Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkušnje s portalom Semaforum

Izkušnje s portalom Semaforum

Pri ženskah tam gori je skor vse nad 45 in vse bi lazlo v hribe, da lahk zalima sliko na IG ali fb in dobi tista dva lajka. Take iščejo družbo tam gori, ko jih noben ne povoha. Mlajše so fejki, skriti moški. Moški pa iščejo seks, zelo redkim je za v hribe hodit z drugim namenom. Eni se vzdržijo dolgo časa in igrajo zanimanje, lažejo, na konc pa dobijo. To je skor vse poročeno tam gori. Moškega, ki bi iskal žensko za v hribe hodit, igrat pink ponk, se učit pet? Ste vi resni? 😁

Ni tako enostavno koga najti. Prijateljev nimam. Znancev pa ne zanimajo dejavnosti, ki jih želim prakticirat oz. to počno s partnerji, partnericami oz. prijatelji.

V kater klub pa se včlaniš za potovanja? To prvič slišim? Verjtno misliš, da greš v agencijo potovanje rezervirat? ALi kaj? Ampak jaz recimo potujem brez agencij. Pa dosti potujem in nisem premožna tako, da potovanja niso samo za premožne kot namiguješ.
Za športanje tudi niso ravno klubi primerni. Recimo jaz bi igrala skvoš, tenis, badminton – kaj od tega. Daleč naokrog nobenega takega kluba. Soigralcev pa nikjer ne najdem. Zato sem poskusila na spletu, brez uspeha.
TUdi kolesarskih klubov ni v bližini. So pa kolesarske runde, ampak so sami moški v rundah in prehud tempo.
Za turno smuko in alpsko smuko tudi nič ni. Za alpsko smuko sicer so klubi, ampak tekmovalni.
Kajak isto, 30 km stran je sicer klub, vendar so me zavrnili, ker jemljejo samo mlade, ki bodo postali tekmovalci. Rekreativcev pa ne.
Tako, da brez zamere: klatiš neumnosti.

Tako tako monklje, javite se, sem tu😁. Ribolov, streljanje, lokodtrelstvo, pol se pa že neha počasi. 😁😁😁

Si se tako zapodil za Žogico, da si spregledal, da je že 3 leta, odkar je šla mimo 😉
jbg, več sreče prihodnjič

Si se tako zapodil za Žogico, da si spregledal, da je že 3 leta, odkar je šla mimo 😉
jbg, več sreče prihodnjič
[/quote]

Ne igram več, koleno ne zdrži teh obremenitev, loparji prisiljeno počivajo tako kot jst, edina tolažba mi je da tud drugi ne igrajo zarad korone.. A ko vidim da bivši soigralci igrajo je to svetovna jeba..

Ne igram več, koleno ne zdrži teh obremenitev, loparji prisiljeno počivajo tako kot jst, edina tolažba mi je da tud drugi ne igrajo zarad korone.. A ko vidim da bivši soigralci igrajo je to svetovna jeba..
[/quote]

Kaj se boš izgovarjal, takoj prpa, zacviliš ko čivava, pa rep med noge. Viš mene, jaz sem se kar tu javil, da ne hodim na tist bedast portal.😁

Kaj se boš izgovarjal, takoj prpa, zacviliš ko čivava, pa rep med noge. Viš mene, jaz sem se kar tu javil, da ne hodim na tist bedast portal.😁
[/quote]

Ti se itak zmeram prvi javiš, probej še enkrat zadnji..

Ti se itak zmeram prvi javiš, probej še enkrat zadnji..
[/quote]
😁😁😁

Ni tako enostavno koga najti. Prijateljev nimam. Znancev pa ne zanimajo dejavnosti, ki jih želim prakticirat oz. to počno s partnerji, partnericami oz. prijatelji.

