Izkušnje s portalom Semaforum
Imate kaj izkušenj s portalom Semaforum?
Jaz sem mislila, da je to super portal za iskanje družbe za šport, potovanja, kulturo. Daš oglas recimo, da iščeš sopotnika za Dunaj ali pa kaj takega. Je tako po rubrikah.
Ampak glej ga zlomka. Tudi sem so navalili pecarji. Se javijo na oglas za recimo tenis, kjer sem jasno napsiala kje želim igrat. Sprašujejo pa, če sem samska, če grem na pijačko, želijo, da naj pridem v Lj igrat (jaz sem čisto iz drugega konca), ker so oni iz LJ. A da bi pa koga zanimalo kako ok igram to pa ne.
Glede na oglaševanje tega portala. Sem upala, da je končno en normalen portal za iskanje družbe za športanje, potovanja. Ker na portalih ala kupid, badoo, najdeš samo f.fehtarje.
Pa vidim, da tudi na tem Semaformu visijo isti ljudje. Samo bolj na prikrit način.
A je kje sploh kak normalen portal?
[/quote]
Kar je prosto dostopnih anonimnih portalov je gojišče nesnage. Čisti pa vsak sam pri sebi. 😉
Verjetno bi večina samskih raje šla na tenis s samsko žensko. Ne vem pa, kako si tipi predstavljajo, da bodo katero pritegnili, če se jim ne da riti zmigat iz LJ in hočejo žensko naročiti tako rekoč na dom (no, saj zato so pa tudi samski).
Sprijazni se, da gre v jedru kljub vsemu tudi za iskanje partnerjev.
Recimo dala sem oglas, da iščem soigralca/ko za tenis, navedla kraj (blizu MB). Pišejo mi tipi, vabijo na pijačke, težijo, da naj pridem v LJ igrat, ker se ne bodo vozili v MB (jih je kdo prosil?). Jokajo, da nimajo tenis loparja, če vseeno lahko pridejo. Da bi jih pa res zanimal tenis pa ne.
[/quote]
Glej, ti si dala že tako veliko oglasov po vseh mogočih portalih pa ni šlo nikjer. Ne tu, ne na ona-on, zdaj ne na semaforumu itd. Da ni v tebi problem?
Glej, ti si dala že tako veliko oglasov po vseh mogočih portalih pa ni šlo nikjer. Ne tu, ne na ona-on, zdaj ne na semaforumu itd. Da ni v tebi problem?
[/quote]
Problem je v tem, da jaz ne iščem razmerja, na portalih pa so sami taki, ki ga očitno iščejo. Ta portal pa oglašujejo kot super za iskanje družbe za športanje pa sem preskusila. Na Kupidu in Badoo so mi očitali, da sta portala za parčkanje oz. za iskanje seksa.
Problem je v tem, da jaz ne iščem razmerja, na portalih pa so sami taki, ki ga očitno iščejo. Ta portal pa oglašujejo kot super za iskanje družbe za športanje pa sem preskusila. Na Kupidu in Badoo so mi očitali, da sta portala za parčkanje oz. za iskanje seksa.
[/quote]
Kako točno naj bi pa lastniki portala preprečili da se nekdo prijavi za iskanje partnerja?
Pač rečeš da te ne zanima. V čem je problem? Saj če nekdo nekaj ponudi še ne rabiš vzet.
Verjetno te moti ker ne najdeš soigralca, ampak za to pa ni lastnik portala kriv. Pač se očitno nihče tak ni prijavil gor. Naj ga oni ustvarijo?
Kako točno naj bi pa lastniki portala preprečili da se nekdo prijavi za iskanje partnerja?
Pač rečeš da te ne zanima. V čem je problem? Saj če nekdo nekaj ponudi še ne rabiš vzet.
Verjetno te moti ker ne najdeš soigralca, ampak za to pa ni lastnik portala kriv. Pač se očitno nihče tak ni prijavil gor. Naj ga oni ustvarijo?
