Italijani spet z zmagovalno pesmijo na Evrosong.
fdgkjačćo, 06.02.2022 ob 18:11
eh tako to je, 06.02.2022 ob 17:44
Ne glede na besedilo mi komad ne potegne. Enostavno ni to to.
Če pa se malo ustavimo pri gejih itd. se je pa to izrazito razmahnilo v zadnjih letih, ko je baje vse normalno. Zdaj niso samo geji in lezbijke in biseksualci, ki so oboje, še neke nove zadeve so privlekli ven, od tistih, ki se menda zaljubijo v osebo in ne spol (kako priročno za biseksualca), medejo mlade ljudi itd. Mladina baje ni prepričana ali je straight ali ne, zato mora poskusiti tudi homo varianto, da bo ziher. Tako fantje, stari 16 let, ko se v bistvu družijo med seboj, preiskušajo tudi spolnost z istim spolom, kajti nikoli ne veš. Ja, okej, punce me privlačijo, ampak ker se zelo rad družim s kolegi, z moškimi, sem pa morda tudi bi- kdo bi vedel, če ne poskusi. Sploh je pa oboje totalka pomehkuženo, tipi so v bistvu isti kot ženske, vse nekaj pojokavo, razčustvovano…
:))) Tole preizkušanje med mladimi fanti je vedno bilo, samo da se o tem ni govorilo. Dobro jutro!
Dobro si to napisal.
Kok so butasti nekateri, da mislijo, da v današnjih časih zaradi vse LGBTQ+++propagande mladi več preizkušajo seksualnosti z istim spolom.
VEDNO JE TO BILO.
Že v JLA je bilo dosti seksa med fanti, sploh ker punc ni bilo zraven.
Večina ljudi je pač biseksualcev in ima vsaj par procentno nagnjenje do istega spola. (eni manj eni več)
gay ikone, 08.02.2022 ob 18:41
fdtgsš, 08.02.2022 ob 17:27
gay ikone, 08.02.2022 ob 17:17
gkfhčs, 07.02.2022 ob 12:30
“Ja, še vedno si lepa, kar osamljen želi si vsakdo.” A podpiraš incest, da si pomislil na mamo?
Skratka, dajmo lagat, se pretvarjat, ko nekdo pokaže sebe, je pa vse narobe.
Ker Mahmood seveda je gej. To ve vsak, ki ga vsaj malo spremlja. In bi glasoval zanj, če bi pel o ženski, ne o ljubezni na splošno? Čeprav bi lagal?
Res mi dol visi kaj je kdo. Mislim pa da je Rok Lunaček pisal besedilo za še vedno si lepa, torej bo treba vprašat njega. Ok mi je, da Amaro samo poje in ne dela nepotrebnega cirkusa.
Italijani so letos naredili načrtni šov s to neko novo mularijo, ki izhaja iz oddaje x factor, tako kot tudi Maneskini. Komad je preveč načrtno delan, ni naključno dober. Mahmood gre drugič na Eurosong in kaj bi rad dosegel? Če bi imel tisto nekaj, kar misli, da ima, bi že bil zvezda. Zdaj se bo pa do uspeha poskusi šlepat pod gej zastavo.
Je pa recimo pri Maneskinih zanimivo, da po Eurosongu niti niso vrhove lestvic v Evropi zasedli z evrovizijskim komadom, ampak s komadom Beggin’ in I wanna be your slave.
Je pa to vse velik marketing, kup ljudi, ki stoji za temi izvajalci in ničesar ne prepuščajo naključju.
Seveda je marketing. Ampak moraš najprej nekaj pokazat, da si lahko privoščiš tak marketing oziroma da te velike založbe prepoznajo kot potencial. Jim to ne pade z neba.
Zitti e buoni očitno ni bil dovolj mainstream, drugi dve pa.
Tudi meni letošnja italijanska ni preveč všeč. Mi je bila Soldi stokrat boljša.
In tudi dvomim, da bo kaj naredila na Eurosongu.
Mahmood ustvarja lepo glasbo – stari komadi so top, ni pa to glasba, ki bi jo ljudje množično poslušali.