V kater klub pa se včlaniš za potovanja? To prvič slišim? Verjtno misliš, da greš v agencijo potovanje rezervirat? ALi kaj? Ampak jaz recimo potujem brez agencij. Pa dosti potujem in nisem premožna tako, da potovanja niso samo za premožne kot namiguješ.
Za športanje tudi niso ravno klubi primerni. Recimo jaz bi igrala skvoš, tenis, badminton – kaj od tega. Daleč naokrog nobenega takega kluba. Soigralcev pa nikjer ne najdem. Zato sem poskusila na spletu, brez uspeha.
TUdi kolesarskih klubov ni v bližini. So pa kolesarske runde, ampak so sami moški v rundah in prehud tempo.
Za turno smuko in alpsko smuko tudi nič ni. Za alpsko smuko sicer so klubi, ampak tekmovalni.
Kajak isto, 30 km stran je sicer klub, vendar so me zavrnili, ker jemljejo samo mlade, ki bodo postali tekmovalci. Rekreativcev pa ne.
Tako, da brez zamere: klatiš neumnosti.
[/quote]

Skoraj vsak ima prijatelja. Enega ali dva. Tudi to nekaj pove o človeku brez prijatelja, ampak to ni moja stvar.
Potovalni forum obišči. Agencije imajo programe za individualna potovanja, to v svetu danes ni redkost, niti za ženske.
Klubi imajo res lahko svoja pravila, pa vendar. Za tenis ne bi smel bit problem najti partnerja.
Bowling, plavanje, kolesarjenje, tek, fitnes na prostem, metanje na koš, smučanje pa še kaj, lahkk gre vsak sam.
Smučarski klubi obstajajo tudi samo za ljubitelje, mogoče poglej samo malo dlje od tvojega kraja bivanja.
Kaj pa sodelavci? Nenavadno je, da nimaš prav nobenega.
Poglej kakšen drug klub ali krožek, toliko da navežeš stike.
Saj četudi na forumu koga spoznaš, v resnici ne moreš vedeti s kom imaš opravka. A greš na potovanje kar z nekom, ki ga v živo prvič vidiš? Kje je ločnica med izbirčnostjo, preračunljivostjo, preprosto realnostjo in osebno varnostjo?
Lahko da klatim neumnosti, to ni moj problem. Če je človek malo prilagodljiv in ima realne zahteve, se najdejo tudi možnosti. Saj se bo kaj našlo, pismo. Če ne prej, se ti bo odprla kakšna možnost spomladi. Poročaj takrat! Zdaj itak ne moreš kaj dosti izbirat

Skoraj vsak ima prijatelja. Enega ali dva. Tudi to nekaj pove o človeku brez prijatelja, ampak to ni moja stvar.
Potovalni forum obišči. Agencije imajo programe za individualna potovanja, to v svetu danes ni redkost, niti za ženske.
Klubi imajo res lahko svoja pravila, pa vendar. Za tenis ne bi smel bit problem najti partnerja.
Bowling, plavanje, kolesarjenje, tek, fitnes na prostem, metanje na koš, smučanje pa še kaj, lahkk gre vsak sam.
Smučarski klubi obstajajo tudi samo za ljubitelje, mogoče poglej samo malo dlje od tvojega kraja bivanja.
Kaj pa sodelavci? Nenavadno je, da nimaš prav nobenega.
Poglej kakšen drug klub ali krožek, toliko da navežeš stike.
Saj četudi na forumu koga spoznaš, v resnici ne moreš vedeti s kom imaš opravka. A greš na potovanje kar z nekom, ki ga v živo prvič vidiš? Kje je ločnica med izbirčnostjo, preračunljivostjo, preprosto realnostjo in osebno varnostjo?
Lahko da klatim neumnosti, to ni moj problem. Če je človek malo prilagodljiv in ima realne zahteve, se najdejo tudi možnosti. Saj se bo kaj našlo, pismo. Če ne prej, se ti bo odprla kakšna možnost spomladi. Poročaj takrat! Zdaj itak ne moreš kaj dosti izbirat
[/quote]

