Italijani spet z zmagovalno pesmijo na Evrosong.
Včeraj je bila na festivalu Sanremo izbrana pesem Brividi in že podira svetovne rekorde, v mnogih državah je top 1 na youtubu, v enem dnevu je prišla na top 5 svetovni lestvici…
Zanima me493, 06.02.2022 ob 14:20
O čem poje? O pedrovski ljubezni? Če poje o tem, potem je zanesljiva zmagovalka Eurosonga!!! Eurosong tako ali tako vodi gejevski lobi.
Je rekel človek v polomljeni slovenštini.
Ja, pesem poje o ljubezni. Pa je čisto vseeno, ali gejevski ali hetero. Ljubezen je ljubezen. Lahko si pa pogledaš lep video, ki prikazuje ljubezen med moškima. Uživaj! 🙂
fdgkjačćo, 06.02.2022 ob 14:23
Je rekel človek v polomljeni slovenštini.
Ja, pesem poje o ljubezni. Pa je čisto vseeno, ali gejevski ali hetero. Ljubezen je ljubezen. Lahko si pa pogledaš lep video, ki prikazuje ljubezen med moškima. Uživaj! 🙂
Tale Mahmood je arabski Italijan, ki je gej, mislim, da je celo zaročen z moškim. Blancho je Italijan v vezi z žensko. Komad govori o ljubezni na splošno, ne glede na spolno usmerjenost.
na kratko, 06.02.2022 ob 14:29
Tale Mahmood je arabski Italijan, ki je gej, mislim, da je celo zaročen z moškim. Blancho je Italijan v vezi z žensko. Komad govori o ljubezni na splošno, ne glede na spolno usmerjenost.
Mahmood je Italijan krščanske vere, katerega oče, s katerim nima stikov in se je vrnil v Egipt, je Egipčan.
V Evropi je pedrovska ljubezen bolj cenjena od normalne ljubezni med moškim in žensko. Tisti arabski pevec, ki pesem poje in je peder, ima srečo, da je v Evropi, če bi bil v kateri od arabskih držav, bi ga fuknili dol s strehe.
Evropa vedno bolj ploska vsemu nenaravnemu in nenormalnemu. Ploska vsem odstopanjem in anomalijam. Ja, a pedra sta se poročila? Uuuu, krasno! Super! A dedec se je odločil, da bo od jutri naprej baba? Uuuu, enkratno! Čudovito! Moj otrok se še ni čisto odločil, katerega spola je. OK! Popolnoma normalno! Lepo!
Da se ne bomo potem čudili propadu naše civilizacije………
Zanima me110, 06.02.2022 ob 14:38
V Evropi je pedrovska ljubezen bolj cenjena od normalne ljubezni med moškim in žensko. Tisti arabski pevec, ki pesem poje in je peder, ima srečo, da je v Evropi, če bi bil v kateri od arabskih držav, bi ga fuknili dol s strehe.
Evropa vedno bolj ploska vsemu nenaravnemu in nenormalnemu. Ploska vsem odstopanjem in anomalijam. Ja, a pedra sta se poročila? Uuuu, krasno! Super! A dedec se je odločil, da bo od jutri naprej baba? Uuuu, enkratno! Čudovito! Moj otrok se še ni čisto odločil, katerega spola je. OK! Popolnoma normalno! Lepo!
Da se ne bomo potem čudili propadu naše civilizacije………
Ja, od tega propade civilizacija, ne od družbenih razlik, denarne neenakosti, tega, da je vse bogastvo sveta skoncentrirano v manj kot 1 % prebivalstva in pospešeno uničujemo okolje. Ljubezen nas bo uničila!
Vesoljni potop bo, ker se imajo ljudje radi!!
Klasična festivalska, računalniško naštancana, pesem, ki bo enako hitro pozabljena, kakor jo zdaj forsirajo. To trenutno vzpenjanje po lestvicah je po zaslugi lanskoletnega uspeha Maneskinov. Treba je vedeti, da je bila lanska izbira rezultat množice mladih v lockdownu, ki se jim je hotelo življenja. Sicer pa je povprečna starost gledalcev Sanrema 54 let, kar pomeni, da ga večinoma gledajo upokojenci. Nič čudnega, da se je hodeča mumija Gianni Morandi uvrstil na tretje mesto.
Skratka, nothing to see here.
imaš prav. Vse, kar odstopa, je ok. Pa ne le EU, tudi holivud posiljuje samo še z gejevsko lezbičnimi pari. mogoče smo res priča propadu civilizacije, pa ne, da imaš kaj proti gejem, samo gre se za blazno pretiravanje. Isto kot prikazovanje migrantov kot super pridnih delavcev, ali metanje tisočakov romom, ki v zahvalo letajo z noži okrog.
Ne glede na besedilo mi komad ne potegne. Enostavno ni to to.
Če pa se malo ustavimo pri gejih itd. se je pa to izrazito razmahnilo v zadnjih letih, ko je baje vse normalno. Zdaj niso samo geji in lezbijke in biseksualci, ki so oboje, še neke nove zadeve so privlekli ven, od tistih, ki se menda zaljubijo v osebo in ne spol (kako priročno za biseksualca), medejo mlade ljudi itd. Mladina baje ni prepričana ali je straight ali ne, zato mora poskusiti tudi homo varianto, da bo ziher. Tako fantje, stari 16 let, ko se v bistvu družijo med seboj, preiskušajo tudi spolnost z istim spolom, kajti nikoli ne veš. Ja, okej, punce me privlačijo, ampak ker se zelo rad družim s kolegi, z moškimi, sem pa morda tudi bi- kdo bi vedel, če ne poskusi. Sploh je pa oboje totalka pomehkuženo, tipi so v bistvu isti kot ženske, vse nekaj pojokavo, razčustvovano…
Forum je zaprt za komentiranje.