Za Maneskin je bil odločilen X Factor 2017, so od takrat dalje pod okriljem založbe Sony in so komercialen bend. Težko bi jih kot bend okvalificiral za kakšno alternativo, indie. Vsi njihovi komadi so mainstream, ne pomeni pa to, da je vsak mainstream komad hit. V Italiji so bili zvezde že dolgo pred Eurosongom. Večina njihovih medijskih”afer” je umetno ustvarjenih, od tistega “snifanja” na Eurosongu, nagega slikanja z žogo, oblačenja v žensko, skrivnih posnetkov, kako se v bendu kregajo, čeprav se na sto kilometrov sliši,da je zaigrano itd.
Šefica benda je pa punca. Skupino so v srednji šoli ustanovili s pomočjo “njenega” kapitala. Fotr ima neko potovalno agencijo, njena mama Danka je že zdavnaj odmaglila, so pa vsaj dansko ime dali skupini.
Mahmood je produkt X Factor 2012, pod okriljem universal Music, pa se malo bolj matra za uspeh. Rojen v Milanu, pa “glumi” italijanskega čefurja, verjetno v tem vidijo tržno nišo, ki pa se očitno tudi v časih, ko imamo polna usta migrantov, ne prime. Zdaj so obrnili ploščo in okoli njega ustvarjajo skrivnostno famo ali je ali ni gej. Ker je Arabec so glede tega previdni.
Ti to resno meni pišeš? O Maneskin in Mahmoodu vem veliko več, kot si ti uspel prebrat v trač revijah in njihovih površnih plehkih pavšalizmih, na podlagi katerih si ustvarjaš mnenje. :))) V eni sami njihovi pesmi je več resnice o njih.
fdtgsš, 08.02.2022 ob 19:00
Ti to resno meni pišeš? O Maneskin in Mahmoodu vem veliko več, kot si ti uspel prebrat v trač revijah in njihovih površnih plehkih pavšalizmih, na podlagi katerih si ustvarjaš mnenje. :))) V eni sami njihovi pesmi je več resnice o njih.
Whatever.
Jaz sem jih prvič videl na x Factorju in naključn v italiajnskih medijih spremljal njihov t.i. vzpon.
Mi je pa čisto vseeno za še en komercialni najstniški bend. Verjamem, da marikdo ve o njih več kot jaz. haha
Mene zanima bolj “resna” glasba. Prava glasba.
Mahmood je pa itak katastrofa.Kot kakšen ljubljanksi Fužinc, rojen v Ljubljani, govori pa kot da je 3 dni v Sloveniji.
Ampak ok, mularija se navdušuje nad tem sranjem.
Kokoši ???????, 08.02.2022 ob 18:48
Dobro si to napisal.
Kok so butasti nekateri, da mislijo, da v današnjih časih zaradi vse LGBTQ+++propagande mladi več preizkušajo seksualnosti z istim spolom.
VEDNO JE TO BILO.
Že v JLA je bilo dosti seksa med fanti, sploh ker punc ni bilo zraven.
Večina ljudi je pač biseksualcev in ima vsaj par procentno nagnjenje do istega spola. (eni manj eni več)
Ne pa ga ni bilo toliko, pustimo institucije, kjer ni ženske na vidiku in se zato razvije homoseksualnost, ki pa takoj mine, ko pridejo do žensk.
Ampak enkrat pač gejevstvo ni bilo zaželeno in so “preizkušali” res samo tisti, ki so čutili, da niso hetero. Zdaj preizkuša mladina, ki je drugače popolnoma hetero, ampak ker je preizkušanje kul, pač preizkuša. Ne toliko pri nas, ampak v tujini na zahodu je tega ogrooomno. Pustimo dejanske geje in lezbijke, ampak ogromno je takih, ki se čisto razumsko prepričujejo, da ni važno, ali je oseba moški ali ženska, ker se “zaljubimo v osebnost in ne v spol”. Novodobna bedarija, ki hoče iti preko narave in biologije. Saj ti tipi slej ko prej “ugotovijo”, da so hetero in si dobijo človeka nasprotnega spola, ker jebiga, jih pač spolno privlači. Ampak prej so pa “eksperimentirali”, ker je to kul in zaradi prav ničesar drugega. Ali pa Shiloh Jolie Pitt, tamala je do 14. leta telebanila, da je fant, da hoče biti fant, oblačila se je kot fant, mama jo je pri vsem podpirala, no, zdaj je pa čista punca. Očitno le ni tak fant, kot je govorila, da je. Pač to je huda moda, sprijazni se.