Sem napisala, da nimam prijateljev. Zase menda ja vem?
Potovalni forum? Lahko kaj več poveš kaj je to? Kje se ga najde? Ne poznam.
Kot sem že omenila, potovanja prek agencij me ne zanimajo.
Ravno za tenis, skvoš, badminton sem iskala. Ni šans, da bi kaj našla. Domnevam,d a še nisi sprobala, da kar malce na pamet govoriš.
Smučarski klubi za ljubitelje? Kje pa, poznaš kakega? Verjetno samo v LJ?
Sodelavce seveda imam. Kaj naj bi z njimi? A misliš, da bo poročena sodelavka šla raje s sodelavko smučat kot s svojim možem? Logično, da bo raje šla z možem kot z neko sodelavko. Ali pa na potovanje s sodelavko namesto z možem? Saj se hecaš, a ne?
Me res zanima o kakšnih klubih in krožkih ti to govoriš? KOnkretno, tvoje izkušnje z njimi, da vidim, če ne pišeš kar mogoče tako malo na pamet.
Meni se zdi, da vse kar tako malo na pamet pišeš, preskusila pa nisi še nikoli v praksi. Teorija je eno, praksa je pa drugo.
Sem marsikaj probala pa se ni izšlo. Zato potujem sama, kolesarim sama, plavam, smučam, tečem… sama. Tenisu, skvošu, badmintonu, odbojki in podobnim športom sem se pač odpovedala, ker to ne moreš sam prakticirat.

Meni je še najbolj fino na tem portalu. Se mi ne ljubi letat po drugih portalih.

Kako pa gre kaj sex v virtuali ali v vesolju?

Sem napisala, da nimam prijateljev. Zase menda ja vem?
Potovalni forum? Lahko kaj več poveš kaj je to? Kje se ga najde? Ne poznam.
Kot sem že omenila, potovanja prek agencij me ne zanimajo.
Ravno za tenis, skvoš, badminton sem iskala. Ni šans, da bi kaj našla. Domnevam,d a še nisi sprobala, da kar malce na pamet govoriš.
Smučarski klubi za ljubitelje? Kje pa, poznaš kakega? Verjetno samo v LJ?
Sodelavce seveda imam. Kaj naj bi z njimi? A misliš, da bo poročena sodelavka šla raje s sodelavko smučat kot s svojim možem? Logično, da bo raje šla z možem kot z neko sodelavko. Ali pa na potovanje s sodelavko namesto z možem? Saj se hecaš, a ne?
Me res zanima o kakšnih klubih in krožkih ti to govoriš? KOnkretno, tvoje izkušnje z njimi, da vidim, če ne pišeš kar mogoče tako malo na pamet.
Meni se zdi, da vse kar tako malo na pamet pišeš, preskusila pa nisi še nikoli v praksi. Teorija je eno, praksa je pa drugo.
Sem marsikaj probala pa se ni izšlo. Zato potujem sama, kolesarim sama, plavam, smučam, tečem… sama. Tenisu, skvošu, badmintonu, odbojki in podobnim športom sem se pač odpovedala, ker to ne moreš sam prakticirat.
[/quote]

Mogoče bolje, da ti svetuje kdo s tvojega konca.
Jaz sem doma čisto na drugem koncu, kjer smučarski klubi sploh niso problem. Drugače se pri nas tudi s sodelavci znamo kdaj pa kdaj podružit. Tudi sodelavke. Same. Samske in poročene, se organiziramo. Ena prijateljica se celo usede na motor in šiba po svoje. Vedno najde kako družbo. Pa ni lahkoživka, da ne bo pomote.
Trenutno imam veliko obveznosti, otroci in služba vzamejo veliko časa. Če se pa že najde čas, grem najraje sama.
Tudi potovala sem že sama, v
pteteklosti, noben problem. Forum mi niti na pamet ni padel.
Drugače pa poglej http://www.sta-lj.com/ alj na popotniški zmenki. potovanja za samske (različni ponudniki), tam je za pare celi prepovedana prijava. Osebno nkmam izkušenj, sem pa že slišala. Punce si se dobile in šle na potovanje v J Ameriko, npr.
Glede ekipnih športov bi veljalo preveriti še enkrat društva. Bi se morali nekaj najti. Vsaj odbojka.
Poglej še skupinsko telovadbo za ženske, ko ukinejo korona ukrepe. Če imamo mi tukaj celi morje možnosti, ni vrag, da na Štajerskem tudi ne bi imeli.
Saj boš kaj našla, sami malo potrpi.
Še en nasvet, ni nujno da ga upoštevaš. Daješ občutek vzvišenosti ali večvrednosti, to bi lahko vplivalo na to, da nimaš družbe. To sicer ni moj problem in mi je čisto vseeno. Vidi ti, kaj boš s tem. Srečno, kakorkoli že!

