Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Vezan 45-letnik, Ljubljančan, bi rad spoznal prav tako vezano za diskretno poredno druženje. Sploh ne nujno za seks, kar nama pač obema zapaše – izmenjava izkušenj, fantazij, želja … itd 🙂 Lahko tudi na cptnemo16 afna gmail.com

Za vse ženske kategorija do 50let.

Vse, ki vas zanima diskretnost, avantura, užitek in posel naj se javijo na
email: samozate91@gmail.com

V ponudbi trije različni fantje. Po želji in dogovoru.

Še en vezan išče vezano, brez obveznosti, brez kompliciranja, samo simpatičnost in med rjuhe…….. Lahko si študentka ali mlada mamica, starejša ali vezana, lahko si v trenutnih finančnih težavah, pošlji mi zs

Nudim finančno mesečno nagrado punci, ženski, študenki ali mamici v zameno za redna intimna srečanja. Pričakuje te urejen, prijeten ter diskreten moški.

Pogoj: profesionalke oz. prodajalke ljubezni, katere ste vsak dan z drugim, se mi prosim ne javljajte.

Lp

Zelo si želim sex v Ljubljani, v centru.Nisem doma v Ljubljani, tam samo študiram, zato lahko v avtu. Če kakšna hoče, naj se javi ali pa mi napiše na gmail – nekdo14@gmail.com.

Lp. nekdo14

Sem star 20let.. pred casom me.je pustila punca. bil se cist no tleh,zdaj sem ze uredu:)
Zelim.si spoznati lepo punco, sportnico:)
Sem.iz lj, studiram pa dizajn:)

Je kera iz medvod oz sentvida za kaksna srecanja?
Sem mlad, neizkusen.

Upam da se bo nasla normalna punca zate .
Vendar ti moraš biti ljuben do nje , nezen in pošten .
Merkati si moraš da te punca nebo izkoristila ter se z drugim fanti pred tabo poljubljala ali celo seksala z drugim fantom .

Iscem dekle/zensko ki se nebi sekirala zaradi moje neizkusenosti v seksu.
Lp

Ojla…

Iščem starejšo damo/gospo, ki ma kaj za postorit doma. Uredim brezplačno…v zameno za kakšen kozarec vina in dober čvek…lahko tudi kaj več..ker so me vedno privlačile starejše in me še zmeraj…!!1

pozdrav vsem puncam, damam. sem star 22 let do zdaj sem le 2x seksal z dvema različnima puncama. Rad bi res eno spoznal za razvajanje, masiranje in seveda sex. Dosti krat ko se pogovarjam s puncami mi ( po spletu) mi ne vrjamejo da sem tak malo do zdaj seksal saj pravjo da sem simpatičen, na besednem zakladu mi pa tudi nič ne primanjkuje. zakaj zunaj ne najdem punce hmmmm……. ponavadi sem tisti ko jih največ dobim zunaj, sam nikol ne pridem do tistega zadnjega koraka in ne vem zakaj, poguma imam dosti no vsaj mislim sam pol nekaj najdem na punci ko mi ni všeč oz. se bojim da bi se preveč na mene navezala ker imam zdaj trenutno zelo rastreseno življenje, in ač niti ne vem če si ona ta želi bi pa res ful rad eno najdo ko bi se večkrat dobila, ne rabim muh enodnevnic imel sem 2 pa mi je kr nekaj blo. no lepo je če si iz štajerske stara tam do 30 let tak nekje do 170cm velika po izgledu simpatična aja in ne zadržana no ostalo, če se bo sploh kakšna javila pa na privat klepetu 🙂 lep pozdrav in morda se tudi slišimo

P:S pa ne mislit če sem do zdaj samo 2x seksal da nisem vzdržljiv. 1. ko sem sem pol ure pa še sam sem si moral konec naredit!

Pozdrav.
Sem 23 let star postaven mladenič (182cm/78kg) ki si želi avanture z zrelo žensko tam 30-45let, to je pač moj fetiš 😉
Če si za me kontaktiraj: decko.mlad1991@gmail.com

Imam 22 let in nočem čakati, da leta letijo mimo, bi rad spoznal kako žensko od 25 do 40 leta, ki bi se hotla prepustit sexu brez obveznosti, napišite mail pa vam pišem, tudi z mlajšo ali starejšo bi,le da bi se oba imela fajn!

Ojla..

..zanima me kako si ženske predstavljate mlajše fante..okoli vas?Gre v tem primeru le za seks avanturo…naj bi se tudi hitro navezale…prej kot moški obratno?Če katera išče kakšen čvek..kozarček…klikni….privlačijo me starejše…šminkanih frčafel se mi ne da poslušat v današnji družbi…

…hm…nobenega komentarja,.,,vsi tok zaprti sami vase…

rad bi spoznal žensko ali pa tudi par za kakšen pogovor ali pa,če bo obojestranska želja tudi kaj več.
lepo bi bilo,da se javi kdo resen ker sem tudi sam resen in seveda popolnoma diskreten

Fant dobrega izgleda z nizko samozavestjo iščem žensko, ki bi me hotela popeljat v svet spolnosti in me odrešit mojih pregrad v glavi, da končno lahko začnem živet. Star sem 27. lp

mail: enfant1111@outlook.com

Neizkušen fant dobrega izgleda z nizko samozavestjo iščem žensko, ki bi me hotela popeljat v svet spolnosti in me odrešit mojih pregrad v glavi, da končno lahko začnem živeti. Več info na privat. Star sem 27 iz okolice LJ.

lp

Hmm…stara sem 17,no letos 18…nevem pa če bi ti lahko pomagala,v svet spolnosti bi te sicer lahko popeljala 😀 amm..klikni na zs 🙂

ojla ljubljančanka jst mam podoben primer samo da sem star 23 let. Dozdej sem samoenkrat mogoče bi lahko skupaj raziskovala svet spolnosti. Pa ne zgledam tok slabo tud z ženskami se dobr razumem sam nikol pa ni kej več. Lahko mi pišeš na gmail tom.carrr13@gmail.com lp

Ljubljančanka lahko pišeš na potreben.rok@gmail.com pa se tm zmenva.

Na kratko o meni… Sem mlad fant iz obale, star 20let, športne duše in postave, visok okrog 183cm in sem trenutno v LJ… Išem pa kako punco za krajšanje časa ki ga preživim v Lj 🙂 če se vidiš v tej luči mi komot odpišeš in lahko se zmeniva za kako pijačko u izy 🙂

Email: mlad.avanturist@gmail.com

tudi jaz sem vezan in iščem isto kot ti…
če te še zanima se mi oglasi na vrtnarcek80@gmail.com

Imam 43 let, ločen, z dvema otrokoma, povprečne postave, sicer športnik (plavanje, hribi, smučanje, narava) in preskrbljen, iščem kako mlado mamico do 36 let.
Kontakt: onafroy@gmail.com

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

Hej punce!
Sem tip in mam 21 let. Sportnik. Zanimalo bi me za koliko sexate s tipom?
Punce stare od 18 do 25. Samo tako me zanima ce je pa katera zainterisirana naj napiše po sporočilu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close