Iščeva par
Lahko mi pišeš zasebno na
Ker je v zakonu že nekaj časa suša, sem se odločil, da bi tukaj poiskal prijateljico za sex.
Želim spoznati žensko, s katero bi si popestrila spolno življenje, ki bi rada poskusila kaj novega, je diskretna, lahko vezana, poročena, normalne postave, nekje do 45 let, strastna. Če je tudi tebe zamikalo, da skočiš čez plot, če se ob možu počutiš osamljeno, se oglasi prijetnemu 40+ letniku.
ojla,lahko me kontaktiras na misterx.voznik1@gmail.com,pa bova videla ce se kej zmeniva…ce si bova kompatibilna sevede. Lp
mateja,
piši na shuttle778@gmail.com, pa bova videla, če bo kaj 🙂
niti nisi povedala v katerem koncu si zdaj
sem mlad fant, 21 let , iščem žensko za kakšne vroče pogovore čez dan in morda še kaj več, kontakt na gmail : warkuriboh21@gmail.com
Če je katera resna pogovor srečanje prijateljstvo,,,,,
ljubitelj8@gmail.com
iščem punco piši na bojan250680@gmail.com
Na zalost sem tudi jaz pristal s partnerko, ki ji spolnost ni vec tako pomembna, kot je bila vcasih. Je kriva navelicanost, sprememba prioritet v zivljenju, rutina, ne vem. Pocasi se clovek sprijazni, da ce ne gre, pac ne gre. Prebiram sporocila tu in vidim, da nisem edini.
In ker v vezi skripa marsikaj, razen postelje, sem se odlocil, da poskusim tudi tu poiskati kako gospo ali gospodicno s podobnimi tezavami. Enim nam je strasten, dolgotrajen, cuten seks v uzitek. 😉 Ne samo zato, ker se mora.
Najprej pogovor, ce se ujameva, se kaj vec. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.