Tudi na našem koncu so smučarski klubi – za otroke, da tekmujejo.
Pri nas se sodelavke ne družimo po službi. Pa osebno mi je tudi logično, da se bodo raje družile z možem, otroci kot s sodelavkami.
STA – to je študentska zadeva, ne pa za osebe, ki so že proti abrahamu :). In še enkrat: mene niti pod razno ne zanimajo potovanja z agencijami. Zakaj jih tako vztrajno ponujaš? Še enkrat: veliko potujem, ampak vedno sama in brez agencij in agencije me res ne mikajo.

Za odbojko se ne najde nič, iskala. Najde se za moške nogomet. Za ženske pa samo tekmovalni klubi. Skupinska vadba za ženske me pa ne zanima. To domnevam, da misliš razne aerorobike, zumbe in podobno?
Brez zamere, ampak, če ti nekdo pove, da samo brezveze teoretiziraš, da kar predlagaš nima nobene veze s prakso, ni vzvišenost, amapk realnost. V bistvu so mi ljudje, ki kar nekaj svetujejo, neko teorijo, ki je niso nikoli sprobali, vzvišeni.
Res, poln kufer imam ljudi, ki kar nekaj svetujejo, sprobali pa niso tega nikoli v praksi.
Aja pa nič več ne iščem. Sem sprobala na teh portalih pa so bili predvsem ff. Tako, da ne hvala.

Kako pa gre kaj sex v virtuali ali v vesolju?
[/quote]

🙂
Hvala za vprašanje.
Nahajam se v neki vrhunski virtualki.

Jest bi šel tenis s tabo igrat, resno. Res pogrešam tenis, komaj čakam, da bo spet pomlad in se igrišča odprejo. Lahko mi pišeš na spodnji mail pa se dogovoriva.

Lahko mi pišeš: anlaki.lucker@gmail.com

No, nekateri tipi enacijo tenis, fitnes z sexom, tak da mozno da si naletela na take zblojence..

Jaz sem lansko leto in leto pred tem šel vsak vikend smučat v Avstrijo- enodnevno. Šel sem s prijatelji, sodelavci. Ker pa vedno nimajo časa sem dal tudi oglas na semaforum. Vendar lahko povem, da sem se lahko v 2 letih dogovoril samo enkrat, pa še takrat ne v moji starostni skupini. Vendar to mene ni motilo saj sem šel smučat. Stroške sva si razdelila in preživela lep dan. Je pa dejstvo, da tudi ko se javiš na kater drugi oglas npr. smučanje ne dobiš odgovora ali pa vse nedorečeno, ker se smatra da iščeš ne vem kaj. Folk misli, da se bom peljal 200 km v eno smer da bom načrtoval poroko neglede na spol.

Glej, če si proti abrahamu in brez prijateljev, si ne predstavljam kako ti je.
Bi človek pričakoval, da si mlajša, po pisanju.
Ne znam ti svetovat, ker ne poznam žensk v teh letih, ki se ne bi imele s kom družiti, za šport ali potovanja. Že vejo, zakaj se ne družijo s teboj. Kof rečeno, me to ne briga. Ampak če že pišeš, da si realna.
Danes je krasen dan, gremo ven, v družbi ali sami.

