Izmenjava daril (nujno preberi!)
Anonimna512, 09.07.2021 ob 11:29
Kako veš, da ne bo avtor edina oseba, ki bo hodila po “zmenkih”?? Zakaj sploh darilo? Od kdaj se nosi darila na zmenke? Za izplačilo nagrade so potrebni osebni podatki oz oseben stik.
kako veš? Ja saj se bodo javili ljudje, ki so se javili ali pa vsaj prebrali obvestilo tukaj na forumu in če poenostavim:
gospod Janez Novak iz Suhorja in Štefan Pogačnik iz Portoroža se bosta javila na mail, kjer ju bom sparčkal z Manco Koritnik iz Ljubljane in Špelo Podržaj iz Velenja. V kolikor bi samo jaz hodil na te zmenke a se ti n ezdi da bi se potem tale Janez in Štefan oglasila, da nista dobila nobenega zmenka in oglasile bi se tudi punce ki bi povedale da so šle z npr Gregorjem iz Vranskega na zmenek in bi se takoj odkrilo. Sploh ni poanta v tem kar ti pišeš, poleg tega je pa vse javno, vsakdo lahko na forumu napiše kako je bilo na zmenku.
Tvoj problem je drugje:
-bi, pa si ne upaš, pa iščeš izgovore, da je kao problem drugje, po drugi strani pa zavidaš vsem, ki so šli ali pa bodo šli ali pa hodijo na zmenke, medtem ko ti sama posedaš. In tako bo še naprej, ker si pasivna oseba.
Neumnost, 09.07.2021 ob 15:53
Kakšen nateg, bog ne daj se prijavljati na take numnosti, pa saj niste normalni! To je zrelo za prijavo! Prekleti pokvarjenci!
zrelo za prijavo!??? HAHAHA!!!! Kaj boš pa prijavila? HAHAHA!!!! Ja prijavi, ne?
Boš napisala, da je nekdo odprl temo, kjer bi šli ljudje na zmenke. Ko si že pri temu pa prijavi še Ona on, Kupid, Urgenco, Facebook, Instagram, Tik tok,….mislim hahaha, pa kje se najdete no!????? fuck stary!!!!
A se ti ne zdi, da če bi že imel čudne namene, da ne bi tega potem JAVNO pisal na forumu. A se ti zdi da je to dark net ali kaj? Misliš da te bo nekdo kar posilil sredi Kamnika ob 17 uri, ko boš šla na kavo? A v trgovino si upaš iti? Pa na tržnico? Pa na sprehod? Saj ja kar mrgoli nepridipravov vsepovsod!????
Anonimno 9999, 09.07.2021 ob 11:09
Saj je čisto simpl in brez neke nevarnosti razkrivanja osebnih podatkov, če sem prav razumela. Na objavljeni mail se iz svojega maila pošlješ svojo starost, spol in mesto iz katerega prihajaš (tukaj ni razkritih nobenih osebnih podatkov, če nimaš mail naslova ravno sestavljenega iz svojega imena in priimka 😉 pač odpreš novega na gmailu). Nato ti avtor ideje najde par in ti nazaj na mail pošlje kje in kdaj se dobita. Prideš tja na kavo, prineseš darilo in se sam odločiš ali sploh želiš deliti kakšen osebni podatek z osebo s katero si se dobil, ker itak ne ve nič o tebi. Simpl. In čisto varno in dobra ideja, če mene vprašate. Blagor, da se sploh komu da ukvarjati s čim takšnim. Pa še 100 evrov bi podaril za najboljše darilo. Najbrž zato večina postane sumničava, ker nismo navajeni takšnih stvari in vsak išče kje je trik. 😀 😉
točno to, si pa očitno edina ki je to razumela, ostali pa niso dovolj inteligentni. Jaz se prav čudim kako si uspejo sami čevlje zavezati, pa vrata odpreti, pa poslati pismo, kupiti kruh, luč prižgati,…sem mislil da so te stvari nekako samoumevne ampak nisem več prepričan. Očitno sva ti in jaz inteligentna elita, ostali pač polulani, lačni in bosi tavajo v mraku,…..
zmenkarije, 10.07.2021 ob 21:24
Ne vem, zakaj mislim, da bo avtor soudelezenec vseh zmenkov.
Ne čisto vseh, on bo šel na zmenke z ženskami ;).
Kdo pri zdravi pameti bi tratil čas in denar, da bo srečal nekega neznanca z mona, kjer se zbira greznica od ljudi?
Avtor pač upa, da je na monu dovolj trap, da bi nasedle in bi on hodil zmenkovat z njimi.
ne čisto vseh, 10.07.2021 ob 21:57
Ne čisto vseh, on bo šel na zmenke z ženskami ;).
Kdo pri zdravi pameti bi tratil čas in denar, da bo srečal nekega neznanca z mona, kjer se zbira greznica od ljudi?
Avtor pač upa, da je na monu dovolj trap, da bi nasedle in bi on hodil zmenkovat z njimi.
Si predstavljaš, da greš na tu povezani zmenek in nasproti tebe sedi Nazy???? Ali Darwin!!!! Kokoši!!!!