Glej, ne pravim, da je gejev in lezbijk več kot nekoč. Samo eksperimentirajo veliko več kot nekoč, zato ker menijo, da je tako kul. Seveda se je tudi nekoč rahlo eksperimentiralo, ampak zdaj je to postala prava moda.
ne pa ne, 08.02.2022 ob 19:17
Ne pa ga ni bilo toliko, pustimo institucije, kjer ni ženske na vidiku in se zato razvije homoseksualnost, ki pa takoj mine, ko pridejo do žensk.
Ampak enkrat pač gejevstvo ni bilo zaželeno in so “preizkušali” res samo tisti, ki so čutili, da niso hetero. Zdaj preizkuša mladina, ki je drugače popolnoma hetero, ampak ker je preizkušanje kul, pač preizkuša. Ne toliko pri nas, ampak v tujini na zahodu je tega ogrooomno. Pustimo dejanske geje in lezbijke, ampak ogromno je takih, ki se čisto razumsko prepričujejo, da ni važno, ali je oseba moški ali ženska, ker se “zaljubimo v osebnost in ne v spol”. Novodobna bedarija, ki hoče iti preko narave in biologije. Saj ti tipi slej ko prej “ugotovijo”, da so hetero in si dobijo človeka nasprotnega spola, ker jebiga, jih pač spolno privlači. Ampak prej so pa “eksperimentirali”, ker je to kul in zaradi prav ničesar drugega. Ali pa Shiloh Jolie Pitt, tamala je do 14. leta telebanila, da je fant, da hoče biti fant, oblačila se je kot fant, mama jo je pri vsem podpirala, no, zdaj je pa čista punca. Očitno le ni tak fant, kot je govorila, da je. Pač to je huda moda, sprijazni se.
Glej, ne pravim, da je gejev in lezbijk več kot nekoč. Samo eksperimentirajo veliko več kot nekoč, zato ker menijo, da je tako kul. Seveda se je tudi nekoč rahlo eksperimentiralo, ampak zdaj je to postala prava moda.
Ta tvoja novodobna bedarija je samo v tvoji glavi. Obseden much?
Ne moreš primerjat slovenske scene z italijansko. Tam so vse velike založbe že od začetka obstoja. Pri nas ni nobena prisotna. Tudi MTV je tam že od vedno med tem ko ga pri nas še vedno ni, samo MTV Adria Balkan. Warner Music Italy, UMG, Sony, Parlophone,.. Italijanska glasbena scena je ogromna. Zato pa je tudi toliko povpraševanja.
Tam ima vsak drugi hit čez 100 mio ogledov:
(https://www.youtube.com/watch?v=4eTlrAUNxuY)
(https://www.youtube.com/watch?v=z3UCQj8EFGk)
(https://www.youtube.com/watch?v=XzuV0_cot-g)
italijanska scena, 08.02.2022 ob 20:11
Ne moreš primerjat slovenske scene z italijansko. Tam so vse velike založbe že od začetka obstoja. Pri nas ni nobena prisotna. Tudi MTV je tam že od vedno med tem ko ga pri nas še vedno ni, samo MTV Adria Balkan. Warner Music Italy, UMG, Sony, Parlophone,.. Italijanska glasbena scena je ogromna. Zato pa je tudi toliko povpraševanja.
Tam ima vsak drugi hit čez 100 mio ogledov:
(https://www.youtube.com/watch?v=4eTlrAUNxuY)
(https://www.youtube.com/watch?v=z3UCQj8EFGk)
(https://www.youtube.com/watch?v=XzuV0_cot-g)
kako to misliš da pri nas ni nobena velika založba prisotna?
gay ikone, 08.02.2022 ob 19:08
Whatever.
Jaz sem jih prvič videl na x Factorju in naključn v italiajnskih medijih spremljal njihov t.i. vzpon.
Mi je pa čisto vseeno za še en komercialni najstniški bend. Verjamem, da marikdo ve o njih več kot jaz. haha
Mene zanima bolj “resna” glasba. Prava glasba.
