Iščeva par
Pozdravljena lepotička…
sem 48-letni juznjak…rad bi se poigral s tabo po juznjaško….
piši kaj
Poročen juznjak išče dame katerim se juznjaki zdijo zanimivi inbi probale juznjaške atribute :)…sem urejen in diskreten..
33 letni par mz isce zensko punco ali dve za skupne igrice anita.pozarnik@gmail.com
Iščem njo za večkratna skupna telesna razvajanja brez obveznosti za pobeg iz mimobežne rutine vsakdana.
Bodi odprta, obožuj čutnost, ne boj se izživeti svojih fantazij, stara 30 – 45 let. Rad imam lepe nasmeške in dolge lase.
V izogib temu, da ne izpadem še en generični reklamator, o videzu tukaj samo:
višje rasti, všečen, trudim se skrbeti za svoje telo.
Star sem 34 let, iz 03, redno v Ljubljani.
Resen in diskreten – če se ujameva virtualno, to pričakujem tudi od tebe, zato
se veselim tvojega sporočila na
živjo, imam dober sexy predlog za zaslužek preko net-a. Če te zanima in si punca brez predsodkov, perverzna, mi piši na fastmaker12345@gmail.com za podrobnosti…diskretnost garantiram
Maya999Pisi na anita.pozarnik@gmail.com
Rad bi spoznal prijetno gospo primernih let, v prvi vrsti za pogovor preko spleta, kasneje morda v živo ob kavi. Morda tudi kaj več.
Sem vezan, star 51 let. Na delo prihajam v Maribor, sicer pa sem iz Prekmurja.
ZS ali mail: jacklondon891@gmail.com
Sem urejen 42 letnik, diskreten.
Za popestritev v spolnosti, eksperimentiranje in uživanje iščem prijetno, diskretno poročeno ali vezano žensko, za katero se mož ne zmeni in si privoščiti nekaj prepovedanega. Bodi diskretna, z željo odkrivati lepote spolnosti.
Piši mi na:
Ker je v zakonu že nekaj časa suša, sem se odločil, da poskušam na teh straneh najti prijateljico za sex.
Želim spoznati žensko, s katero bi si popestrila spolno življenje, ki bi rada poskusila kaj novega, je diskretna, lahko vezana, poročena, normalne postave, nekje do 45 let, strastna. Če je tudi tebe zamikalo, da skočiš čez plot, se oglasi prijetnemu 40+ letniku.
Nekadilec, želim strastno kadilko…
…ki bi uživala ob kajenju…
…medtem, ko jo oralno zadovoljujem…
Piši na: gregbadu1@gmail.com
Sem samski, star 48, rad kolesarim, rad bi sklenil nova prijateljstva, saj današnji tempo ni ravno prijazen do spoznavanja na klasičen način. Če bi kdaj prijateljstvo preraslo v kaj več, toliko bolje, konca sveta pa ne bo, če ne :).
Moj mail: stefan.gaia@gmail.com
Iščem pripadnico nežnejšega spola za druženje. Star sem 20 let. Starost ni pomembna. Več na mailu: mityek2236@gmail.com
Urejen, športen, inteligenten moški pripravljen spoznat prijetno dekle za popestritev užitkov v dvoje. Skrita fantazija mi je trojček z dvema puncama. Z velikim korenjakom in libidom.
Pritegne me žensko telo v vsej njeni lepoti. Rad sem strasten z dolgo predigro. Počasi si jo vzamem in jo nežno….. popeljem do užitkov.
Predvsem moški, pa tudi ženske pazite se kdo vas kontaktira.
Sem že nekajkrat doživel to, da je tukaj gor vsaj en moški zbiratelj slik (če ne celo več), odpira nove mail račune in kontaktira pod različnimi imeni pod pretvezo, da je ženska in prepričuje, da daš svojo sliko, mogoče celo zbira osebne podatke. Všeč so mu tudi slike noge, karkoli, glavno da je tvoja slika, skratka bolnik je.
Piše pa v podobnem slogu, mogoče ga samo mal spremeni, se pa vidi, da je to ena in ista oseba, predvidevam da tip. Ni mi pa čist jasno kakšni so njegovi razlogi da to počne.
Iščem resno osebo ženskega spola iz osrednje slovenije do cca 50 km iz ljubljane..
Za občasna druženja,,nežnosti,,,,,
Leta niso ovira,,,
Sem pa vezan 40 letnik normalne postave,,,,,,
ljubitelj8@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.