Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Italijani spet z zmagovalno pesmijo na Evrosong.

Italijani spet z zmagovalno pesmijo na Evrosong.

Odgovor na objavo uporabnika
Para Bellum, 06.02.2022 ob 21:49

Meni pesem ni všeč. Dva tipa s cvilečima glasovoma. Pa me ne briga, če je kdo gej ali če ni. F.  Mercury iz skupine Queen mi je super pevec, pa je bil tudi gej. Ampak je imel res GLAS. Ta dva v tej pesmi pa… ne.

Podpis pod to. Pesem je krneki, pevca antipatična cvileža. Kaj je s temi Italijani, se sprašujem, kakšne to izbirajo ..

Btw, tudi Maneskini so mi bruh.

nisilep, 07.02.2022 ob 13:59

Podpis pod to. Pesem je krneki, pevca antipatična cvileža. Kaj je s temi Italijani, se sprašujem, kakšne to izbirajo ..

Btw, tudi Maneskini so mi bruh.

No, glavno, da zmagujejo in prodajajo glasbo po vsem svetu, mi pa še v finale ne pridemo. 🙂 Ja, butasti Italijani.

Ta Mahmood nikoli dejansko nikoli ne govori, da je gej. Ko vpišem, če je Mahmood gay v google mi najde to:

I don’t care about labels / we should be so free and mature not to need to claim I’m straight or gay

Oh, kako priročno, saj to je zdaj moderno, ni več moderno poudarjat, da si gej, ker ti bodo rekli “so what?”. O tem sploh ni moderno govoriti, danes je “in”, če rečeš, da te to sploh ne briga, potem pa navržeš par gejevskih for not v komad, češ ja, lahko sem tudi gej, ni pa nujno.

Dajmo se nehat slepit, ja, ljubezen je ljubezen, ampak temelji na FIZIČNI privlačnosti med dvema. In če tipa privlačijo moški, pač ne bo šel z žensko, pa je lahko ne vem kako “lepa osebnost”. Ali pa bo sam sebe prepričal, da spol nima veze in se izdajal za open mind tipa, ki se zaljubi v osebnost, ne pa v spol. Kako sodobno!! Še dobro, da je nekatere prepričal.

Ja, geji so vedno bili, ampak danes je kul biti oboje, homo in hetero, tako da se tudi tisti, ki so navadni straighti, silijo v odnose z istim spolom, da ja ne bi zaostajali za kulskimi tipi. To pa je narobe.

gkfhčs, 07.02.2022 ob 14:38

No, glavno, da zmagujejo in prodajajo glasbo po vsem svetu, mi pa še v finale ne pridemo. 🙂 Ja, butasti Italijani.

Ne primerjam z našimi, mi smo svetlobna leta zadaj. Primerjam z italijanskimi festivali pred leti, ko so peli npr. Renato Zero in podobni. Tudi letošnja npr. drugouvrščena je stokrat boljša od te zmagovalne ..

Ne prenesem moškega, ki poje z visokim, poženščenim, piskajočim glasom, kot bi ga kdo vakumsko vlekel za jajca. Ima me da takemu prisolim klofuto. Direkt odvratno mi je. Bljah!

Mahmooda bodo njegovi musliči nagonil ko prasca.

No grazie, 07.02.2022 ob 21:22

Ne prenesem moškega, ki poje z visokim, poženščenim, piskajočim glasom, kot bi ga kdo vakumsko vlekel za jajca. Ima me da takemu prisolim klofuto. Direkt odvratno mi je. Bljah!

pa še fušala sta

evrosong, 06.02.2022 ob 13:30

Včeraj je bila na festivalu Sanremo izbrana pesem Brividi in že podira svetovne rekorde, v mnogih državah je top 1 na youtubu, v enem dnevu je prišla na top 5 svetovni lestvici…

(https://www.youtube.com/watch?v=MA_5P3u0apQ)

Res imajo velike možnosti, predpogoj je homoseksualnost, ekscentričnost, cirkusanstvo na odru in čisto na koncu tudi glasbeni talent. 😉

Lanskoletni zmagovalci so imeli videz kot da so vsi na trdih drogah. Gor in dol so letali na pol nagi (z analnim čepom?) in razkazovali svoja nikakva kurja prsa. Samo še igla jim je manjkala v žili.

Se ne spomnim več njihove pesmi, niti se ni boh ve kaj dosti vrtela. Toliko.

