Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

pozdravljeni….

sva ljubimca..ona 28/170/69/85d in on 30/185/89….ki iščeta zrelo žensko za skupne posteljne užitke.
sva iz LJ, prostor načeloma imava. sva prijetna, duhovita in lepih atletskih postav s hudo potrebo po zadovoljevanju naših potreb v vseh možnih kombinacijah v okviru M-Ž-Ž.

sva ljubitelja pokvarjene in malo bolj grobe igre, ki vključuje vse kar nam bo zapasalo.

pišite v zasebno sporočilo ali po e-pošti na al1984bundy@gmail.com.

punce, dame, študentke, potrebnice…..vabljene k pisanju!

imejmo se lepo.

LP A.

Ojla je katera ki bi sla v seks na prvo zgolj vroci seks in to je to je kera

Živjo,
res ni nobene, ki bi sla z nama v troje? Jaz imam 27, on 43.

Če že ni nobene, pa dajte nasvet kje naj še pogledava. Hvala.

Isem punco za zabavo ali avanturo star sm18 let me zelo razganja. Sm za razne nove izive da se vam malo upišem visok sem okoli 170cm sem športnik in 59kil bol močne sorte oz nabite ne da se hvalim ampak delam takšno delo plus šport..starost od19do38e bi rada zvedela kaj več u meni mi piši na Gmal iscem.iscem@gmail.com

Ponujam finančno pomoč v zameno za diskretna srečanja.

sam pa nisem fu…htar ampak iščem dekle za resno zvezo iz 04 ali 01 staro od 33 do 40
sam jih imam 42 za kaj več pa piši na berce.uro@gmail.com

Ena boljših. Hahaha.

Živjo!

Že nekaj časa prebiram tale forum. Odzivi so različni, tako da sem kar nekaj časa omahoval z objavo. Nekateri so takšne objave odobravali, drugi so jih označili s fukfehtarji, kakor koli odločite se sami. Pred kratkim sem končal dolgoletno zvezo in se začenjam navajati na samsko življenje. Glede na to, da trenutno ne iščem resne zveze, bi rad spoznal žensko, ki išče (diskretno) avanturo, občasna srečanja. Trenutno mislim, da se ne bi mogel čustveno vezati. Torej, če ti iščeš podobno, me kontaktiraj na ZS, morda se ujameva. Sem 45 letni, normalni moški, niti grdoba, niti lepotec . Stanovanje, službo in ostale materialne zadeve imam urejene.

Ena boljših. Hahaha.[/quote]
če ne bi bil tip taka škrtica bi se mu še javla, za tak drobiž ga pa še namlatit ni vredno!!! hahahahahaha ker genijalc. dej ti če to bereš, mi pošlj mail na tupoglavka@gmail.com

Živjo,
naj se najprej predstavim. Sem 31 letni fant iz Ljubljane, pravijo da luštnega izgleda, vse življenjske stvari imam urejene (služba, končan faks, lastno stanovanje,…). Pred kratkim sem končal dolgoletno zvezo, tako da se zaenkrat navajam na samsko življenje. Glede na to, da trenutno ne iščem resne zveze, bi rad spoznal žensko, ki išče (diskretno) avanturo in bi se bila pripravljena vsake toliko dobiti z mano pri meni. Seveda lahko tudi za ogled filma,…Torej, če ti iščeš podobno, me kontaktiraj na ZS ali e-mail: secorei6@gmail.com, tako da se nadalje spoznava in vidiva ali si ustrezava ter nadalje dogovoriva.
čau

želim se redno dobivati z žensko katera je groba do penisa milangabro@gmail.com leta nepomembna

zdravo sm 19letnik me zelo zelo razganja zelim in rad bi probal sex v 3roje, če je mogoče kakšen par .. ali dekleta… ki iščejo (MMŽ ali MŽŽ) ne moram pomagati ampak me zelo razganja.
Za već info na gmailu:
iscem.iscem19gmail.com

LP,

Preberi ZS.

Par ona 36 on 38 iščeva komunikativna, urejena, depilerana….iz Lj ,iščeva par za vroča druženja. S tem nimava nikakršnih izkušenj in bi bilo to nama prvič. Sva pa radovedna…..

Kontakt: sony.menu@hotmail.com

Pozdravlenji, vsi kaj pravite da bi naredili skupaj kaksen party?? Jaz sm ze 10let Dj imam ozvocenje use kaj ceu lucke lightshow in da bi naredili kaksen party za druzenje ali spoznavanje bi se dobl lahko spoznali in pop naprej use zrihtam zastojn samo plac je problem da bi skupaj urganizirali.

