Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izmenjava daril (nujno preberi!)

Izmenjava daril (nujno preberi!)

Darilce darilce na steni povej, katero najlepše v deželi je tej!

Javite se vsi, ki ste zainteresirani za izmenjavo daril.

Zadeva poteka takole:

-vsi ki ste zainteresirani, se mi oglasite na moj email naslov

-jaz bom potem med vsemi vami izžrebal pare in vas poparčkal

-tista dva ki sta skupaj v paru, se bosta dobila nekje na kavi in si izmenjala darilo

-vrednost darila naj bo do višine 10 evrov

-potem mi boste vsi poslali fotografije daril na email in jih bom objavil na facebooku, kjer bodo lahko ljudje glasovali za najlepše, za najbolj zanimivo darilo

-in tisti kateri je kupil zmagovito darilo, bo prejel denarno nagrado v višini 100 evrov

Torej, javite se vsi, ki želite sodelovati!

Če bo zadeva uspešna, jo bomo spet ponovili okrog Božiča!

Veš kaj, če in ko hočem komu dati darilo, je to darilo zanj ali zanjo in premislim kaj dobi. Verjamem, da so obdarjenim darila všeč, širši javnosti pa verjetno ne.

Dati neznancu darilo, ki ga bodo drugi komentirali, mi je zelo čudno. Razen če res  nimaš prav nikogar svojega?

Odgovor na objavo uporabnika
Ne maram reklam…, 08.07.2021 ob 18:19

Veš kaj, če in ko hočem komu dati darilo, je to darilo zanj ali zanjo in premislim kaj dobi. Verjamem, da so obdarjenim darila všeč, širši javnosti pa verjetno ne.

Dati neznancu darilo, ki ga bodo drugi komentirali, mi je zelo čudno. Razen če res  nimaš prav nikogar svojega?

eh, nisi razumela poante. Gre se za druženje z neznancem ali neznanko, s katero se dobita v lokalu in si izmenjata darila, simbolično pač.

Potem pa pošljeta fotografijo vsak svojega darila in potem bo glasovanje preko facebooka in tisti ki je kupil darilo z največ všečki je zmagovalec in dobi 100 evrov nagrade. Ne bodo omenjena imena in priimki, samo fotke daril. Pa zaradi mene jih lahko ti objaviš na svojem profilu, ni nujno da jih ravno jaz. Pač nekoga določimo, ki im afacebook račun da objavlja fotke daril in mu jih pošiljamo. Lahko sem to jaz, lahko si ti ali pa nekdo tretji, nekdo ki bi se rad s tem ukvarjal in ki ima precej prijateljev, da bodo všečkali.

Če se pa ne znaš iti igrice, če se ne družiš rada, če nimaš rada presenečenj, če nimaš 15 minut za kavico časa,…potem pač tole ni zate. Ni pa potrebno nosu vihati nad tem

Ni vazno od kot prihajas?

Zakaj morajo všečkati?

Roxi, 08.07.2021 ob 18:45

Ni vazno od kot prihajas?

seveda ne. Vsakdo ki je zainteresiran (moški in ženske) mi boste na mailu povedali iz kje ste, pa vas bom poparčkal tako da boste blizu, da ne bo ravno nekdo iz Lendave šel v Portorož na kavo.

Torej, če vas bo dovolj zainteresiranih, bom objavil svoj email naslov pa se mi boste tja javili (vašo starost in iz kje prihajate) potem vas bom pa poparčkal z tistimi ki bodo približno vaših let in iz vaše okolice-če bo le možno! V kolikor bo nekdo iz Ormoža npr in ne bo nikogar iz tam blizu bom pač organiziral tako, da se bosta dobila na “pol poti” recimo v Slovenski Bistrici ali kaj takšnega.

Skratka to je moj problem, jaz bom poskušal zadevo čim bolj korektno speljati, vsakemu bom povedal kam mora iti in s kom se dobi in lahko boste predlog zavrnili pa bom zamenjal in vam poslal koga drugega itd,..stvar dogovora.

Všeček, 08.07.2021 ob 18:52

Zakaj morajo všečkati?

ja kako bomo pa vedeli katero darilo je zmagovalno?

Nekako moramo prešteti glasove.

