Iščeva par
Partnerju želim za rojstni dan organizirati trojčka, zato iščem punco, ki bi se nama pridružila.
Sva fit, visoka, stara 32 in 35 let, živiva v Lj.
Iščem zdravo punco lepe postave.
V kolikor te zanima, piši na svetlaluna20@gmail.com za nadaljne informacije.
Iščem starejšo damo za druženje star sem 31let piši na klopotecdva@gmail.com
Ojla!
Monotonost vsakdana me je prignala sem.
Je podoben razlog prignal kako vezano, poročeno, ki kot jaz rada klepeta? Da bi se preko tipkanja spoznala in večkrat zaklepetala.
Kam naju to odpelje naprej, pa bova videla :).
Sem iz območja 03. Poročen. 30+
Sem registriran, tako da prosim, če se javiš na zasebno sporočilo :).
Lep večer želim.
Sem 48 letni vdovec iščem žensko za resno zvezo ne pijem alkohola in sem nekadilec ,bodi iskrena kod sem tudi sam …več o meni pa na mail…
marjan.kovac1970@gmail.com
Metal, prosim javi se na email: crnolaska888@gmail.com
Že nekaj časa me mika, da bi spoznal prijetno 50-letnico. Občasno srečam kakšno tako, ki bi ji takoj pripisal 20 let manj. Nekatere so še vedno zelo privlačne, ker se znajo tudi urediti in znajo biti res nagajive in privlačne, strastne. Lepo bi bilo spoznati takšno….Ne vem, če kakšna bere te vrstice, moral pa sem se izpovedati, ker se je v meni pojavil ta fetiš na starejše.
Pa poizkusimo še tukaj! Iščem resno žensko za skupno preživljanje prostih uric oz. jaz pravim popestritev zakonskega življenja, ki je postalo malo monotono. Po 20 letih zakona si želim še poizkusiti s kakšno drugo žensko in doživeti še kaj več. Želim si avanture seveda diskretne, ki ti požene kri po žilah in je polno strati seveda na daljši rok saj nimam namena skakati iz cveta na cvet.
Nikakor ne iščem takšne osebe, ki je že bila na vseh forumih (beri: onaon, avanture, urgenca) in je že bilo nešteto moških v njej. Želim si le preproste, simpatične ženske, ki si želi popestriti svoje življenje doživeti več strasti in ji je doma v postelji postalo preveč monotono.
Sem iz štajerske, star sem 39let razdalja ni ovira, raje kvaliteta kot kvantiteta, sicer pa dobrega izgleda, inteligenten, razgledan, urejen, simpatičen in zabaven.
za hitrejši kontakt piši na zivina79@gmail.com
Lepo pozdrav vsem skupaj, Mare
Ženske pišite mi na guydirty31@gmail.com, 18 let 😉
Čaw,išče se prijateljica,s katero bi se redno srečevala,ob sli,da se potešiva. Sem sicer vezan,atraktiven fant,37let,vitek, športen, imam pa zelooo rad sexy perilo na ženski,visoke petke itd… imam zelo velik libido,sex mi je v uzitek katerega rad delim z njo,ji pričaram orazme… Sem iz gorenjskega konca. Iščem ljubiteljico teh stvari,raznih fetišev itd… ter diskretnost seveda…moja zagotovljena. pišete lahko na misterx.voznik1@gmail.com
Izhajam iz vaškega okolja, vendar sem se zaradi službe preselila na drugi konec slovenije.Po tej poti želim spoznati moškega. Sem vitke do srednje postave, srednje dolgih rjavih las, fantje pravijo, da sem luštna. V svojem vaškem okolju imam prijatelja, vendar zaradi razdalje to sedaj ne pride v poštev, ker mi enkrat na mesec ali še manj to ni dovolj.Prijatelj se s tem strinja. Otrok nimam.Pogoji so, stroga diskretnost, do 45 let, na prvega ne bom padla.Potrudi se. Skušala se bom kmalu registrirati, za boljšo komunikacijo.lp
Iscem zensko star sem 19 let z manj iskusen pisi na email smeski69@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.