Italijani pač znajo sestaviti hit, Slovenci pač ne. Pomembna je zgradba komada in tale Brividi je sestavljen fenomenalno. Podobno kot znajo Angleži, Američani, Latinosi, Korejci, Rusi,… je res, da so to veliki narodi ampak, recimo Kitajci ne znajo narediti hita, Japonci tudi ne in tako dalje,… eni narodi preprosto imajo to v sebi.

Še en komad iz Sanrema, ravno tako takoj pade v uho:

(https://www.youtube.com/watch?v=75fwUd-lX_o)

Čaki mal, a je tale glas mal… “izboljšan”? Jajca.

ma seveda, 07.02.2022 ob 14:42

Ta Mahmood nikoli dejansko nikoli ne govori, da je gej. Ko vpišem, če je Mahmood gay v google mi najde to:

I don’t care about labels / we should be so free and mature not to need to claim I’m straight or gay

Oh, kako priročno, saj to je zdaj moderno, ni več moderno poudarjat, da si gej, ker ti bodo rekli “so what?”. O tem sploh ni moderno govoriti, danes je “in”, če rečeš, da te to sploh ne briga, potem pa navržeš par gejevskih for not v komad, češ ja, lahko sem tudi gej, ni pa nujno.

Dajmo se nehat slepit, ja, ljubezen je ljubezen, ampak temelji na FIZIČNI privlačnosti med dvema. In če tipa privlačijo moški, pač ne bo šel z žensko, pa je lahko ne vem kako “lepa osebnost”. Ali pa bo sam sebe prepričal, da spol nima veze in se izdajal za open mind tipa, ki se zaljubi v osebnost, ne pa v spol. Kako sodobno!! Še dobro, da je nekatere prepričal.

Ja, geji so vedno bili, ampak danes je kul biti oboje, homo in hetero, tako da se tudi tisti, ki so navadni straighti, silijo v odnose z istim spolom, da ja ne bi zaostajali za kulskimi tipi. To pa je narobe.

To si pa čisto narobe razumela. Mahmood ne razglaša spolne usmerjenosti, ker pravi, da to v ničemer ne vpliva na njega in ga ne definira kot osebnost. Gej, hetero  – koga ima to sploh za brigat? Ne, ker se zaljubi v “osebnost”. Od kod si to sploh pobrala? On pravi, da se s temi vprašanji vsi čisto preveč ubadamo. In prav ima!

nisilep, 07.02.2022 ob 21:09

Ne primerjam z našimi, mi smo svetlobna leta zadaj. Primerjam z italijanskimi festivali pred leti, ko so peli npr. Renato Zero in podobni. Tudi letošnja npr. drugouvrščena je stokrat boljša od te zmagovalne ..

Jah, boh pomagi, časi gredo  pač naprej.

Forgotten257, 07.02.2022 ob 22:12

Lanskoletni zmagovalci so imeli videz kot da so vsi na trdih drogah. Gor in dol so letali na pol nagi (z analnim čepom?) in razkazovali svoja nikakva kurja prsa. Samo še igla jim je manjkala v žili.

Se ne spomnim več njihove pesmi, niti se ni boh ve kaj dosti vrtela. Toliko.

Ah, samo najuspešnejša italijanska pesem vseh časov po svetu. Kaj bi to. 🙂

Važno je, kako so bili oblečeni.

hiti, 08.02.2022 ob 09:27

Italijani pač znajo sestaviti hit, Slovenci pač ne. Pomembna je zgradba komada in tale Brividi je sestavljen fenomenalno. Podobno kot znajo Angleži, Američani, Latinosi, Korejci, Rusi,… je res, da so to veliki narodi ampak, recimo Kitajci ne znajo narediti hita, Japonci tudi ne in tako dalje,… eni narodi preprosto imajo to v sebi.

Še en komad iz Sanrema, ravno tako takoj pade v uho:

(https://www.youtube.com/watch?v=75fwUd-lX_o)

hehe, to da kitajci al pa japonci ne znajo nardit dobrega komada pač ne veš, ker jih ne poslušaš, in njihova muska na zahodu ni mainstream, posledično ne moreš vedet 🙂 Kolk poslušaš njihovo glasbo?

Men je drugač ta moderna muska ful všeč, tud ta iz tvojga linka je super.

gkfhčs, 08.02.2022 ob 10:24

Ah, samo najuspešnejša italijanska pesem vseh časov po svetu. Kaj bi to. 🙂

Važno je, kako so bili oblečeni.

Najuspešnejša Italijanska pesem vseh časov? Se ti hecaš?

