Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskrenost

Iskrenost

Kako zdaj naenkrat pa ti ni več všeč? 🙂

ta naš matjaži je vendar tako ljubek fantiček… si ga predstavljaš v kratkih hlačkah in palico v roki…. kot kekec 🙂 prav prisrčen fante. 🙂

Bibita, jaz sem mislila, da si ti moja prijateljica. 🙂 Sem se pač zmotila, mislila sem, da lahko z njim lepo razpravljaš tu na forumu. Ko sem napako spoznala, sem spremenila mnenje. To lahko, mar ne? Če je pa tebi všeč, pa se ne ozirat name, ti samo navali. :)) Nikar pa za druge tu na forumu ne delaj zaključkov kdo je komu všeč in kdo ne.

Kako zdaj naenkrat pa ti ni več všeč? 🙂

ta naš matjaži je vendar tako ljubek fantiček… si ga predstavljaš v kratkih hlačkah in palico v roki…. kot kekec 🙂 prav prisrčen fante. :)[/quote]

Bibita, ne draži. 😀 Se bova midva zgrabila in odkotalila vse dol do Save tam pri vas. Potem boš pa mokra, boš morala vse dol sleči, se lahko prehladiš. 🙂 Stil ji ni všeč, ne jaz. Jaz stil znam spremeniti. 😉 Jaz sem itak vsaki všeč, kaj sedaj to? hahaaha :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Opa …. seveda, da sem tvoja forumska prijateljica 🙂

Vsak se lahko zmoti in spremeni mnenje o nekom… saj zato sem te pa vprašala, kako to, da ti ni več všeč.

matjaži je meni že od vsega začetka čisto kul fantič (jaz se s podrobnostmi o nekom tu na forumu ne ukvarjam) ker zato nimam potrebe.

Še enkrat vdahni…. globoko…. nobenih zaključkov nisem delala…. na koncu je vprašaj ????????? torej sem vprašala, kaj se je zgodilo, da si spremenila mnenje.

p.s.
sem bila nekaj časa (zopet) odsotna pa ne morem vsega naenkrat prebrat.

To mene tudi preseneča, jaz imam boljše mnenje o njem vsakič ko preberem kaj od njega, če se le ne bi teplo z načinom, življenja ki ga živi… hahha
Matjažko začni malo v alinehaj pisati, bolj otipljivo, racionalno, to je fantastičan kombinacija, analiza in intuicija, menda je samo tebi to dano?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Antilopca, malo heca mora biti, pravijo. Ne tako resno. Bibitka je baje čisto v redu baba. 🙂

Namesto bi se združila z ostalimi in v slogi obdelale tega predzrnega hudobca Matjažka. Potem ne smete delovati ena proti drugi, ampak sloga. Katenjka že vneto ponavlja vaš vojaški moto: CCCC = Samo sloga Srbina spašava :))))

Antilopca, malo heca mora biti, pravijo. Ne tako resno. Bibitka je baje čisto v redu baba. 🙂

Namesto bi se združila z ostalimi in v slogi obdelale tega predzrnega hudobca Matjažka. Potem ne smete delovati ena proti drugi, ampak sloga. Katenjka že vneto ponavlja vaš vojaški moto: CCCC = Samo sloga Srbina spašava :))))[/quote]ja kaj moreš, lahko bi veljalo tudi za slovence, ali vsaj slovenke, samo pač ne.. tu je menda razlika…čeprav menda vsi imamo melanholične slovanske duše…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Fak, a res to pomeni?
Nisem vedela….:(

Matjažko, jaz nisem članica nobenih združb, tudi ne takih, ki naj bi delale proti tebi. :)))) Je pa res, da me je Snoopard včeraj slabo zmasiral, me danes rahlo še ramena bolijo. Preveč je nežen, kako naj ga pripravim do tega, da bo uporabil bolj čvrste prijeme? 🙂

Če ne moreš proti hudiču, je boljše z njim, zelo pametna strateška odločitev. Jih bova, a ne?
Te preklemane babe! :)))
Katenjke se je treba lotiti, ona je tisti agresivni udarniški člen, ki drži skupaj celotni vojaški postroj. Potem se sesujejo. Vendar moram biti previden, ker kača se počasi kolje. 😀

Antilopa, po borbi te vabim v jacuzzi, Potem pa te bom z eterični olji zmasiral, da boš fajn dišala. :))

Nič se ne bom prehladila, ti kar pridi.:)

Pri nas bo oz. je že zelo luštno…. so se pričeli ribiški dnevi in kao neko svetovno prvenstvo v ribičiji. Včeraj, ko je bila otvoritev, smo bile vse “ribice” mokre…. saj veš smo se šli tisto igro “mokre majčke” :))) pa se nisem nič prehladila. Še pasalo je. 🙂

Če ne moreš proti hudiču, je boljše z njim, zelo pametna strateška odločitev. Jih bova, a ne?
Katenjke se je treba lotiti, ona je tisti agresivni udarniški člen, ki drži skupaj celotni vojaški postroj. Potem se sesujejo. Vendar moram biti previden, ker kača se počasi kolje. 😀

Antilopa, po borbi te vabim v jacuzzi, Potem pa te bom z eterični olji zmasiral, da boš fajn dišala. :))[/quote]

Matjazko….pazi se teh preklemanih bab….da ne bi končal tko kot uni pred nekaj dnevi…

Ali lahko prosim debato v tej temi nadaljujemo v duhu postavljenih vprašanj?
Hvala!