Glej, če si proti abrahamu in brez prijateljev, si ne predstavljam kako ti je.
Bi človek pričakoval, da si mlajša, po pisanju.
Ne znam ti svetovat, ker ne poznam žensk v teh letih, ki se ne bi imele s kom družiti, za šport ali potovanja. Že vejo, zakaj se ne družijo s teboj. Kof rečeno, me to ne briga. Ampak če že pišeš, da si realna.
Danes je krasen dan, gremo ven, v družbi ali sami.
[/quote]

POtem ti svetujem, da se nehaš obnašati prevzetno in svetovati stvari o katerih nimaš pojma. Pa brez zamere.
Eni pač kar naprej nekaj pametujete, teoretizirate o stvareh, ki jih ne poznate.
Se pa strinjam, da je bil danes super dan za uživat v naravi.

En iz Lenarta me je vprašal, če se bi preselila k njemu in to že v prvem sporočilu. Jaz iz Osrednje Slovenije v Lenart. En drug je uporabljal moje ime v pomanjševalnici, neokusno za moškega čez 40. Vse kar sem iskala je bila družba za kolesarjenje in sprehodi. Sem brisala oglas po 1 mesecu.

Večinoma so na teh portalih zavožene osebe ženskega spola – brez načel, morale..nimajo zgrajene osebnosti..itd

Pa se ti komu javi, če ima primeren oglas. Drugače pa ja povsod se nekateri ponujajo. Še na linkedinu. Še na medicinskem forumu, kjer zdravnike sprašuješ. Temu se pač ne da izognit. Ignoriraš in je. Če bi rada igrala tenis, lahko daš tudi oglas na kakšna igrišča ali pa tenis šole. Da iščeš soigralca. Mogoče kakšna skupina za tenis na FB ipd.?

Se opravičujem, ampak deluješ zelo težka oseba. V vsaki rešitvi najdeš problem :). V bistvu ni čudno da nimaš prijateljev. Ti hočeš točno takšnega kot si si zamislila in čisto nič drugače. Nočeš se niti za mm premakniti. Tako pač prijateljev res ne moreš imeti. To da trdiš da se ne moreš z ljudmi v vezah družit je nekaj najbolj butastega kar sem kdaj prebrala. Ljudje v vezah ne visijo 24/7 en na drugem. Vse moje prijateljice so poročene z mulčki. Pa se družimo že desetletja. Ja tudi smučat gremo. Same. Včasih z mulci in še dedci. Ja jaz sama. Se z vsemi razumem super. Tudi s sodelavci gremo kam. Pa delam v moškem kolektivu. Vsi poročeni. Ne se ne naskakujeemo. Smo že skupaj smučali, sankat se šli, na kakšen pohod v hribe, kamor so tudi žene in otroke ter pse pripeljali :D. Čisto preveč kompliciraš. Čisto preveč. Noben noče ob sebi nekega komplikatorja, ki v vsaki stvari vidi problem. Da bi obstajal portal, ali pa čudežna palčka, ki ti bo pričarala za vsako tvojo dejavnost nekega človeka, točno po tvojih kriterijih, iz točno tistega kraja kjer si si ti zamislila, ki bo deloval točno tako kot si si ti zamislila….no vso srečo.

Odgovor na objavo uporabnika
Lalapajne, 26.12.2020 ob 12:01

Pri ženskah tam gori je skor vse nad 45 in vse bi lazlo v hribe, da lahk zalima sliko na IG ali fb in dobi tista dva lajka. Take iščejo družbo tam gori, ko jih noben ne povoha. Mlajše so fejki, skriti moški. Moški pa iščejo seks, zelo redkim je za v hribe hodit z drugim namenom. Eni se vzdržijo dolgo časa in igrajo zanimanje, lažejo, na konc pa dobijo. To je skor vse poročeno tam gori. Moškega, ki bi iskal žensko za v hribe hodit, igrat pink ponk, se učit pet? Ste vi resni? 😁

Semaforum je temu namenjen, za športno druženje.

Sam so ga ffehtarji zapacali.

Cist lušten forum…je bil.

Predatorji!

Saj ni dala oglas za FF ampak za tenis…take pač filtriraš…ampak…povsod morjo packat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close