Iščeva par
Sem mlad 20 letni fant, ki je še precej neizkušen in sem željen vročih pogovorov ali avanturc. Starost ni pomembna. Vse kar te zanima me lahko vprašaš na gmail thefence20@gmail.com
POZOR VSEM NA FORUMU, KI OBJAVLJATE SVOJE KONTAKTE!
Med vami je oseba, ki se lažno predstavlja z identiteto drugih, prav tako pa razpošilja slike drugih oseb kot za svoje.
V tem primeru gre za osebo, ki se lažno predstavlja v mojem imenu ter razpošilja moje fotografije, ki jih je našla na mojem facebook profilu in jih tako rekoč ukradla, zdaj pa jih razpošilja brez moje vednosti in dovoljenja. Prav tako pa uporablja moje osebne podatke (ime, starost, kaj imam rada, kaj počnem v življenju…) in se v mojem imenu ponuja za brezskrbne spolne odnose, s tem pa krši mojo zasebnost, blati moje dobro ime in čast, in nasploh zelo grobo krši moje pravice.
Zoper to osebo je bila podana kazenska ovadba, sledila bo tudi civilna tožba, prav tako pa bo glede na mnenje uradne osebe precej enostavno najti tega človeka, ker je sledljivost po IP naslovih v Sloveniji zelo dobra.
Oseba, ki to počne vas je ali še bo kontaktirala iz email naslova majam9888@gmail.com, možno pa je tudi, da uporablja več različnih email naslovov.
Srečno in po pameti, ko se boste odzivali na sporočila domnevne ženske, ki vas bo vsa voljna kontaktirala in želela z vami spolne odnose.
Sem prestar za druženje z bistveno mlajšo?
Mogoče, ampak vsi, ki imamo 60+ let, nismo zgrbljeni, upognjeni, ne hodimo s palčko ali z berglo.
In še veliko bolj pomembno: nekateri vemo veliko o življenju! In svoje poglede in spoznanja radi podelimo še s kom.
Mogoče z dekletom, ki nima primernih pogojev, včasih celo časa, da bi prišla do nekaterih, za življenje bistvenih spoznanj in resnic. Ker se ukvarja le s svojo eksistenco. Ker jo situacija prisiljuje, da se po cele dneve ukvarja le z eksistenco. Ker za kaj drugega nima volje…
Tako dekle pa mogoče rabi oporo. Mogoče potrebuje nekoga, da se mu izpove, potoži. In da dobi uporaben nasvet.
Kot rečeno: zakaj ne imeti 35 let starejšega prijatelja? Ki veliko ve o življenju…
Ki še kako dobro ve, da življenje ni samo internet, facebook in tudi ne nenehno opozarjanje nase.
Je tako prijateljstvo prepovedano? Se ne spodobi?
Se ne spodobi mogoče zato, ker večina meni, da naj bi se 23-letnice družile le s 25-letniki?
Če s takim razmišljanjem nisi obremenjena, mi piši na e-mail. Nov e-mail pa lahko odpreš v treh minutah…
Pozdravljene.
Na ona-on sem z sliko vred: Metalmaxm – ni fake profil, tak da brez skrbi.
Kaj naj rečem ? Gamer po srcu, igranje iger je moja strast. Sam svoj mojster, naredim stvari iz nič. Nič sramežljiv in kar direkten. Dober ata, ki mu ne zmanjka vicov.
Pisati vam ne morem na ona-on, ker nisem član. Lahko pa tukaj pustite kak junk email, tolko da se najdemo.
Ker je v zakonu že nekaj časa suša, sem se odločil, da poskušam na teh straneh najti prijateljico za sex.
Želim spoznati žensko, s katero bi si popestrila spolno življenje, ki bi rada poskusila kaj novega, je diskretna, lahko vezana, poročena, normalne postave, nekje do 45 let, strastna. Če je tudi tebe zamikalo, da skočiš čez plot, če se ob možu počutiš osamljeno, se oglasi prijetnemu 40+ letniku.
pisi mi na email aco.kocjancic@gmail.com
Če si mlada, simpatična punca, ki si želi družbe resnega, zrelega in odgovornega moškega v zgodnjih 40-tih letih, mi lahko pišeš.
Ob obojestranski simpatiji te čakajo razvajanja v dvoje, izleti, potovanja, in še in še….
Postaven 21letni študent išče starejšo, zrelo žensko – ki ve kaj hoče, za vroče trenutke v dvoje 🙂 glede uresničitve morebitnih lastnih želj se ti popolnoma prilagodim. Sicer sem kar priljubljen med vrsticami in mlajšimi puncami, a že nekaj časa me ”daje” misel da bi spoznal kako žensko v pravem pomenu besede. Morebitne interesentke mi lahko pišete na: hiddengem318@gmail.com
Par išče par
Živjo kaj sexsate v Škofji Loki? Veste za kakšne place? Seveda tusi sam iscem avanturo sem 28 letnik preprost urejen.
Punce pari pisite na deychi77@gmail.com
Lp
50 letni moški iz lj iščem simpatično žensko za preživljanje prostega časa. kolesarjenje, tek, smučanje … (od 45 do 52 let).
kontakt: mladnezenneizbezen@gmail.com
Niti ne vem kje naj začnem star sem 43 let poročen… Pač nekdo ki bi me pogledal bi rekel nič mu ne manjka. Ampak nekako padeš v tisto kolesje vsakdana in ne prideš ven. Doma je vse ok, ni nekih nesoglasij z ženo. Toda včasih paše malo vznemirjenja drugačnega pogovora…. Vsem je jasno o čem govorim. Saj to o čem pišem še dogaja okoli nas lahko bi igral moralista toda to nisem. Pač rad imam vznemirljive igrice, kjer dejansko ko srečaš drugo žensko in se pogovarjaš gre se za to, da pač da jo rad pripeljem du večkratnih… tako ali drugače… Ok bom nehal ampak hotel sem povedati, da se to dogaja in ja uživam v tem ko spoznavam različne ženske in tudi kakšen par se najde haha. Zdaj pa dosti o meni. Lep dan
Ps
Če se najde katera 😁
Ona išče njo ali par: actros212@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.