Antilopa, po borbi te vabim v jacuzzi, Potem pa te bom z eterični olji zmasiral, da boš fajn dišala. :))[/quote]

Matjažko, jaz sem sama svoja borka. :)) Moj bataljon je sestavljen iz izključno ene osebe – general in vojak sem jaz! 🙂 Moj način boja je drugim tuj, to je zato, ker poznajo samo svojega. Tako sem v prednosti, hehe…:))

Sicer pa Matjažko, saj imaš eno zaveznico – Bibito Melito. 🙂

Da sem zaveznica?… ja tudi v redu 🙂

Sem pa na ČI prebrala, da prav matjažija veliko forumašev in forumašič rada bere, tako da ….

Pač jaz nikogar ne delim, da mi je všeč ali mi ni. Če mi kdo ni, ga preskočim, sicer pa komuniciram 🙂

Bibita_Melita, ti ga kar z veseljem beri še naprej. Jaz raje berem kakšnega On_, Robija, ipd. Okusi so pač različni.

Čuden je potem ta tvoj okus, …… da matjažija ne bereš, komentiraš pa vsak njegov še tako bzv. skratka vsak njegov zapis.:) … pa ga ne bereš… ali pač?

Zdi se mi da ne bo šlo več…
Na sceno so stopili iskreni komedijanti… bolje da se prepustiš toku in plavaš z njimi 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bibita, daj ohladi malo. Berem ga že, ampak ni mi všeč to, kar piše. Tudi komentiram lahko, če mi paše. Sploh, če mene v tekstu omenja. Evo, tebe bom preskočila v nadaljevanju in tudi njega, upam, da bo sedaj jasno?

Zdi se mi da ne bo šlo več…
Na sceno so stopili iskreni komedijanti… bolje da se prepustiš toku in plavaš z njimi ;)[/quote]

🙂 🙂 🙂 Hvala za iskrenost!
Upam, da se ne bom zadušila v tako dromozanski dozi iskrenosti……

Tebe pa očitno vročina daje… ali je kaj drugega posredi? 🙂

Ti kar preskoči, ne boš nič zamudila, kar se mene tiče.:)

Da sem zaveznica?… ja tudi v redu 🙂

Sem pa na ČI prebrala, da prav matjažija veliko forumašev in forumašič rada bere, tako da ….

Pač jaz nikogar ne delim, da mi je všeč ali mi ni. Če mi kdo ni, ga preskočim, sicer pa komuniciram :)[/quote]A ne da.. no še jaz sem to napisala… malo sem bila zavedena, ah ponoči sem to pisala~~
a sem lahko tvoja sozaveznica, ko antilopa ima neke probleme? … Kaj pa če bi midve šli raje na kavo?

Tebe pa očitno vročina daje… ali je kaj drugega posredi? 🙂
Ti kar preskoči, ne boš nič zamudila, kar se mene tiče.:)[/quote]

skočiti
možne predpone: v-, pre-, na- , od-, za-

verjetno je mislila predpono -na, vsaj zame. Tebe je menda bolj težko na-skočiti, vsaj pod tušem na javnih kopališčih ne. 😀

Čuden je potem ta tvoj okus, …… da matjažija ne bereš, komentiraš pa vsak njegov še tako bzv. skratka vsak njegov zapis.:) … pa ga ne bereš… ali pač?[/quote]Seveda, to je klasična nevroza, ne brez zafrkancije :))))))

C. G. Jung

Nekaj podobnega je imel matjažko pred časom v podpisu, tako da antilopa, ne vem, če je dobro, da bi opustila čitanje njegovih prispevkov…? Vsaj javno ga še beri no.. pa malo prespi vso zadevo 🙂 🙂

Katenjka, ne pomaga ti tole, ne bom šla s tabo na kavo. :)))) Evo, vidiš, da te ne ignoriram.

Čuden je potem ta tvoj okus, …… da matjažija ne bereš, komentiraš pa vsak njegov še tako bzv. skratka vsak njegov zapis.:) … pa ga ne bereš… ali pač?[/quote]Seveda, to je klasična nevroza, ne brez zafrkancije :))))))

C. G. Jung

Nekaj podobnega je imel matjažko pred časom v podpisu, tako da antilopa, ne vem, če je dobro, da bi opustila čitanje njegovih prispevkov…? Vsaj javno ga še beri no.. pa malo prespi vso zadevo 🙂 :)[/quote]

Katenjka, če hočeš biti dobra psihologinja, moraš biti tudi dobra seksologinja! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close