[/quote]
Hja, nisem samo za tenis dala oglasa, še par drugih zadev. Vedno pecarji.
Ista figa kot kak badoo.
[/quote]
Saj to je napisano. Oglaševala si že se na vseh mogočih portalih, bodisi za zvezo ali kot v zadnjem primeru za športne aktivnosti, tudi tu si recimo napisala že ogromno oglasov. Če vidiš da nekaj ne štima, se je potrebno vprašati, če ni morda v tebi problem.
Saj to je napisano. Oglaševala si že se na vseh mogočih portalih, bodisi za zvezo ali kot v zadnjem primeru za športne aktivnosti, tudi tu si recimo napisala že ogromno oglasov. Če vidiš da nekaj ne štima, se je potrebno vprašati, če ni morda v tebi problem.
[/quote]
Ne, nikoli nisem dajala kakega oglasa za zvezo. Samo za šport. Pa samo na Kupidu, Badoo in sedaj na tem. Ok, razumem, na Kupidu in Badoo so očitno sami taki, ki iščejo seks. Ta portal, ki ga omenjam pa naj bi bil namenjen drugim stvarem.
Ne, nikoli nisem dajala kakega oglasa za zvezo. Samo za šport. Pa samo na Kupidu, Badoo in sedaj na tem. Ok, razumem, na Kupidu in Badoo so očitno sami taki, ki iščejo seks. Ta portal, ki ga omenjam pa naj bi bil namenjen drugim stvarem.
[/quote]
Evo jaz bi igral tenis s tabo, še raje tekel ipd. In kaj sedaj?
pa ja. V športu so rangi po kvaliteteti in zdej se bo tip, ki redno igra tenis in mu noge delajo sto na uro peljal v MB iz Lj., da mu bo ena bejba par rangov nižje po znanju ukazovala kam naj ji vrača žogo pri izmenjavi udarcev in pol še vse to plača, zjebeš si cajt za đabe, pa še slabe volje si, hehe..
Če ni igranja za stavo je dolgčas, pa tud če imaš mis sveta na drugi strani mreže. Sem igral 2x z eno šolano igralko, ki je res lepe izmenjave imela. Igrat za set pa ni hotela, pa da jo jebeš, tuširala se je pa itak samo doma, hehe.. Pol je bila pa še ena, ki se je na tak način šlepala v teniškem društvu, ker ni imela ženskih soigralk samo, da so ji tipi plačali tisto partijo igranja, pa ajde.., tud jst sem ji eno partijo plačal in mislim, da je računala še na drugo partijo, hehe…
Z žensko igrat rekeretivno tenis, če ni v igri sex ali vsaj igra za točke v športnem tenis društvu preprosto ni inspiracije za moškega.
Ne vem kako je s temi portali. Se mi zdi, da bi naj zrela, odrasla ženska znala komunicirati tudi v živo. Krog prijateljev ali znancev ima verjetno vsak. To je vsekakor bolje kot spoznavanje preko portalov, če resnično iščeš samo družbo za to ali ono dejavnost. Pri moških je drugače ne komplicirajo toliko.
Za potovanja kot za šport se včlaniš v klub, a ne? Če se prijaviš na portal, se ne pretvarjajte o razlogu. Tudi, če mislite, da tenisa pa le ne igra vsak klošar, za potovanja se javijo tudi samo premožnejši ipd.
Razlog je isti, le da se nočete “spuščati na nižji nivo”
Prozorno kot beli dan. Za take pravijo, da bi samo da jim ne uđe. Pa kdo še naseda, prosim vas. Kaj pa manjka tistim, ki direkt povejo kaj hočejo? Vsaj veš pri čem si. Kaj se zgražaš, greš pač naprej po svoje. Kaj tak cirkus delate. Samo pozornost iščete, nič drugega. V klubu vedno najdeš soigralca, nehaj no.
Forum je zaprt za komentiranje.