Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

V okolici domžal iščem ženske za sex

milangabro@gmail.com

Micna,
imam tvoja leta, urejen, prijeten, tudi sam bi bil za klepet, pa če ni kemije lahko odpoveva anytime. Piši kevinhedonist@yahoo.com

Zdravo. Imam podobne zelje kot ti in ce te se zanima se javi na ggufogg@gmail.com lep pozdrav.

Pridi, pofočkaj se mi na trussardi65@gmail.com in kdo ve, morda pa …

Vezan 45 letni Savinjcan zelim najti urejeno, nezno in strastno gospo med 35 in 55 let, za obcasna nezna in sproscujoca srecanja. Lahko se javis na ggufogg@gmail.com

Ni vse crno ali belo. Jaz iscem odtenke vmes.... Simon

Sem mobilen, a brez prostora ;/ tu pišem ker mi je veliko do sexa, romantike in strasti, ter seveda zabave 😉 . Seveda vse v mejah vzajemnega zadovoljstva. Tu iščem par kateremu bi se pridružil. Nekje 18 – 55 let. Zaenkrat sem še nov. Zanimajo me večkratna srečanja, da se malo bolje spoznamo in potem romantika steče bolje 😉 še o meni: 24 let, 190cm, 80kg, 17cm, hetero, športna postava, samski, diskreten, zdravje in higiena obvezna.
moj mail: lukaisce@mail.com

Vezan 35letni dolenjec isce urejeno, najraje vezano dolenjko za diskretno prijateljstvo. Ce obstajas poslji PM

metkakofetka@outlook.com

Metka….ti dolgčas

kaksna zenska ki si zeli imeti nekoga,ki jo bo vsakic oralno obdelal….lizem ritko in picko…celo uro…moj fetish zato uzivam v tem

Evo Metka…Oralist

Ta te še liže ko piješ kavo…….

Pa je kaj uspeha, oralist? Glede na to, da se dnevno ponujaš na forumu, je verjetno bolj malo kandidatk za oralni užitek? Verjetno imajo raje trdega t***?

se danes se dobivam z eno k se mi je tu gor javla,obozuje oralo 🙂

29-letni vezan in urejen 189/88 iščem žensko, mlajšo ali starejšo za kakšno avanturo, iščem predvsem ker potrebujem nekaj novega, sem iz okolice Lj..
Piši na thinktwice11111@hotmail.com

Zaupaš kak kontakt

Zaupaš kak kontakt

Dragi moški, a še obstaja kakšen “normalen”, ki ne išče samo avanture,mu ne pade na um seks že kar v štartu, se zna pogovarjat, ki ne misli, da smo vse ženske lovače, izkoriščevalke, uničevalke vez…?

Tukaj en taki. Od kod pa si, koliko stara? 🙂

Mogoče kakšna normalna ženska do 50 let za začetek za klepet

Za nadaljevanje skupne življenjske poti iščem simpatično, prijetno, zrelo, resno žensko od 35-45 let. Če se tudi zate mož ne zmeni več in med vama ni več strasti….se mi oglasi. Sem 43 letnik. Več v zasebnih sporočilih.

Seveda obstajamo taksni moski,ki jim je do druzenja.

In kaj mi boš ti ponudil po druženju, mašažo stopal, skok med rjuhe, debato o ženi, ki ji ni do seksa??? Vse to so ponudbe, ki jih prejemam. Pa ne želim biti nesramna, ampak, tak odziv je meni čisto mimo.

In kaj mi boš ti ponudil po druženju, mašažo stopal, skok med rjuhe, debato o ženi, ki ji ni do seksa??? Vse to so ponudbe, ki jih prejemam. Pa ne želim biti nesramna, ampak, tak odziv je meni čisto mimo.
[/quote]

Verjamen da dobivaš same takšne ponudbe po unem,ki sem prebral me ne čudi.Zame druženje pomeni it na kavico,sprehod,kino se pogovarjat in ne razne ponudbe masaž stopal itd…Vem da se ti bo zdelo malo napihnjeno samo verjemi da obstajamo taki moži.Lp

Verjamen da dobivaš same takšne ponudbe po unem,ki sem prebral me ne čudi.Zame druženje pomeni it na kavico,sprehod,kino se pogovarjat in ne razne ponudbe masaž stopal itd…Vem da se ti bo zdelo malo napihnjeno samo verjemi da obstajamo taki moži.Lp
[/quote]

Potem pa le pogumno, če stojiš za svojim pisanjem ti verjetno ne bo težko v zs. napisati par stavkov o sebi. Mogoče pa greva kdaj na kavico. Ljudje, ki imajo dobre namene in po “podstrešju” vse pošlihtano, so vedno dobrodošli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close