Lahko pa glasujemo znotraj naše skupine, se pravi, da ne dajemo ničesar na facebook ampak jaz pošljem vse fotografije vsakemu izmed vas in vsak izmed vas glasuje in potem jaz preštejem glasove, ampak se bojim da bo potem vsak glasoval samo za svoje darilo. Razen če izvedemo točkovno glasovanje da npr vsakdo izbere 3 darila ki so mu najbolj všeč in točke podeli na način 10 točk za prvo mesto, 5 točk za drugo mesto i 1 točko za tretje mesto. Nekako moramo dobiti zmagovalca….

Hmmm…

Ej tole pa mi je zanimivo in sumljivo hkrati… Smem vprašati kako si prišel na idejo in zakaj ne bi imeli kar tu na MON??

Ful ne bi dajala e-maila ali osebnih podatkov.

Kdo si ti? Kje je objavljen tvoj kontakt? Boš parčkal po spolu m-ž ali tudi m-m in ž-ž? FB ni anonimen, ker moraš biti prijavljen za objave in všečkanje.

Pomanjkljivi podatki, 08.07.2021 ob 23:14

Kdo si ti? Kje je objavljen tvoj kontakt? Boš parčkal po spolu m-ž ali tudi m-m in ž-ž? FB ni anonimen, ker moraš biti prijavljen za objave in všečkanje.

ja saj zakaj bi pa moralo biti anonimno? V čem je problem? Npr oseba Janez Novak in Mojca Pokraculja gresta na zmenek in Janez prinese Mojci knjigo ona pa njemu glavnik. Na FB-ju pa potem objavimo fotografijo knjige in glavnika in zraven NE NAPIŠEMO da je knjiga darilo Janeza Novaka ampak zgolj objavimo fotografijo darila (knjige v tem primeru) in gor bo npr 10 daril in ljudje bodo izbrali tistega ki jim bo najbolj zanimiv. Kje je tu problem?

Moj kontakt bom objavil ko bo zadostno število ljudi zainteresiranih, da mi bodo lahko pisali. Prej ni nobene potrebe, saj zaenkrat se še ni nihče 100% izjasnil da želi sodelovati. Ko se bodo odločili, bomo razpravo nadaljevali preko mailov.

Sem pa povedal, da lahko naredimo glasovanje tudi znotraj skupine preko emaila in nr preko FB-ja in to na način, da vsakemu pošljem fotografije vseh daril in jih potem ocenite in mi sporočite rezultate.

Lahko pa celo naredimo BREZ ocenjevanja daril v kolikor vas to tako moti. Meni je vseeno, jaz sem želel samo ljudi spodbuditi, da bi prinesli bolj zanimiva darila in ne kr neki kar lahko kupiš v trafiki oziroma nekaj kar se ti valja doma po stanovanju in si že mislil stran vreči.

Parčkal bom predvsem po letih in lokaciji. Drugače pa mi naj vsak sam pove ali želi da ga parčkam z istim spolom ali nasprotnim spolom in bom to tudi upošteval. Vsakdo, ki se bo javil na mail mi naj sporoči svojo starost, spol, mesto iz kje prihaja in s kom si želi na zmenek, pa bom potem to upošteval. Če nas ni vsaj 10 je brez veze. Ko se bo javilo vsaj 10 ljudi, bom objavil svoj email naslov pa boste lahko pisali tja

Anonimno 4811, 08.07.2021 ob 22:31

Hmmm…

Ej tole pa mi je zanimivo in sumljivo hkrati… Smem vprašati kako si prišel na idejo in zakaj ne bi imeli kar tu na MON??

Ful ne bi dajala e-maila ali osebnih podatkov.

hm, kako bi pa izvedli na monu?

A naj kar javno napišem da boš šla na zmenek z osebo ki je na monu prijavljena pod vzdevkom “nič nas ne sme presenetiti” in to v nedeljo ob 17 uri v Kamniku v lokalu “pod skalco”?

A to ti pa ni sumljivo? Da bo cel forum vedel kdaj in kam greš na zmenek in bodo prišli tja opazovat?

Mislim, ok, če tako hočete lahko tudi tako, preko mona, javno, meni je vseeno.

Gospod Božiček, 09.07.2021 ob 00:16

hm, kako bi pa izvedli na monu?

