Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iskanje dela- zavod za zaposlovanje-obala/koper

Iskanje dela- zavod za zaposlovanje-obala/koper

“Natasa153”

“vzamejo vsakega” ->super odlično imaš poznanstva-> kar hitro telefonsko napisi ze jutri lahko zacnem.

Do sedaj nisem bil klican na razgovor, niti uvrsčen na listo moznih kandidatov,

pa naj bo to Petrol, Mol, Agip, Omv,….

Lp

Evo takot kot sem rekel…se isti dan so dalinov razpis za delovno mesto kjer so ga razveljavili tokrat niso sprenili nič …razpis je isti kot pred slabim mesecem …

“”STROKOVNI DELAVEC NA CSD – PRIPRAVNIK – M/Ž | KOPER

Center za socialno delo Južna Primorska, KOPER – CAPODISTRIA

Število delovnih mest:

1

Datum objave:

12. 6. 2024

Prijava do:

20. 6. 2024

Opis del in nalog

IZVAJANJE NAJZAHTEVNEJŠIH NALOG PO ZAKONU, UKREPOV IN JAVNIH POOBLASTIL, IZVAJANJE STORITEV IN SODELOVANJE Z DRUGIMI IZVAJALCI STORITEV TER PROGRAMOV, SKRB ZA CELOSTNO STROKOVNO OBRAVNAVO UPORABNIKOV (TIMSKO DELO, SODELOVANJE Z INŠTITUCIJAMI PRI VODENJU POSAMEZNIH POSTOPKOV), VODENJE UPRAVNIH POSTOPKOV, VODENJE EVIDENC, ZBIRK PODATKOV, DOKUMENTACIJE, PRIPRAVA POROČIL, SPREMLJANJE ZAKONODAJE S SVOJEGA DELOVNEGA PODROČJA, IZVAJANJE DRUGIH NALOG PO NAVODILU DIREKTORJA ALI POMOČNIKA DIREKTORJA.  …… “””””

Zanimovo je to res ze vsak mesec isto, ze 6 mesecev, sprembe so samo v stopnji enkrat sš, prva stopnja, zdaj pa spet iscejo 2.   …………

Ti si res nesposoben, noces delat, ali pa delujes tako nenormalno, da ze na prvi pogled vidijo da nisi za nobeno delo.

Ustavis se na vsaki bencinski in vprasas ce koga iscejo, vprasas za stevilko poslovodje in poklices.

Znas pogledat zavod za zaposlovanje? Stalno so oglasi da iscejo po bencinskih na obali, zdaj v Izoli.

Gledam vsak dan.

Ti noces it delat.

Odgovor na objavo uporabnika
Roki172, 12.06.2024 ob 12:45

“Iris77”

Imas zelo oster pristop do cloveka in ne vidis širše slike, od navedenega. Res da nisem izpostavljal dodatnih okoliščin problema napr. Negativni pridih pokojnega nonota na sovasčane, sedaj slab glas odseva na mamo in mene, ki sva pred tem zivela v lj in na mojo smolo so to ljudje iz “smetane”. Smo ze takoj po prihodu v Kp dobili “odgovor” da >žabarji

No evo. Na moje vprašanje nisi niti odgovoril, razen spet neki jada jada. Prosim za odgovore, saj vprašanja niso težka, niti osebna. So samo o dejstvih in številkah.  Hvala.

Roki172, 12.06.2024 ob 23:41

Evo takot kot sem rekel…se isti dan so dalinov razpis za delovno mesto kjer so ga razveljavili tokrat niso sprenili nič …razpis je isti kot pred slabim mesecem …

“”STROKOVNI DELAVEC NA CSD – PRIPRAVNIK – M/Ž | KOPER

Center za socialno delo Južna Primorska, KOPER – CAPODISTRIA

Število delovnih mest:

1

Datum objave:

12. 6. 2024

Prijava do:

20. 6. 2024

Opis del in nalog

IZVAJANJE NAJZAHTEVNEJŠIH NALOG PO ZAKONU, UKREPOV IN JAVNIH POOBLASTIL, IZVAJANJE STORITEV IN SODELOVANJE Z DRUGIMI IZVAJALCI STORITEV TER PROGRAMOV, SKRB ZA CELOSTNO STROKOVNO OBRAVNAVO UPORABNIKOV (TIMSKO DELO, SODELOVANJE Z INŠTITUCIJAMI PRI VODENJU POSAMEZNIH POSTOPKOV), VODENJE UPRAVNIH POSTOPKOV, VODENJE EVIDENC, ZBIRK PODATKOV, DOKUMENTACIJE, PRIPRAVA POROČIL, SPREMLJANJE ZAKONODAJE S SVOJEGA DELOVNEGA PODROČJA, IZVAJANJE DRUGIH NALOG PO NAVODILU DIREKTORJA ALI POMOČNIKA DIREKTORJA.  …… “””””

Zanimovo je to res ze vsak mesec isto, ze 6 mesecev, sprembe so samo v stopnji enkrat sš, prva stopnja, zdaj pa spet iscejo 2.   …………

Realnost iskalcev brez VIP. Ogromno izgubljenega časa.

“Iris771” ->kje pa si ti zaposlena oz. Kaj si po poklicu…starost ?

Zavod me ni napotil nikamor razen na CSD …pomoci z njihove strani razn obljub ni bilo, kar sem nasel sem nasel sam, od ust do ust…… tako da smo si na jasnem,….. bili so razpisi za javna dela katerih mesta so ze bila zasedena že pred objavo …..kar je tudi sama svetovalka povedala…..

Ne vem kako me lahko ocenjujes, mogoce ti ni vsec dreganje v osje gnezdo problema …ker jih tako, ali drugace scitis…… “Torej, kje je zares težava?” -> izraz v tem primeru je irelavaten, ker težav ni….je samo možna resitev, ki je drugi ne sprejmejo. Kot se je predhodni forumaš izrazil ” ko ugotovijo da si nekaj vec od tistega za kar je razpis ….postanes odvec.

Roki172, 13.06.2024 ob 16:08

“Iris771” ->kje pa si ti zaposlena oz. Kaj si po poklicu…starost ?

Zavod me ni napotil nikamor razen na CSD …pomoci z njihove strani razn obljub ni bilo, kar sem nasel sem nasel sam, od ust do ust…… tako da smo si na jasnem,….. bili so razpisi za javna dela katerih mesta so ze bila zasedena že pred objavo …..kar je tudi sama svetovalka povedala…..

Ne vem kako me lahko ocenjujes, mogoce ti ni vsec dreganje v osje gnezdo problema …ker jih tako, ali drugace scitis…… “Torej, kje je zares težava?” -> izraz v tem primeru je irelavaten, ker težav ni….je samo možna resitev, ki je drugi ne sprejmejo. Kot se je predhodni forumaš izrazil ” ko ugotovijo da si nekaj vec od tistega za kar je razpis ….postanes odvec.

Res je.

Veš kaj, takih, ki iščejo usmiljenje in ne priložnosti, tudi pri nas v kolektivu ne potrebujemo.

Smili se sam sebi še naprej!

delodajalec992

Če bi razumeli pomen tega kar napisete, bi mogoce lazje razumeli srž problema.

Dvigujem temo, da se za avtorja ta zgodba dobro konča.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close