izpitna vožnja
odvisno kje ga delaš……..če ga delaš v lj al mb te je lahko strah….če pa delaš v kakem manjšem mestu, ga boš pa hitrej nardila
vse je pa odvisno od inštruktorja, kako te nauči, od ocenjevalca-na kake detajle je pozoren, pa od sreče
jaz sem delala na roški, dobim enga picajzlastga in mi prbije, da preveč boke gledam in me vrže…če inštruktorju ni bilo jasno, pol je men bilo še manj
no mene so fuknl zarad banalnosti… na roski so doma kreteni en veci od druzga..kdor je bil tm saj enkrat mu je jasno…moj bog, kje je alkaida te dni…kaksni kreteni, na kozlanje mi gre ko pomislm da tako zelo malo izobrazene svinje pijejo dnar iz moje denarnice…upam da enkrat najdejo zadovoljstvo v tem kar delajo, jst ga nebi niikol… a veste clovk k razume numericne metode se resno vprasa kako razumet te debile, pa lep pozdrav:)
alo jaz pa mam jutro 3 ispitno vožnjo ob 9.00 pred eno uro pa bova z inštruktorom stranirala rekel mi je da že vredu vozim za mo naj nimam treme in se skocetrim dva hujšiva sem že skos dal je reko kaj naj jutri zjutraj pred zamem da nebom dobil treme in mi koncetracija potem ne bo padla hvala za nasvet lp.
Postavte se v kozo komisije: ce se eden pred vami trese ga boste zato se bl jebal pa se kdaj hotl vidt pa ste lahko se ne vem kako dobri. Na tem principu tam pac delajo. Se pravi jim mores tak odnos vrnit, kar js zelo dobro znam. Vrnit moras pa malo manj kokr oni teb dajejo, paziti da ne presezes njihovega ker so mal vecji po rangu, ne smes se pa pustit jebat, se pravi da moras poznat meje in je ne presegat.
Tut mene je hotu sprovocirat en iz roske pa se nisem dal in je hitr utihnu pa se posvetu svojmu delu. Sla sva ga z instruktorjem iskat ke u hodnik, se je predstavu, js se njemu, zazelu srecno voznjo pol sm pa prizgal cik in reku da me pomirja, ko smo prisli do avta sem reku da bom pokadu do konca in da pridem v avto ko bom pripravljen. Pol je on mene zacel jebat s takimi da ko sem bil na levem pasu se je spomnil da bi sel naravnost pa sm mu reku da je kar je naj se drugic mal prej odloci, ceprav me je probu vrzt na finto ker je na kriziscu neprekinjena crta pa tako ali tako ne smes menjavat pasov na kriziscu. Pol se je pa umiru in me je pelu se na eno enosmerno cesto da zavijem levo, da vidi ce se bom na levi rob postavu in sm spet odpelu kot se zagre pol je pa za 5minut cist obmolknu in sm se pac pelu naravnost ves cas po tem casu pa reku naj grem po najkrajsi poti nazaj na rosko in sm mu odgovoru da nism gps da bi vedu niti ljubljane ne poznam tok dobr da bi sploh prsu nazaj na rosko tako da je dajal komande do roske nazaj in to je blo teh 15minut voznje. Uzel sm mu vso voljo za parkiranje in vse razne finte, nakonc je nakratko neki zamomlov in izstopu tako da nism ne js ne instruktor vedu a smnaredu al ne pa svasla not uprasat in dobila zakljucen kartonck 🙂
Najlazi tremo premagate tako, da nimate komisije za bogove in v pol hecu in pol resnosti kaksno stvar lepo odgovorite nazaj to pa sami veste do kje lahko greste
Forum je zaprt za komentiranje.