Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Poročen, 36 let, iz 07 išče poročeno za zabavo.

Poročen, 36 let iz 07 išče poročeno žensko za zabavo.

A nihče več ne zna osvajat v živo? Kje so tisti časi ko si dobil deset klofut ko iščeš porednico….

ZDRAVO!

Preprosto. Neskončno me mika seks s starejšo žensko. Star sem 20 let 185 cm visok in normalne-športne postave. Zanima me, če sploh še obstajajo ženske, ki si želijo seks z mlajšim. Pripravljen sem tudi na veliko starejše In tudi malo manj…
Temo sem odprl predvsem za debatiranje žensk, ki so to izkusili. Seveda pa se nebi branil, če ma katera kontaktira zasebno. 🙂

želim si spoznati žensko katera je sposobna ukrotiti mojega nenasitnega poželjivega noro erkcijskega korenjaka. če si tega sposobna te z jezikom fantastično poližem in izpolnim vsako željo.

A res izpolniš vsako željo?
Potem bi imela jaz željo, da mi z lopato preštihaš moj vrt k moram čebulo česen ,krompir….posadit
Te bo tud erekcija minila.

no pa poskusimo:
Iščem vitko gospo iz območja MB, staro do 62 let, ki rada hodi v hribe. Za razne “aktivnosti” bi se dogovorila: druženje, zmenki, morje, prijateljstvo, pa seveda hribi vseh vrst. Oglasite se kaj! Kontakt bom navedel, ko se oglasite tu na mon. pozdravček vsem

ni problema z veseljem ti uresničim željo

… za kak dopoldanski klepet v Ljubljani. Sem poročen, 50 letnik , rad sem v naravi in med ljudmi. Lahko se samo dopisujeva, ob skupnem interesu pa si lahko privoščiva tudi kak skupni podvig 🙂

janezlump@gmail.com

iscem zrelo..skulirano punco ki bi bila za srecanja..sm zelo urejen in zabaven fant..mere so 180cm..70kg..22cm..posljem po mailu..ne iscem zgolj sexa tako da javite zainteresirane..ubistvu javite tiste ki ste usaj prej za klepet da se spoznava..koncujem studij in se ukvarjam z oddajo apartmaja..vec o tem na klepetu 🙂

Živjo,

želim si, da odgovarjajo samo tiste, ki so resne in razumejo moj položaj.
Star sem 26 let. V vezi 4 leta. Vse lepo in prav, vendar želim poskusiti
sex z starejšo žensko od mene. Dal sem skozi kar nekaj…vendar
neke velike izkušnje s starejšimi pa nisem imel.
Da se razume, nad 35 let. Če je kakšna za avanturo naj se oglasi.
prvic123@live.com

aja, za tiste, katere zanima vsaj delni opis.

Visok, postaven
1,88m
93kg

Dosti hvaljenja 🙂

bi mi kera pustila lizat muciko

Sem dolenjec, 37 let, vezan in bi rad spoznal prav tako vezano in starejšo od 35 let za srečanja…
Nisem tukaj, da poslušam moralne pridige, ker nihče ne pozna ozadja te zgodbe, za katero pa sta vedno potrebna dva.
Lahko mi pišeš na ZS.

Lp, Mario

Za nežnosti na daljši rok

Tudi vezana in iščem nekoga vezanega da ostane bolj privat vse skupaj. Ampak žal jaz ne iščem nežnosti samo seks, orgazem in adijo. Bom iskala dalje…

Nisem mislil samo not-ven in adijo ….

S kje pa si vezana imava podobne zelje

Se opravičujem, da vpadam v temo. Mi lahko zaupaš zakaj iščeš seks, ti doma manjka, ni dobro ….
Tudi sama zaradi konstantnega nezanimanja moža zame, raje se zadovolji sam, razmišljam, da bom morala zadevo očitno reševati na svoj način. Potrebe so, jajc za to, pa itak nimam.
Raje bi videla, da bi bilo doma tako kot je treba, ampak slabo kaže.

Še en vezan iščem eno vezano, brez kompliciranja, za akcijo v LJ 🙂

Nudim masažo na dom oz. po želji stranke 🙂 več info na masaza.blaz@gmail.com

Še en vezan išče vezano, brez obveznosti, brez kompliciranja, samo simpatičnost in med rjuhe…….. Doma je vse ok razen sexa, brez tega pa ne gre in ne gre……..

jao sami revčki fuuk fehtarčki-slinče dejte gor………….

Živjo,

Sem 23 letni fant iz Ljubljane in iščem starejšo žensko(35+), ki bi se poskušala spoznati z mlajšim fantom. Kontakt in več informacij: izljmail@gmail.com

isčes moškega za občasni sex lizanje ščegetavčka in vse kar paše zraven m

Imaš finančne težave oz. bi ti prišla prav finančna pomoč? Si samska, bodisi študentka, mamica samohranilka in si želiš daljše finančne pomoči, potem se mi javi. Sem poročen, v zakonu imam vse razen sexa. Brez tega pa ne gre in ga zelo pogrešam. Iščem občasna intimna srečanja na daljši rok, od tebe pričakujem urejenost in diskretnost. Sem prijeten urejen moški v zrelih letih. Vkolikor se v tem prepoznaš, se mi javi. Po obveznem prvem srečanju bo ali simpatičnost in privlačnost in nadaljevanje ali pa nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close