Mahmood je pa itak katastrofa.Kot kakšen ljubljanksi Fužinc, rojen v Ljubljani, govori pa kot da je 3 dni v Sloveniji.
Ampak ok, mularija se navdušuje nad tem sranjem.
mene pa zanima kakšna je ta resna glasba ki tebe zanima 🙂 a lahko kaj nalimaš tuki. Jaz zelo rada odkrivam novo muziko.
Mahmood dejansko je iz italijanskih “fužin”, to ni nobena poza. Mogoče danes tako izpade, ko je fensi oblečen, ampak njegovi začetki so bili veliko bolj skromni.
Ne vem, zakaj bi bil zaradi tega katastrofa.
Skratka, en kup stereotipov in predalčkanj, baje zaradi glasbenikov, ki te sploh ne zanimajo.
gejevstvo v JLA, 08.02.2022 ob 19:58
Bil sem v JLA, najbrž eden redkih tu, ker ste sam mladi. V JLA je bilo gay scene še in še. Ampak o tem se ni smelo govoriti. Preverjali so si ga kdo ima večjega in potem drkali, ko se je zaprla luč.
Hvala za ta komentar. Poznam na tisoče takih zgodb iz služenja vojaškega roka samo da vklučujejo še seks.
Pa je bila družba v tistih časih zelo proti temu, samo človeške narave se ne da prevarati.
Smešno mi je, ko tale, ki nasprotuje našim komentarjom preprosto reče ah so pač te stvari včasih v tistih homofobičnih časih počeli med sabo, ker ni bilo pač žensk v bližini pa čeprav so bili hetero.
Ampak to mu je očitno razumljivo, da heteto tipi takšne stvari počnejo v takšnih okoliščinah. Danes pa to kako počnejo ker imajo možgane oprane.
Ne spoštovani “NE PA NE”, naj ti pojasnim tole; tipi so to vedno počeli med sabo tudi, če ni bilo žensk na razpolago samo en bogi večer❗❗❗Ni se to dogajalo le v vojski, ampak se je dogajalo v vseh okoliščinah.
SAMO GOVORILO SE NI O TEM❗
Ker je pač tako kot sem rekel. Homiči so manjšina. A tudi heteroti so manjšina! VEČINA SO BISEKSUALCI. Je pa tudi tako, da 90% biseksualcev bolj privlači nasprotni spol kot pa isti. Zato mnogi niti ne poskusijo z istim spolom in tudi svojo usmerjenost skrivajo tudi pred prijatelji.
Jaz pač to vem in zato znam pristopiti k moškim. Samo v zadnjem desetletju sem bil vsem tipom prvi tip v živlenju, ker je pač tako, da je večina tipov biseks in k kateremukoli pristopim je ogromna šansa, da še nikoli ni bil s tipom. In to niso nobeni novodobni mehkužci. Zato ker imam rad odločne fante, ki so pravi moški.
Tako, da večina tipov se zaradi današnje družbe kvečjemu upira temu, da bi poskusili z istim spolom. (Dokler na mene ne naletijo.)
Je pa res da je to, da se zaljubiš v človeka in ne v spol nov koncept. Ker včasih so tipi se igrali spolne igrice s kolegi in se mogoče tudi malo stiskali in crklali a niso pa razmišljali, da bi imeli vezo z moškim ali se zaljubili v moškega. Za njih je bilo samoumevno, da imaš te stvari lahko samo z žensko. In oni pač, da niso nobeni pedri.
Danes pa govorijo, da se zaljubiš v čliveka in ne v spol. In to bi znalo delovati na ljudi, ZATO KER JE TO PAČ ŽE V NJIHOVI NARAVI❗❗❗In ne zato ker jih je kdo spremenil v biseksualce. Pač narava pri ogromno ljudeh je biseksualna.
Samo, da včasih se je šlo za to, da so bile to skrite zadeve, danes pa se namerava očitno te ljudi prepričati, da se lahko tudi zaljubijo v isti spol in se grejo odkrito vezo.
“NE PA NE”, naj ti pojasnim tole; tipi so to vedno počeli med sabo tudi, če ni bilo žensk na razpolago samo en bogi večer❗❗❗Ni se to dogajalo le v vojski,ampak se je dogajalo v vseh okoliščinah.
