Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Iscem starejso zensko za s**, sem star 20
Let iscem starejso zato ker me dame mojih let niso navdusile v postli sem se pa po besedah drugih se odlocil da
Bom iskal starejso prosim javite se mi.

Bi šla katera zmano na erotično masažo? Plačam seveda jaz in kavo tudi.

Kakšna ženska ali par v osrednji sloveniji za erotično masažo ????

Sem privlačen, visoko izobražen in dobro situiran moški, star sem 32 let. Imam doktorat znnaosti in vitko atletsko postavo: 180/75. V razmerju sem z žensko, ki ji spolnost pomeni zelo malo. Iščem zrelo, urejeno žensko od 40-60 let za diskretna srečanja v Ljubljani, saj so starejše ženske moj dolgoletni fetiš. Moje drage gospe, zagotavljam vam, da vam ne bo žal. Pošljite mail na ledrazbija@outlook.com. Veselim se srečanja z vami!

Iščem žensko za kakšen hot pogovor prek telefona piši na zs.Resen in diskreten

kaksna ponca ki bi dovolila da ji lizem ritko in picko do orgazma ali se dlje?pisi zs

pozdravljena,sva par stara 30 in 31,iščeva žensko družbo za pridružitev. občasna srečanja..rada sva v privat savni,jakuzi… javi se nama če boš za 🙂 gregajanja@gmail.com ,sva iz okolice Maribora 😉

Sem preprosta punca stara 34 let, srečno poročena in z možem si želiva malce popestriti najino spolno življenje in življenje na sploh z žensko. Sem malo bsx in imam že dolgo neizpolnjeno željo poskusiti z žensko ob svojem partnerju. Da ne bo pomote, nisva neka pohotneža, ki želita zgolj sex in kavsanje vse počez. Sva najprej predvsem za spoznanje, druženje, kofetkanje in zabavo,…in če si bomo simpatični ter se bomo energijsko dobro ujeli tudi kaj več. Sva preprosta, družabna in simpatičnega videza.
Verjamem, da ti bo v najini družbi zelo všeč in prijetno, sploh če si osamljena in imaš mogoče podobne fantazije. Vesela bova tvojega sporočila na zasebno. Vem, da vas je kar precej deklet, ki sanjarite o tem, a si ne upate narediti prvega koraka. Kar pogumno in brez strahu, saj ne grizeva in sex sploh ni pogoj. V prvem planu je najprej druženje.
Prosim moški in potrebni tipi ne pišite, ker naju niti malo ne zanimate in ne bova odgovarjala.

Kontakt: 84midva84@gmail.com

Pozdravljeni,
Mogoče kakšen par v osrednji sloveniji za par 35 in 40 let,,mž da me bo pomote..
Oba biseks normalne postave,,
Pogojno sprejmeva tudi mlajšega tipčka….
avantu992@gmail.com

če kakšna gospodična,gospa kje za srečanje se nama javi.. mb okolica 😉

Iščem nekaj popestritve, torej polnoletno žensko, študentko, mamico,…resno urejeno katera si želi popestritve.
Zanimajo me občasna srečanja, z resno osebo. Lahko tudi finančno pomagam, vse stvar dogovora.
Sem urejen, višje športne postave, vezan,… več v ZS

Bi se katera z mano udeležila erotične masaže v troje v erotičnem salonu????

Cau mayaaaa naj se ti prvo predstavim sem 23letni jan iz Ljubljane visok okoli 195cm in 95kg svetlo modrih oči nasmejan in dobregasrca iscem nekoga kot si ti za uživanje in sprostitev javi ce sem ti ok pa bova kako cveknila

Pozdravljene damice,

Sem mlad (35let) moski, lepega izgleda, visok 184cm, 88kg, kratki rjavi lasje, rjave oci, vedno cist in urejen, vezan, izobrazen, dobro situiran…
Iscem poroceno damo, ki doma ne dobi kar potrebuje ali pa bi le rada uzivala zivljenje. Ker sem vezan se mi tak nacin iskanja zdi bolj diskreten, kot ,,lovljenje,, po lokalih. Pomanjkanje casa za vecerje, potovanja in podobne aktivnosti, ki ponavadi pripeljejo do seksa sem pripravljen kompenzirati financno in ti izboljsati kakovost zivljenja.
Vsec so mi zrele zenske, ki vedo kaj hocejo, stare nekje med 25-45, normalne postave, vsec mi je malo vecja rit, da je kaj za prijet. Anoreksicne suhice in debele niso po mojem okusu.
Samske brez otrok in prostituke me ne zanimajo.
Kontakt na dejan.zate@mail.com , prosim, da se nakratko opises, kako zgledas, kaksna so tvoja pricakovanja.

Lp
Dejan

Rad bi spoznal žensko 18-60 let za večkratna vroča srečanja. Sem resen in diskreten. Za prostor in prevoz poskrbim jaz. Zaželjeno da si iz Lj ali bližnje okolice.

Bi se danes kasna forumasica dobila z vezanim za sex brez kompliciranja…..ker sem vezan bi se dobila v motelu medno spila kak kozarcek ali dva potem pa videla kam naju odnese

Iščeva njo za trojčka. Lj
Več info na zs.

Spoznati želim prijetno, simpatično zrelo žensko. Če mi boš namenila dovolj pozornosti, boš deležna prijetnih nežnosti, razvajanj, daril. V kolikor se bova ujela, lahko pričakuješ tudi to, da ti namenim, prepustim del svojega premoženja. Vse pa bo pokazal čas. Sem urejen, v najboljših letih. Pusti kontakt ali se registriraj tukaj.

Star sem 32let, samski, močnejše postave (trebušček) , preproste sramežljive sorte, finančno neodvisen, iščem pa žensko od 30-45let za druženje iz Celja ali okolice. Torej kavica, lahko tudi kino, pica itd… Postava in leta niso pomembna. Važn je da se ne prespi božič pa novo leto 🙂

Email: feriboxmm@gmail.com

Lep pozdrav,

imam občutek, da te temo ženske prebirajo bolj poredko, lahko se pa motim, zato tudi poizkusim z oglasom 🙂

Ja, oglas bo malce drugačen od ostalih, saj veste, vsi imamo takšne in drugačne želje ter fantazije.

Sem urejen ter simpatičen moški, iščem žensko, ki si želi biti dominantna nad moških. Od tebe pričakujem, da boš dominantno perverzna, torej popolnoma nadrejena nad menoj.

Javi se mi na panter.playboy@gmail.com

hoj pisi sms na bashan250st@gmail.com se dogovoriva

Bi šla katera zmano na erotično masažo? Plačam seveda jaz in kavo tudi.

Če si simpatična polnoletna dijakinja ali študentka, in bi si želela druženja s prijetnim 40- letnikom, se mi javi. V zameno za prijetne trenutke v dvoje ti ponujam razvajanje na več načinov in finančno pomoč pri tvojem šolanju.

A bi se dala kakšna erotično zmasirat seveda z vrhuncem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close