(https://www.youtube.com/watch?v=GRxofEmo3HA)

(https://www.youtube.com/watch?v=2s0-wbXC3pQ)

(https://www.youtube.com/watch?v=h1PfrmCGFnk)

(https://www.youtube.com/watch?v=HWqKPWO5T4o)

………….

Si slišalo kdaj za to? Te pesmi je najbrž slišal že vsak zemljan kdaj.

No, če daješ absurdne primere, pa recimo, najpolularnejša italijanska pesem sodobnih časov.

The Italian Eurovision winners from Måneskin still dominate the charts worldwide and already entered the Top 10 most-streamed Eurovision songs on Spotify. Already at No. 6 less than a month after the victory. Moreover, the song also crossed the magical number of 100 million streams on the platform today. It’s only the sixth Eurovision song reaching that milestone and nobody reached it that fast before!

Maneskini so mi najboljši rock band zadnjih 10 let, res res dobri. Tale komad je pa bolj tako, balada, saj pet znata ampak nič posebnega.

Ne me basat. Histerija tri mesece in potem gladki navpični zaton! Kolikokrat se je zadnjih par mesecev zavrtela? Aja, ups, nikoli.

Forgotten257, 08.02.2022 ob 13:54

Ne me basat. Histerija tri mesece in potem gladki navpični zaton! Kolikokrat se je zadnjih par mesecev zavrtela? Aja, ups, nikoli.

Maneskin so postali po Euroviziji svetovno uspešni, vabijo jih po celem svetu, igrali so na vseh velikih TV oddajah v Ameriki, Jimmy Fallon, Ellen, SNL, American Music Awards… na spotifyu milijarda poslušanj, viralni na TikToku, igrajo svetovne festivale z 100.000 obiskovalci.

Daleč od tega, da bi jih kdo pozabil.

(https://www.youtube.com/watch?v=Qdkt3I5-FG4)

Navpični zaton? Maneskin? :)))) To bi ti človek odpustil v času pred internetom, zdaj pa samo kaže, da govoriš o stvareh, o katerih nimaš pojma. Predskupina Rolling Stonesov v Vegasu, glasbeni gostje pri Fallonu, v SNL, The Voice USA … Same najbolj gledane oddaje. Vse v zadnjih treh mesecih.

Če se zdaj ne govori o njih, se samo zato ne, ker je zaradi covida prestavljena evropska turneja.

Konkretno sem jih znova z užitkom poslušala, ko so nastopili na San Remu z balado Coraline. So pa redno prisotni na naših radiih s pesmijo Beggin, ki je še uspešnejša od evrovizijske.

Tole je pa iz New York Timesa.

After a year when it made genuine inroads into the Hot 100, where “Beggin’ cracked the top 15, Måneskin — Danish for “Moonlight” — could reasonably claim to the the biggest new rock band of 2021. It topped U.S. rock and alternative radio charts; “Beggin'” has more than 800 million plays on Spotify, and “I Wanna Be Your Slave” tops half a billion too.

“They’re one of our three biggest hits of the year, if not the biggest,” said Lisa Worden, program director of Alt 98.7 in L.A. and vice president of rock and alternative music at iHeartMedia. “It’s so unusual to have a rock band with streams of that magnitude. To have a song like ‘Beggin’ that gets launched on pop and rises in alt and rock, it’s been a while since we’ve had that across formats.”

gkfhčs, 07.02.2022 ob 12:30

“Ja, še vedno si lepa, kar osamljen želi si vsakdo.” A podpiraš incest, da si pomislil na mamo?

Skratka, dajmo lagat, se pretvarjat, ko nekdo pokaže sebe, je pa vse narobe.

Ker Mahmood seveda je gej. To ve vsak, ki ga vsaj malo spremlja. In bi glasoval zanj, če bi pel o ženski, ne o ljubezni na splošno? Čeprav bi lagal?

Res mi dol visi kaj je kdo. Mislim pa da je Rok Lunaček pisal besedilo za še vedno si lepa, torej bo treba vprašat njega. Ok mi je, da Amaro samo poje  in ne dela nepotrebnega cirkusa.

Italijani so letos naredili načrtni šov s to neko novo mularijo, ki izhaja iz oddaje x factor, tako kot tudi Maneskini.  Komad je preveč načrtno delan, ni naključno dober.  Mahmood gre drugič na Eurosong in kaj bi rad dosegel?  Če bi imel tisto nekaj, kar misli, da ima, bi že bil zvezda. Zdaj se  bo pa do uspeha poskusi šlepat pod gej zastavo.