Ker je pač tako kot sem rekel. Homiči so manjšina. A tudi heteroti so manjšina! VEČINA SO BISEKSUALCI. Je pa tudi tako, da 90% biseksualcev bolj privlači nasprotni spol kot pa isti. Zato mnogi niti ne poskusijo z istim spolom in tudi svojo usmerjenost skrivajo tudi pred prijatelji.
Jaz pač to vem in zato znam pristopiti k moškim. Samo v zadnjem desetletju sem bil vsem tipom prvi tip v živlenju, ker je pač tako, da je večina tipov biseks in k kateremukoli pristopim je ogromna šansa, da še nikoli ni bil s tipom. In to niso nobeni novodobni mehkužci. Zato ker imam rad odločne fante, ki so pravi moški.
Tako, da večina tipov se zaradi današnje družbe kvečjemu upira temu, da bi poskusili z istim spolom. (Dokler na mene ne naletijo.)
Je pa res da je to, da se zaljubiš v človeka in ne v spol nov koncept. Ker včasih so tipi se igrali spolne igrice s kolegi in se mogoče tudi malo stiskali in crklali a niso pa razmišljali, da bi imeli vezo z moškim ali se zaljubili v moškega. Za njih je bilo samoumevno, da imaš te stvari lahko samo z žensko. In oni pač, da niso nobeni pedri.
Danes pa govorijo, da se zaljubiš v čliveka in ne v spol. In to bi znalo delovati na ljudi, ZATO KER JE TO PAČ ŽE V NJIHOVI NARAVI❗❗❗In ne zato ker jih je kdo spremenil v biseksualce. Pač narava pri ogromno ljudeh je biseksualna.
Samo, da včasih se je šlo za to, da so bile to skrite zadeve, danes pa se namerava očitno te ljudi prepričati, da se lahko tudi zaljubijo v isti spol in se grejo odkrito vezo.
Kokoši ???????, 08.02.2022 ob 21:02
“NE PA NE”, naj ti pojasnim tole; tipi so to vedno počeli med sabo tudi, če ni bilo žensk na razpolago samo en bogi večer❗❗❗Ni se to dogajalo le v vojski,ampak se je dogajalo v vseh okoliščinah.
šlatanje lulkov in podobne gej zadeve so prisotne v večini moških, vsak mlad moški je odrasel ob tem. Moški so v večini primerov tudi bisex, radi pogledajo dobrega moškega in kurca, ampak se o tem ne govori. Pojdi na kakšne klepetalnice, spoznavne portale, ali kaj drugega anonimnega, je gej slovenske scene še in še
šlatanje lulkov, 08.02.2022 ob 21:21
šlatanje lulkov in podobne gej zadeve so prisotne v večini moških, vsak mlad moški je odrasel ob tem. Moški so v večini primerov tudi bisex, radi pogledajo dobrega moškega in kurca, ampak se o tem ne govori. Pojdi na kakšne klepetalnice, spoznavne portale, ali kaj drugega anonimnega, je gej slovenske scene še in še
Hvala za tole. Ja, je čas, da družba malo odpre oči in se nehajo ljudje fine delat.
moškar, 08.02.2022 ob 21:39
Tako lahko razvrstim države, kjer je gej scena dobra:
1. Uzbekistan
2. Tajska
3. Južna Koreja
4. Nemčija
5. Slovenija
6. Italija
7. Češka
8. Avstrija
9. Španija
10. UK
……
v skrajno vzhodno slovanskih deželah (ukrajina, rusija) je zelo zatrta gej scena
Seveda, v Rusiji je z zakonom prepovedano biti gej.
Če danes mladina ne poskusi z istim spolom, je že skoraj ven iz mode in veliko razočaranje za Mišo Molk. S propagando imajo geji priložnost, da poskusijo z zmedenimi (predvsem mlajšimi in neizkušenimi) hetero moškimi, ki se konformistično udinjajo smernicam in trendom pop-kulture, samo da bi bili sprejeti v “čredo”.
matias, 08.02.2022 ob 22:23
Če danes mladina ne poskusi z istim spolom, je že skoraj ven iz mode in veliko razočaranje za Mišo Molk. S propagando imajo geji priložnost, da poskusijo z zmedenimi (predvsem mlajšimi in neizkušenimi) hetero moškimi, ki se konformistično udinjajo smernicam in trendom pop-kulture, samo da bi bili sprejeti v “čredo”.
