čas. aja še to sm pozabu dodat, da banke same prsiljo zrd njihove politike ljudi, da zaidejo v kaznjiva dejanja. oh k bi mi padu dnar usaj enkrat z neba 🙂
pozdravljeni zudi iz moje strani!!
Tudi jaz bi nujno potrebovala denar,do katerega ne morem priti na noben način!!…
Ne hodim še v službo,ampak šolo (zadnji letnik)..in ne prejemam štipendije,imam pa otroka!!
Moj edini dohodek so otroški dodatki,ki pa pravzaprav pripadajo mojemu sinčku in tudi porabim jih le za njega!Saj potrebuje hrano,oblačilca in vse ostalo!!,…živim popolnoma sama,čeprav sem še mladoletna..imam namreč svoje gospodinjstvo in sva s sinčkom sama!!
Iz meseca v mesec se torej prebijam le z otroškim dodatkom,katerega višina je 100eur…
Za hrano zame mi ne ostane popolnoma nič,kaj šele za akkšno oblačilo ali kaj podobnega,saj moram sinčku kupovat mleko(2 plantoja na mesec),posebno hrano za otroke(kašice,čokolino ipd..)ker drugih stvari noče papat!!
In se odpravim na socialno za 1 kratno pomoč,ker res nujno potrebujem zimsko bundo zame,za sinčka,tudi zimsko obutev,pa hrano in vse ostalo,med drugim tudi drva,ki jih še zdaj nimam in naju s sinčkom zebe!!ker s temi ubogimi 100eur ne morem pokrit vsega!!
In kaj mi na tej zabiti socialni rečejo?… hja,da ne morem dobit več kot kakšnih 100eur,oz. za položnico za vrtec,za eno obutev za otroka in za eno obutev zame!!… da drugo pa ni tak pomembno!..dva-sploh ne,ah kje..naj njo zebe,koza babja!… pa tud za bundi nisem dobila pomoči!!..mi je rekla na socialni naj poiščem kaki karitas al kaj takega,da bom dobla kaj rabljenega!!pa haloo… saj nisem cucek,da se tak pogovarja z mano!!!!!!!…
In tako je to….
Popolnoma brez denarja sem,ne vem kaj naj!!… sinčku ne morem zagotoviti lepega življenja!!Nihče mi ne pomaga!!.. da ne bo pomote,starši mi pomagajo po svojih najboljših močeh.partner s katerim imam otroka,ne daje nič in mu nič ne morem,oz. ne morem nič izvleč iz njega,ker ni zaposlen in je zato varen,ker je na azvodu za delo!!…. …ampak težava je,da dokler ne končam šole in si poiščem službe,ne bom mogla preživet iz meseca v mesec le z 100eur!!
A poznate koga/kaj kjer bi mi lahko kakorkoli pomagali?… s tem,da morate gledat na to,da ne bom mogla vračat takoj,kot ostali,ki imajo plače,ampak postopoma oz. dokler si ne najdem službe!!..
Pomagajte,če le lahko!!
Lep pozdrav vsem!!
p.s. tisti,ki mislite pametovat in se dlat fine i bogate,sploh ne odgovarjajte na moja vprašanja,ker mi gresste na bruhanje s svojimi izjavami… ko vas človek prosi za pomoč,vi pa namesto,da bi mu pomagali,ga še bolj tolčete po glavi,ponižujete in zaničujete!!
Pozdravčke!
mlada*mami
Pozdravljena.
Gledam tukaj stare forume…pa sem prebrala tvoje pismo.
Povej – si že našla pomoč? Koliko let ima sedaj tvoj sin? Jaz sicer nimam denarja, pravzaprav nimam nič…vendar ti lahko pomagam z obleko za otroka, morda tudi zate, če želiš seveda. Imam dva otroka, še manjša, pa bi se kaj našlo za tvojega sinčka…pa imata lepo ohranjene obleke, nekaj pa bi ti lahko jaz od sebe dala, če seveda želiš.
Lahko se mi javiš na moj mail
mlada mami
Glede na to situacijo ki jo pišeš je zelo resna. Ker naša dr podpira tudi bogataše menim da tudi ti imaš pravico do denarnega nadomestila, kljub temu da hodiš v šolo si namreč mati samohranilka. kar se pa tiče prezivnine pa ti to omogoča prezivninski sklad kljub temu da njegov oče ni zaposlen. imaš ma sodišču vso pravico do brezplačne pravne pomoci da urediš zadevo z prezivnino za otroka.
BRAWO!!! KONČNO ENA PAMETNA TU,KO ZNA NEKI PAMETNEGA NAPISAT..MA BUDALE SO TU VSI TALE FOLK OD PRVEGA NAVZDOL…PIČKA JIM MATERNA SMOTANA ,DA JIH JE KDAJ RODILA…NAMEST DA BI POMAGALI,ALI KAKORKOLI KAJ KORISTNEGA SVETOVALI,ŠE BOLJ JEBEJO U GLAVO…SAJ BODO TUDI ONI U KRIZI,JIM PRIVOŠČIM…VIDI PA SE DA O DOLOČENIH STVAREH KI PIŠEJO POJMA NIMAJO,KER SPLOH NE VEJO KAJ PIŠEJO…TUT TAKI ŽIVIJO,NA ŽALOST
BOG POMAGAJ TAKIM
1. Ali ste v dolgovih?
2. Ali potrebujete posojilo, da bi poplacali svoje dolgove?
3. Ali želite biti financno neodvisni?
Ponujamo vam enostavno rešitev v treh korakih, da si pridobite posojilo pri nas.
Pišite za podrobnejše informacije na: denislepageloanss@gmail.com
pozdravljeni!
mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z tem gospodom, ki bi naj posojal denar, in sicer: Denis Lepage loanss iz Amerike. zasledila sem ga ravno na tej strani in kontaktirala z njim, napisala sem mu situacijo v kateri sem se znašla in seveda ta g.mi je bil takoj pripravljen posodit 3500EUR za dobo treh let, kredita bi preplačala samo 300EUR več, ampak tale g.želi, da mu preko Western uniona plačam pristojbino 193EUR in v roku 60min.bi meni on nakazal 3500EUR. to je napizdancija, kajne?
pozdravljeni!
mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z tem gospodom, ki bi naj posojal denar, in sicer: Denis Lepage loanss iz Amerike. zasledila sem ga ravno na tej strani in kontaktirala z njim, napisala sem mu situacijo v kateri sem se znašla in seveda ta g.mi je bil takoj pripravljen posodit 3500EUR za dobo treh let, kredita bi preplačala samo 300EUR več, ampak tale g.želi, da mu preko Western uniona plačam pristojbino 193EUR in v roku 60min.bi meni on nakazal 3500EUR. to je napizdancija, kajne?
pozdravljeni!
Ali potrebujete hiter in preprost posojilo odplačati svoje račune ali dobro poskrbel za svoja podjetja ali za osebne namene, nam pošljite E-mail sem danes z easyfinancialservice@gmail.com za več informacij o posojilu zahteve, smo pripravljeni, da se odzove na pomoč. Hvala, kot ste popolnoma pozdraviti, da bi dobili posojilo. E-pošta easyfinancialservice@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.