Neizkušen par 38 in ona 36 let iščeva podoben par za vroča druženje.

Spoznati resno žensko za? Za zaupanje, diskretno, sproščeno, skrivnostno,… Želim najti RESNOO žensko za noro sexualnost, nežnost, romantiko, privlačnost(industrija me ne zanima) in kar spada zraven. Gledam na daljši rok in večkrat tedensko – skupno uživanje, prijetno z koristnim. Star sem 36 let urejen, nekompliciran, resen, duhovit, popolnoma diskreten, kar pričakujem isto od tebe, sem blizu LJ(slika v mail-u). Brezvezno dopisovanje v nedogled po mail-u me NE ZANIMA! Spoznavna pijača in vidiva kaj bo. Vse ostalo se dogovoriva na mail-u: skupnouzivanje@gmail.com

Hey sm moski star 19let, sm cist preprost decko iscem druzbo za komunikajcijo pogovarjanje:) da se malo pozabavamo mogoce gremo vn kako recemo kaka pijacka ga skupaj zazuramo ce je do da prezenemo dolg cas in spoznamo novo druzbo da gremo malo uzivat ni vazno kaksen spol samo bodi nasmejan/a in komonikativen /na

Lp , Kontakt iscem.iscem19@gmail.com

me mika, pa tebe….

37 let,

Živjo

Sem mladosten ljubljančan v poznih štiridesetih, ločen, sam živim v svoji hiši. Trenutno se ne želim resno vezati, želim pa najti stalno partnerko za občasno druženje. Obiskovanje predstav, izleti, gledanje televizije, debata, rajcanje, sex. Glede telesnega izgleda nimam nobenih vnaprejšnjih pričakovanj, samo da je oseba zanimiva. Zanimajo me ženske od 20 do 39 let. priimekinime@gmail.com

Zdravo! Iščem punco za diskretna srečanja, starost od 21 dalje. Prosim piši na: alfaman333@gmail.com

Sem običajen fant v poznih dvajsetih, ki ga privlačijo ženske, nimam nobenih problemov s tem. Imam običajne hetero fantazije in odnose. Včasih pa me premami fantazija kako bi bilo, če bi me posexal tip. Pač kot kakšen fetiš, vsake toliko časa. Moja fantazija je zelo specifična, vzburja me moški srednjih let, poročen z družinskimi idr.obveznostmi doma, dominanten, da ga je fizično skupaj več od mene, če ima močne dlani, široka ramena, velika jajčka, je obrezan je pa sploh super. Jaz bi mu predstavljal izključno in le sexualni objekt, igračo za praznjenje jajc, vzburja me, da bi v meni prebudil občutek, da je moje telo njegova last, da sem brez moči (brez sado-mazo scen).

Samo ne vem kako bi našel ustreznega tipa za izživljanje fantazij, ne iščem sexa samo za enkrat, sem proti takim, ki sexajo na vsakem vogalu s komerkoli. Rad bi takega, ki nima izkušenj s tipi in da bi bil pripravljen sexat samo z mano. Pač kolikor dolgo bi trajalo, vsaka fantazija/fetiš me čez čas mine…Ne želim poskušat vsakič z različnimi tipi, rad bi našel enega ustreznega in to izživel. Ne pričakujem, da bom tu kaj našel, vendar če se kdo prepozna v tem kar sem napisal zgoraj mi lahko piše zasebno sporočilo (torej poročen/vezan, srednjih let, brez izkušenj s tipi, dominanten, doma ne moreš izzživet vseh fantazij, ti je dolgčas). Iščem pa točno to kar sem napisal…Če ustrezaš in se potrudiš napisat kaj več od enega stavka potem imaš že veliko možnosti:P Aja bodi iz Celja/okolice tam…

Sva mlajši parček in imava željo poskusiti trojcek se z eno simpatično, odprto, divjo punco (po moznosti, da je nekadilka), oba sva nekadilca, sportnika in odprte narave..Mikalo bi naju tudi poskusiti s kakim simpaticnim parom, po moznosti, sportnika, nekadilca..zainteresirane pisit na ZS 😉 Pozdravcek

Sem 24 letni moški in skupaj s 47 letno žensko (nisva vezana, skupaj samo eksperimentirama ) iščeva punco/žensko ki se bi nama občasno pridružila v trojčku. Bodi postavna, urejena in stara do 50 let. stave1990@gmail.com

zelo rad bi spoznal kakšno poredno punco, za kakšen klepet…kasneje lahko tudi kaj več 😉
lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close