Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Ni problema Petra se javim v zs tolko poguma še imam.Si pa zelo lepo napisala.

Pozdravljene damice,

Sem mlad (35let) moski, lepega izgleda, visok 184cm, 88kg, kratki rjavi lasje, rjave oci, vedno cist in urejen, vezan, izobrazen, dobro situiran…
Iscem poroceno damo, ki doma ne dobi kar potrebuje ali pa bi le rada uzivala zivljenje. Ker sem vezan se mi tak nacin iskanja zdi bolj diskreten, kot ,,lovljenje,, po lokalih. Pomanjkanje casa za vecerje, potovanja in podobne aktivnosti, ki ponavadi pripeljejo do seksa sem pripravljen kompenzirati financno in ti izboljsati kakovost zivljenja.
Vsec so mi zrele zenske, ki vedo kaj hocejo, stare nekje med 25-45, normalne postave, vsec mi je malo vecja rit, da je kaj za prijet. Anoreksicne suhice in debele niso po mojem okusu.
Samske brez otrok in prostituke me ne zanimajo.
Kontakt na dejan.zate@mail.com , prosim, da se nakratko opises, kako zgledas, kaksna so tvoja pricakovanja.

Lp
Dejan

Jaz pa ne iscem sexa, no vsaj v zivo ne😊

Bi pa spoznal kaksno osamljeno gospodinjo za kaksen bolj vroc pogovor. Rad podrazim z bujno domislijo…..

Vec v zs 😉

iščem njo od 25-45 za spoznanje mogoče pa še kaj več odvisno od ujemanja mail mladaxx@gmail.com moški in pari ne mi tečnarit hvala

30 letni moski isce diskretno resno damo ali punco za veckratna vroca srecanja. Bodi iz ljubljane ali okolica kranja. Pisi na mail: niktrkov@gmail.com

30 letni diskreten resen moski isce diskretno resno punco ali damo staro od 25 do 50 let za veckratna vroca srecanja ce si iz ljubljane ali gorenjske pisi na:niktrkov@gmail.com

Živjo…iščem njo za vroče, mokre, lulajoče igrice,,,the wetter the better..

sustargasper30@gmail.com

Petra, mogoče sem zadost ‘normalen’ zate…

Spoznati želim prijetno, simpatično zrelo žensko. Če mi boš namenila dovolj pozornosti, boš deležna prijetnih nežnosti, razvajanj, daril. V kolikor se bova ujela, lahko pričakuješ tudi to, da ti namenim, prepustim del svojega premoženja. Vse pa bo pokazal čas. Sem urejen, v najboljših letih. Pusti kontakt ali se registriraj tukaj.

sm z obale pa bi rad našel v okolici kakšno zanimivo za klepet v živo vse usmerjeno za nadalnji sex seveda če je tista kemija da strast prevladuje ..no jasm pri 50tih tako da ne bi rosno mlade po možnosti

Pisi na tetrij123@gmail.com

Komu je to namenjeno?

Zdravo..je tukaj kaksna ki bi mi ga obdelala v avtu? Seveda iscem njo do 45let jaz jih imam 26 in sem z okolice ljubljane. Zelim pa si tudi veckratnih avantur itd..ce se seveda ujameva.
Pisi mi na trainer0076@gmail.com

Iščem punco za seks do 15 let.

Če je kera zainteresitana naj pise na umazani.posli@gmail.com.

Sem 14 let star fant, ki bi rad imel spolni odnos (nisem ga še imel, tudi punce še ne, sem pa zelo potreben). Če je kakšna punca do 15 let zainteresirana naj mi piše na radbiseksal@gmail.com

Sem 48 letni vdovec in iščem žensko za resno zvezo ,sem ljubeč in iskren, višje postave iz Koroške.Leta mi niso pomenbna lepa je pa tako ali tako vsaka ženska na svoj način. marjan.kovac1970@gmail.com

Lahko podražiš mene…pošlji kontakt 🙂

Je kdo, ki bi se želel vročega telefonskega pogovora ali mogoče v živo poigrati s 45 letno debeluško? Sem zelo radovedna in odprta za skoraj vse opcije.

Lahko poveš kaj več o sebi prosim? Lahko na zs?
lp

Lahko napišeš kaj več o sebi, prosim? Lahko na zs…
lp

Seveda bi bil za kakšen vroč klepet in če bi se ujela še za kaj več. Kontaktiraj me na : ljubim30@gmail.com.

Piši na krenfaraon1982@gmail.com pa še kaj zmeniva

Milfica oglasi se kaj na tlandrej13@gmail.com

Za popestritev v spolnosti, eksperimentiranje in skupne trenutke strasti bi rad spoznal prijetno, simpatično žensko. Če se tudi zate mož ne zmeni več in si želiš vročih trenutkov s prijetnim 43-letnikom, si prava zame. Bodi diskretna, z željo odkrivati lepote spolnosti.

Pusti svoje sporočilo na dreamssweet130@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close