Izposoja denarja
ali je kje kaka dobra dusa ki bi posodilla mladi sp je vki 3500 ki nujno potrebujem sm sele pol leta na ne dobim kredita na banki pa vrnem z dobrimi obrestmi ,glede tujih sm se pa pravkar opekla sam in zahtevajo zmeraj vec denarja in nic ni in ostala sm brez posojila ce je tle kdo iskren naj mi pise na mail bric.alenka427@gmail.com
[code]
[/code]
ali je kje kaka dobra dusa ki bi posodilla mladi sp je vki 3500 ki nujno potrebujem sm sele pol leta na ne dobim kredita na banki pa vrnem z dobrimi obrestmi ,glede tujih sm se pa pravkar opekla sam in zahtevajo zmeraj vec denarja in nic ni in ostala sm brez posojila ce je tle kdo iskren naj mi pise na mail bric.alenka427@gmail.com
posodim večjo količino denarja ljudem ki so v stiski in ki lahko povrnejo pišite mi na moj el.naslov mariamalujia@gmail.com
posodimo denar resnim in poštenim ljudem dolgoročno tako kratkoročno če ste zainteresirani mi pišite po el. pošti na mariamajulia@gmail.com
zdravo,če še katera rabi finančno pomoč,oziroma posojilo se naj javi na email, grega grega6@gmail.com
lep pozdrav
POPRAVLJAM EMAIL–zdravo,če še katera rabi finančno pomoč,oziroma posojilo se naj javi na email, gregagrega6@gmail.com
lep pozdrav
ženski ali punci posodim do 100 evrov,Grega
ženske ,če ste v finančni krizi in potrebujete manjše posojilo se mi javite na email gregagrega6@gmail.com
lp Grega
ženske ,če ste v finančni krizi in potrebujete manjše posojilo se mi javite na email gregagrega6@gmail.com
lp Grega
ženski ali punci posodim do 100 evrov,Grega
ženski ali punci posodim denar od 100 do 500 evrov,,če katera potrebuje denar se naj mi oglasi
gregagrega6@gmail.com
lp
ti dam čist prav. Valda si folk ne gre na vrat nanos izposojevat denarja, ker bi pač rad bil in in bi si rad nekaj kupil. jaz trenutno tud evra nimam. dobesedno!! na Urbani imam 2.6 €, toliko, da danes domov pridem in jutri na delo za sramotno plačo.s partnerjem imava izklopljene telefone zaradi neplačil, sin je imel roj.dan, pa mu nisem kupila ne dala nič, vsak dan me sprašuje kdaj bo praznoval, pa mi gre na jok, ker nimam za praznovanje. vse stane. jutri mi trgajo trajnike pa ne bo šlo nič skozi, razen kreditne kartice katero sem bila primorana začeti uporabljati, čeprav sem se jo celo življenje izogibala kot hudič križa. Nimam pojma kje si izposodit denar, da vsaj tanujne položnice plačam, da me ne dajo na sodišče. dolžni smo pa povsod
Zdravo vsi ,
Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593
Hvala
Rebeka
punce ženske ,če ste v finančni krizi in potrebujete manjše posojilo v zameno za masažo se mi javite na email gregagrega6@gmail.com
lp Grega
Forum je zaprt za komentiranje.