Gospod Božiček, 08.07.2021 ob 18:53
Roxi, 08.07.2021 ob 18:45
Ni vazno od kot prihajas?
seveda ne. Vsakdo ki je zainteresiran (moški in ženske) mi boste na mailu povedali iz kje ste, pa vas bom poparčkal tako da boste blizu, da ne bo ravno nekdo iz Lendave šel v Portorož na kavo.
Torej, če vas bo dovolj zainteresiranih, bom objavil svoj email naslov pa se mi boste tja javili (vašo starost in iz kje prihajate) potem vas bom pa poparčkal z tistimi ki bodo približno vaših let in iz vaše okolice-če bo le možno! V kolikor bo nekdo iz Ormoža npr in ne bo nikogar iz tam blizu bom pač organiziral tako, da se bosta dobila na “pol poti” recimo v Slovenski Bistrici ali kaj takšnega.
Skratka to je moj problem, jaz bom poskušal zadevo čim bolj korektno speljati, vsakemu bom povedal kam mora iti in s kom se dobi in lahko boste predlog zavrnili pa bom zamenjal in vam poslal koga drugega itd,..stvar dogovora.
A boš poparčkal tudi istospolne pare? Mene npr. moški ne zanimajo, mojega brata LEGENDO MONA, pa zanimajo moški.
Boš tudi to zrihtal?
Nikogar ne bom parčkal ker ste sami norci. Iz vsake stvari še tako lepe in zanimive vam jo uspe pokvariti. Pa kar ene teorije zarote pa to!?? Je pa zanimivo vidjeti kako ljudje razmišljajo, izgleda da sta povprečna slovenka/slovenec pokvarjena do amena saj že tako razmišljata. Npr:
-nekdo pravi da bom šel jaz na vse zmenke (kot da bi to bilo nekaj najbolj strašnega na tem svetu, kot da sem neki gobavec itd,….vsi ostali pa so toliko boljši, lepši, prijetnejši, zanimivejši, LE JAZ NE) ampak ne, nisem imel namena iti na vse zmenke, že zaradi finančnega vidika ne, saj je na zmenek potrebno prinesti DARILO in si res ne želim kupovati en kup daril, poleg tega bi me ljudje RAZKRILI na forumu ko bi se pogovarjali s kom so šli na zmenek,…tako da itak je brez veze da še dalje razlagam, zanimivo je zgolj to, da po eni strani ste tako pametni (teorija zarote) po drugi strani pa neverjetno butasti
-100 evrov je bilo mišljeno kot motivacija in denar ne bi dal jaz iz svojegy žepa ampak bi ga vsi udeleženci zbrali skupaj in nagradili najlepše darilo, o tem bi se tako ali tako pogovorili preko emaila ali osebno, ampak neeeeeeeeeeee, spet neke teorije zarote, kako je vse skupaj sumljivo, ker pazi gre se za 100 evrov (za katere sem napisal, da lahko tudi brez tega naredimo, bil je samo predlog) poleg tega lahko zmagovalec (prejemnik ali prejemnica teh 100 evrov) časti preostale udeležence s pijačo ali kaj takšnega, vendar neeee, pozor, sumljivo, smrdi do neba, pokvarjeno,…mislim govorimo o jebenih 100 evrov in ne o vseživljenskih prihrankih. A to da lahko na loteriji Slovenija zadaneta nekaj milijonov vam pa ni sumljivo? Ste že šli kdaj n akakšen srečolov? Ste kupili kakšno srečko? Poznate športne stave, igralnice, hitre srečke,…tam je tudi možnost dobitka, a to pa ni sumljivo??? Mislim, pa kje nekateri živite no? V hribih? v Jamah? Vse je kr neki sumljivo pa to, mislim totalno nesproščeni ste res.
-če bom parčkal isto spolne pare. JA ZAKAJ PA NE!????? Kaj pa je to takšnega? A še nisi videla dva pedra (ja napisal sem PEDRA, ker vem da jih to ne moti!) kako gresta na zmenek? Ali pa dveh lezbijk???? Ne boš verjel/a med nami so tudi pedri in lezbijke, pa cigani, pa albanci, pa bosanci, pa črnci,…mislim WTF!!! a misliš da oni pa ne hodijo na zmenke ali kaj??? Odpri oči!!! Dve lezbijki si pač ližeta svoji pički in druga drugi vanjo tiščita prste, dva pedra si vlečeta kurce,….to pač tako je, kaj ti tukaj ni jasno!??? O čem mi govorimo??? saj smo v 21 stoletju, to da si nekateri še vedno zatiskate oči je samo vaša nevednost, nerazgledanost, zaplankanost, zahojenost,….ti ljudje, ki počneje te “packarije” so med nami, hodijo na zmenke, zaslužijo si srečo in ljubezen prav tako kot vsi ostali, pa če ti je prav ali ne!
-vidim da na tem forumu ljudje res niste pripravljeni na zmenkarije, v bistvu sploh niste pripravljeni na izive 21 stoletja, ker še vedno živite v 18 stoletju. Tako da hvala lepa in adijo!
Forum je zaprt za komentiranje.