Miša Molk (Gay Trans moški) nafilana s plastiko in potem RTVSLO predavatelji večna gay promocija, zato jih pa hejtamo mi SDS gay biseksualci
“MATIAS”,
a se ti sploh zavedaš, kakšne bedarije pišeš? A ne vidiš, da se skoraj noben ne strinja s tabo?
Brati tebe je kot bi bral pranoično propagando Demokracijo ali pa spletno stran od NOVA 24. Zveniš kot star neizobražen vaški šovinist. Pa tako zelo pogljobljeni naj bi bili tvoji zapisi na temu forumu, vidi se da se imaš za razgledanega.
Spet kr neki nabijaš o stvareh o katerih nimaš pojma in niso del tvojega živlenja❗❗❗Kaj a si slučajno del gej scene? A seksaš z mladimi fanti, da toliko veš o temu. Ali pa sam goflaš o stvareh o katerih nimaš pojma in tako delaš debila iz sebe?
Se pa vedno oglasiš ko je tema o temu, in s tem kažeš, da je to očitno zelo pomembno zate.
Da ne govorim kako ironično je to, da govoriš o mladih zmedenih fantih, ki se podrejajo pop kulturi. Ti ki si imel v avatarju svojo fotografijo in si zgledal kot neka zaafnana tranzevestitska spaka.
Lej jaz nikoli in nikdar v živlenju nisem bil del noben scene in nikoli v živlenju nisem bil niti v nobenemu gej lokalu. Ker je pač moških okoli kokr hočeš. In največ možnosti je, da zaradi naše družbe niso nikoli poskusili z istim spolom. Tako, da sem vsem tipov v zadnem desetletju bil prvi tip v živlenju, ker sem pač na take naletel, saj je takih največ. In to niso nobeni nesamozavestni lahko vodljivi fantje❗Zato ker so mi všeč možati in odločni mladi moški in če pogledam tazadnje s katerimi sem bil so bili to od takih, ki so v vojski zaposleni, do fizičnih delavcev in tudi takih za katere lahko rečem, da so bili dokaj opasni tipi.
Sicer pa je tako kot so napisali tu gor tudi ostali, KI IMAJO KAJ POJMA O ŽIVLENJU IN O ČLOVEŠKI NARAVI; da so moški vedno to počeli, le odprto niso tega razglašali naokoli! (Ostali, ki pa nimate pojma o temu pa ste vrjetno kakšni antisocialni primerki, ki ne razumete človeške narave in spolnosti.) Razlika je samo v temu, da včasih moški niso nikoli pomislili na vezo ali da bi se zaljubili v moškega. Zdaj ko pa propagirajo, to da se zaljubiš v človeka in ne v spol pa bo mogoče to tudi vplivalo na koga.
Uglaunem torej ti praviš da so fantje, ki so včasih služili vojaški rok v JLA neizkušeni hetero moški, ki so se podrejali smernicam pop kulture? ?
Ne, on pravi, da tip, ki seksa s tipom samo zato, ker zraven ni ženske, ni gej, ampak hetero in ko pride domov, je spet “normalen”. 🙂
Sodobni fantje pa seksajo z moškimi “zaradi mode”.
Skratka, kup opravičil in izgovarjanj, da ni treba priznati, da so geji pač med nami. Zanj mora biti zmeraj biti “razlog”, zakaj se je to zgodilo.
fdtgsš, 09.02.2022 ob 08:54
Ne, on pravi, da tip, ki seksa s tipom samo zato, ker zraven ni ženske, ni gej, ampak hetero in ko pride domov, je spet “normalen”. 🙂
Sodobni fantje pa seksajo z moškimi “zaradi mode”.
Skratka, kup opravičil in izgovarjanj, da ni treba priznati, da so geji pač med nami. Zanj mora biti zmeraj biti “razlog”, zakaj se je to zgodilo.
Ja in njegovi razlogi so smešni in absurdni in jih nebi pričakoval od osebe, ki se je tako trudila pogljobljeno odgovarjati na temu forumu in se delati, da vse ve.
Forum je zaprt za komentiranje.