Je pa recimo pri  Maneskinih zanimivo, da po Eurosongu niti niso vrhove lestvic v Evropi zasedli z evrovizijskim komadom, ampak s komadom Beggin’ in I wanna be your slave.

Je pa to vse velik marketing, kup ljudi, ki stoji za temi izvajalci in ničesar ne prepuščajo naključju.

gay ikone, 08.02.2022 ob 17:17

Res mi dol visi kaj je kdo. Mislim pa da je Rok Lunaček pisal besedilo za še vedno si lepa, torej bo treba vprašat njega. Ok mi je, da Amaro samo poje  in ne dela nepotrebnega cirkusa.

Italijani so letos naredili načrtni šov s to neko novo mularijo, ki izhaja iz oddaje x factor, tako kot tudi Maneskini.  Komad je preveč načrtno delan, ni naključno dober.  Mahmood gre drugič na Eurosong in kaj bi rad dosegel?  Če bi imel tisto nekaj, kar misli, da ima, bi že bil zvezda. Zdaj se  bo pa do uspeha poskusi šlepat pod gej zastavo.

Je pa recimo pri  Maneskinih zanimivo, da po Eurosongu niti niso vrhove lestvic v Evropi zasedli z evrovizijskim komadom, ampak s komadom Beggin’ in I wanna be your slave.

Je pa to vse velik marketing, kup ljudi, ki stoji za temi izvajalci in ničesar ne prepuščajo naključju.

Seveda je marketing. Ampak moraš najprej nekaj pokazat, da si lahko privoščiš tak marketing oziroma da te velike založbe prepoznajo kot potencial. Jim to ne pade z neba.

Zitti e buoni očitno ni bil dovolj mainstream, drugi dve pa.

Tudi meni letošnja italijanska ni preveč všeč. Mi je bila Soldi stokrat boljša.

In tudi dvomim, da bo kaj naredila na Eurosongu.

Mahmood ustvarja lepo glasbo – stari komadi so top, ni pa to glasba, ki bi jo ljudje množično poslušali.

Ma kaki gejevski in pederski festival, da je Evrovizija?

Torej ste vsi, ki se tu oglašate pedri? ? A❓❓❓

Jaz sem pa peder in mi ni všeč Evrovizija, je ne maram.

Daj priznajte si, da ste predvsem vi heteroti občinstvo te neumnosti.

fdtgsš, 08.02.2022 ob 17:27

Seveda je marketing. Ampak moraš najprej nekaj pokazat, da si lahko privoščiš tak marketing oziroma da te velike založbe prepoznajo kot potencial. Jim to ne pade z neba.

Zitti e buoni očitno ni bil dovolj mainstream, drugi dve pa.

Tudi meni letošnja italijanska ni preveč všeč. Mi je bila Soldi stokrat boljša.

In tudi dvomim, da bo kaj naredila na Eurosongu.

Mahmood ustvarja lepo glasbo – stari komadi so top, ni pa to glasba, ki bi jo ljudje množično poslušali.

Za Maneskin je bil odločilen X Factor 2017, so od takrat dalje pod okriljem založbe Sony in so komercialen bend. Težko bi jih kot bend okvalificiral za kakšno alternativo, indie. Vsi njihovi komadi so mainstream, ne pomeni pa to, da je vsak mainstream komad hit. V Italiji so bili zvezde že dolgo pred Eurosongom. Večina njihovih medijskih”afer” je umetno ustvarjenih, od  tistega “snifanja” na Eurosongu, nagega slikanja z žogo, oblačenja v žensko,  skrivnih posnetkov, kako se v bendu kregajo, čeprav se na sto kilometrov sliši,da je zaigrano itd.

Šefica benda je pa punca. Skupino so v srednji šoli ustanovili s pomočjo “njenega” kapitala. Fotr ima neko potovalno agencijo,  njena mama Danka je že zdavnaj odmaglila, so pa vsaj dansko ime dali skupini.

Mahmood je produkt X Factor 2012, pod okriljem universal Music, pa se malo bolj matra za uspeh.  Rojen v Milanu, pa “glumi” italijanskega čefurja, verjetno v tem vidijo tržno nišo, ki pa se očitno tudi v časih, ko imamo polna usta migrantov, ne prime. Zdaj so obrnili ploščo in okoli njega ustvarjajo skrivnostno famo ali je ali ni gej. Ker je Arabec so glede tega previdni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close