Iščeva par
Za vse ženske kategorija do 50let.
Vse, ki vas zanima diskretnost, avantura, užitek in posel naj se javijo na
email: samozate91@gmail.com
V ponudbi trije različni fantje. Po želji in dogovoru.
Zelo si želim sex v Ljubljani, v centru.Nisem doma v Ljubljani, tam samo študiram, zato lahko v avtu. Če kakšna hoče, naj se javi ali pa mi napiše na gmail – nekdo14@gmail.com.
Lp. nekdo14
pozdrav vsem puncam, damam. sem star 22 let do zdaj sem le 2x seksal z dvema različnima puncama. Rad bi res eno spoznal za razvajanje, masiranje in seveda sex. Dosti krat ko se pogovarjam s puncami mi ( po spletu) mi ne vrjamejo da sem tak malo do zdaj seksal saj pravjo da sem simpatičen, na besednem zakladu mi pa tudi nič ne primanjkuje. zakaj zunaj ne najdem punce hmmmm……. ponavadi sem tisti ko jih največ dobim zunaj, sam nikol ne pridem do tistega zadnjega koraka in ne vem zakaj, poguma imam dosti no vsaj mislim sam pol nekaj najdem na punci ko mi ni všeč oz. se bojim da bi se preveč na mene navezala ker imam zdaj trenutno zelo rastreseno življenje, in ač niti ne vem če si ona ta želi bi pa res ful rad eno najdo ko bi se večkrat dobila, ne rabim muh enodnevnic imel sem 2 pa mi je kr nekaj blo. no lepo je če si iz štajerske stara tam do 30 let tak nekje do 170cm velika po izgledu simpatična aja in ne zadržana no ostalo, če se bo sploh kakšna javila pa na privat klepetu 🙂 lep pozdrav in morda se tudi slišimo
P:S pa ne mislit če sem do zdaj samo 2x seksal da nisem vzdržljiv. 1. ko sem sem pol ure pa še sam sem si moral konec naredit!
Pozdrav.
Sem 23 let star postaven mladenič (182cm/78kg) ki si želi avanture z zrelo žensko tam 30-45let, to je pač moj fetiš 😉
Če si za me kontaktiraj: decko.mlad1991@gmail.com
Fant dobrega izgleda z nizko samozavestjo iščem žensko, ki bi me hotela popeljat v svet spolnosti in me odrešit mojih pregrad v glavi, da končno lahko začnem živet. Star sem 27. lp
mail: enfant1111@outlook.com
ojla ljubljančanka jst mam podoben primer samo da sem star 23 let. Dozdej sem samoenkrat mogoče bi lahko skupaj raziskovala svet spolnosti. Pa ne zgledam tok slabo tud z ženskami se dobr razumem sam nikol pa ni kej več. Lahko mi pišeš na gmail tom.carrr13@gmail.com lp
Ljubljančanka lahko pišeš na potreben.rok@gmail.com pa se tm zmenva.
Na kratko o meni… Sem mlad fant iz obale, star 20let, športne duše in postave, visok okrog 183cm in sem trenutno v LJ… Išem pa kako punco za krajšanje časa ki ga preživim v Lj 🙂 če se vidiš v tej luči mi komot odpišeš in lahko se zmeniva za kako pijačko u izy 🙂
Email: mlad.avanturist@gmail.com
tudi jaz sem vezan in iščem isto kot ti…
če te še zanima se mi oglasi na vrtnarcek80@gmail.com
Imam 43 let, ločen, z dvema otrokoma, povprečne postave, sicer športnik (plavanje, hribi, smučanje, narava) in preskrbljen, iščem kako mlado mamico do 36 let.
Kontakt: onafroy@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.