A naj kar javno napišem da boš šla na zmenek z osebo ki je na monu prijavljena pod vzdevkom “nič nas ne sme presenetiti” in to v nedeljo ob 17 uri v Kamniku v lokalu “pod skalco”?

A to ti pa ni sumljivo? Da bo cel forum vedel kdaj in kam greš na zmenek in bodo prišli tja opazovat?

Mislim, ok, če tako hočete lahko tudi tako, preko mona, javno, meni je vseeno.

Čater zapohani shizofrenik, si spet brezzobo telo izgubljeno v hi#i brez sten?

Jaz moram to prespati. Lahko noč.

Daj počasi, 09.07.2021 ob 00:21

Čater zapohani shizofrenik, si spet brezzobo telo izgubljeno v hi#i brez sten?

pa kje se najdete no? A je možno v tej Sloveniji s kakšnim normalno komunicirati ali ne?  Kako ste takšni osebki sploh Osnovno šolo končali? Pa zdravniški pregled? Sistematski pregled? Kakšni norci vse so med nami, to ni res, kaj delajo pristojne službe? Danes težiš pijan po forumu, jutri boš pa nekomu pod avtomobil skočil ali pa se boš s kolesom zvrnil v kakšno staro mamo, ki bo šla iz trgovine. Naj nekdo te ljudi pospravi v institucije, preden naredijo kakšno škodo, teh norcev je zdaj res že preveč in povsod so.

Hermann, 09.07.2021 ob 00:24

Jaz moram to prespati. Lahko noč.

ti kar, pa še koga za nasvet vprašaj

Ok, priznam, da ni glih najboljša varianta objaviti glih za vse na forumu “X in Y, dne TegaInTega, ob TejInTej uri, na ABC lokaciji” 🙂

Še vedno pa ne bi glih puščala kontaktov, kjer bi me kakšen psiho lahko nadlegoval, sledil domov ali strpal v creepy kombi čez en teden.

Ta del se mi zdi ful nujno dodelati. Kako pa še ne vem 🙂

Anonimno 4811, 09.07.2021 ob 09:18

Ok, priznam, da ni glih najboljša varianta objaviti glih za vse na forumu “X in Y, dne TegaInTega, ob TejInTej uri, na ABC lokaciji” 🙂

Še vedno pa ne bi glih puščala kontaktov, kjer bi me kakšen psiho lahko nadlegoval, sledil domov ali strpal v creepy kombi čez en teden.

Ta del se mi zdi ful nujno dodelati. Kako pa še ne vem 🙂

razmisli in sporoči

Cloveska domisljija ne pozna meja.

Jaz vsaki teden trikrat obdarim svojo drago soprogo.

Saj je čisto simpl in brez neke nevarnosti razkrivanja osebnih podatkov, če sem prav razumela. Na objavljeni mail se iz svojega maila pošlješ svojo starost, spol in mesto iz katerega prihajaš (tukaj ni razkritih nobenih osebnih podatkov, če nimaš mail naslova ravno sestavljenega iz svojega imena in priimka 😉 pač odpreš novega na gmailu). Nato ti avtor ideje najde par in ti nazaj na mail pošlje kje in kdaj se dobita. Prideš tja na kavo, prineseš darilo in se sam odločiš ali sploh želiš deliti kakšen osebni podatek z osebo s katero si se dobil, ker itak ne ve nič o tebi. Simpl. In čisto varno in dobra ideja, če mene vprašate. Blagor, da se sploh komu da ukvarjati s čim takšnim. Pa še 100 evrov bi podaril za najboljše darilo. Najbrž zato večina postane sumničava, ker nismo navajeni takšnih stvari in vsak išče kje je trik. 😀 😉

Kako veš, da ne bo avtor edina oseba, ki bo hodila po “zmenkih”?? Zakaj sploh darilo? Od kdaj se nosi darila na zmenke? Za izplačilo nagrade so potrebni osebni podatki oz oseben stik.

Mail pa maš v tazadnji al kak?

Kakšen nateg, bog ne daj se prijavljati na take numnosti, pa saj niste normalni! To je zrelo za prijavo! Prekleti pokvarjenci!

Svasta pi..a rodi.

Iz te moke nebo kruha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close