Izgubljam sina
Brina5, 08.02.2022 ob 15:06
Pusti ga, da dozori.
Ko se mu bo naredilo zivljenje, bo razumel.
ali pa ne bo razumel. Tile na silo odstavljeni možakarčki so tipični primerki moških, ki pobijajo svoje partnerke, ko jih te hočejo zapustiti ali jih zapustijo.
Najprej niso dobili ljubezni od staršev iz bog ve kakšnega razloga kot dojenčki (malo se zamislite tiste, ki gonite tukaj gor sovraštvo do dojenja, do mater, ki dojenčkov ne puščajo kar komurkoli , ne tečejo maratonov dva meseca po porodu in niso fit, ko iz porodne postelje vstanejo), nato pa niso zdravo prenesli separacije in tega, da se vse življenje staršev ne vrti samo okrog njih.
Ko odrastejo, hočejo iz vsake spolne partnerke narediti mamo in če jih ta spet zapusti, plača z življenjem.
Avtorica bi morala na terapijo, da bi ozavestila kakšna mama je bila in kakšna je lahko še sedaj. sin pa nujno tudi, ker če bo bistvo njegovega življenja smiljenje samemu sebi in nesprejemanje realnega življenja, bo slabo končal.
Tudi sam sem dozivel nekaj podobnega in s starsi nimam neke povezave in tudi sam sem bil najbolj srecen ko sem odsel na studij v lj… Ko sta se starsa locila mi je bilo 12-13let in pocutil sem se prepuscenega samega sebi. Uglavnem nikol mi ni manjkalo nic materjalnega mi je pa manjkalo pozornosti in vas sin se zlo verjetno pocuti enako namesto da bi bil on vas center sveta sta se oba posvecala novim partnerjem, novim otrokom sam pa je ostal nekje vmes. Ce bi vprasali moja starsa bi vam oba zagotovila da temu ni bilo tako (tako kot tudi vi vrjetno mislite) vam pa povem da sem se jaz tako pocutil. Svetoval bi vam da sina ne silite v skupna druzenja z vaso novo druzino ce njem ni do tega… vedno ga lahko povabite na praznovanja prazniko, rd itd… samo ce njem ni do tega mu ne vzbujati slabe vesti zakaj ni prisel. Z njim se dobivajte izven vase nove druzine ko ste z njim ne govorite o svojem novem partenrju in otrocih ce vas on o tem ne vprasa ampak se posvetite njem do bo imel obcutek da je vsaj enkrat on v centru vase pozornosti. Za konec mu se vedno povejte da ste tu za njega in da ce kar koli potrebuje se lahko vedno obrne na vas in da ste ponosni na njega da je tako samostojen.
Forum je zaprt za komentiranje.