Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Zdravo, ce te zanima 40 letnik iz okolice Celja, mi pisi na celjansem@yahoo.com. Nadaljujeva tam.

Zdravo, ce te zanima 40 letnik iz okolice Celja, mi pisi na celjansem@yahoo.com. Nadaljujeva tam.

Iščem damo, s katero bi se občasno dobivala in, ki zna biti prijateljica oz. ve kaj to pomeni. Ne iščem več prijateljic ampak prijateljcO. Razumevanje je predpogoj, da postaneva intimna prijatelja. Plačljive storitve me ne zanimajo niti me ne zanima kakršna koli indiskretnost, tveganje, hinavščina ipd. Razumem, da se lahko situacija pri enemu ali drugemu spremeni, razumem tudi, da lahko prijateljstvo zaradi tega preneha. Ampak še vedno vse sloni na razumevanju. Če se torej opogumiš, mi piši.

Vaš link

Pozdravljene damice,

Sem mlad (35let) moski, lepega izgleda, visok 184cm, 88kg, kratki rjavi lasje, rjave oci, vedno cist in urejen, vezan, izobrazen, dobro situiran…
Iscem poroceno damo, ki doma ne dobi kar potrebuje ali pa bi le rada uzivala zivljenje. Ker sem vezan se mi tak nacin iskanja zdi bolj diskreten, kot ,,lovljenje,, po lokalih. Pomanjkanje casa za vecerje, potovanja in podobne aktivnosti, ki ponavadi pripeljejo do seksa sem pripravljen kompenzirati financno in ti izboljsati kakovost zivljenja.
Vsec so mi zrele zenske, ki vedo kaj hocejo, stare nekje med 25-45, normalne postave, vsec mi je malo vecja rit, da je kaj za prijet. Anoreksicne suhice in debele niso po mojem okusu.
Samske brez otrok in prostituke me ne zanimajo.
Kontakt na dejan.zate@mail.com , prosim, da se nakratko opises, kako zgledas, kaksna so tvoja pricakovanja.

Lp
Dejan

Javi se mi ,če si prava debeluška ,ker suhih ne maran ,kje se lahko dobiva želim ! sem malo starejši premožni.

Ciao,
sem poročen, star 39 let, mladostnega videza, urejen, preskrbljen, prijazen, vse top.
Doma je pač suša in razmišljam da bi si omislil mlajšo prijateljico za kakšen flirt, občasno druženje, ipd. Zanima me, če je kakšna interesentka tukaj da se poveževa.
Prijetno s koristnim pa to. Obala z okolico.
LP, kontakte si izmenjamo kasneje.

Sem preprosta punca stara 34 let, srečno poročena in z možem si želiva malce popestriti najino spolno življenje in življenje na sploh z žensko. Sem malo bsx in imam že dolgo neizpolnjeno željo poskusiti z žensko ob svojem partnerju. Da ne bo pomote, nisva neka pohotneža, ki želita zgolj sex in kavsanje vse počez. Sva najprej predvsem za spoznanje, druženje, kofetkanje in zabavo,…in če si bomo simpatični ter se bomo energijsko dobro ujeli tudi kaj več. Sva preprosta, družabna in simpatičnega videza.
Verjamem, da ti bo v najini družbi zelo všeč in prijetno, sploh če si osamljena in imaš mogoče podobne fantazije. Vesela bova tvojega sporočila na zasebno. Vem, da vas je kar precej deklet, ki sanjarite o tem, a si ne upate narediti prvega koraka. Kar pogumno in brez strahu, saj ne grizeva in sex sploh ni pogoj. V prvem planu je najprej druženje.
Prosim moški in potrebni tipi ne pišite, ker naju niti malo ne zanimate in ne bova odgovarjala.

Kontakt: 84midva84@gmail.com

Imam iste želje
Mail pitooncek35@gmail.com

Hey. Je se kdo za kak drk, faf s tipom iz okolice MB?

vedno bolj me vzburjajo ženske sploh takrat kadar masturbirajo.Tako zelooo si želim,da bi to počeli skupaj.

Pisi mi na klopotecdva@gmail.com in bova masturbirala skupaj

16. in 17. 11. bova z ženo v Kranjski Gori. Rad bi jo presenetil z masažo, zato iščem maserja, ki bi jo zmasiral. Bodi pripravljen iti do konca, če bi si slučajno moja to zaželela. Več na ZS.

Iščem žensko vitke do srednje postave na relaciji Celje- Zidani most, ki si želi rednih ljubezenskih srečanj, sem resen, kontakt na – lenimacek5@gmail.com, lp

bayker70@gmail.com

Sem vezan v zakonu je suša ter ne razumevanje drug drugega zato iščem eno fajn sproščeno umirjeno žensko ,ki bi bila pripravljena brez obveznosti iti z mano kam v naravo sprehod, kolesarjenje, na kakšen hrib.
Sem iz Gorenjskega konca sproščen ,postaven ,prilagodljiv,razumen,v hecu rečeno tudi nepotešen. Če to zadnje dri tudi za tebe se mi javi na mail brez obveznosti.
bayker70@gmail.com

Ojla,

spoznala bi diskretnega in urejenega moškega do 50 let iz Lj. ali okolice za popestritev turobnem zime, ki prihaja 😉.

Pa najprej čvek…če nimaš potrpljenja za to, niti se ne trudi 😇…a ja, stara sem 40 let. Videz pa res mičen…😊

želim spoznati prijateljico za redna srečanja prijateljevanje druženje medsebojno pomoč na dolgi rok- spoznajva se saj si lahko zaupava in se imava izredno lepo. leta ne igrajo vloge je pa nujna resnost. sem urejen skuliran moški kateri sem resnih namenov nisem nakladač in zajebant sem resnično moški ki mu dogovor ogromno pomeni.

Je kaka dama zenska punca ki bi se pridruzila paru??? Anita.pozarnik@gmail.com

26letnik iz Gorenjske iscem žensko mocnejse postave in prednost imajo starejse (od 40-70let lahko tudi starejše, ce te zanimam mi piši v zs, kjer si izmenjamo več besed 🙂

robiram10@gmail.com,a lahko kaj napišeš o sebi oz. a te zanima sex ali še kaj drugega. Mogoče masaža, masaža v paru….

cao micna. sem normaln ,razumevajoc,nezatezen, diskreten moski. ce si za spoznanstvo mi pisi na meil mirkoju76@gmail.com

Živijo,

jaz bi pa želela spoznati nevezanega moškega (44+) – urejenega, zabavnega intelektualca za občasna druženja. Imam 43 let.

Lahko mi pustiš mail :), pa te kontaktiram.

Odkod pa si? Bi me zanimalo, zato ti pišem.

40 letnik iz okolice Celja išče žensko za občasno druženje. Pišeš mi lahko na: celjansem@yahoo.com. Sem diskreten in urejen. Začneva s pogovorom in vidiva, če kemija obstaja.

Okolica Celja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close