Iščeva par
Pisi na anita.pozarnik@gmail.com
ali lahko dasta kksen email naslov?
[/quote]
Sem dekle v srednjih tridesetih in že dolgo se v meni pojavlja nora želja po ljubljenju z žensko. Žal še nisem imela te priložnosti srečati žensko, ki bi si povedale iste želje. Obljubim ti, da bom s teboj ravnala kot s kraljico. Noro rada imam poljubljanje, nežnosti in konkreten zaključek. Če bi se rada razvajala čimprej piši. Nekje na sredi igrice, bi se nama pridružil še moj privlačni partner in nama dodal še piko na i.
Z veseljem čakam tvoj odziv. Ne pozabi, pri naju boš kot kraljična!
Iščem žensko, ki si želi malo pobega, seksa, diskretne intimnosti. Lahko na daljši rok, ki se ne zapleta po nepotrebnem in da kaj nase, ki ne želi nekoga, ki skače iz cveta na cvet, ampak nekoga, ki želi še nekaj zraven. Vezan, izobražen in urejen, imam svoj lasten prostor in tukaj iščem tisto, kar mi manjka kot tudi ogromno moškim, ki obožujemo ženske in to je seks, ki ga je v odnosu premalo, saj veste tista leta, problematična leta. Nič ni zastonj, tega se zavedam, čas pa nam vsem beži. Najpristenjši je osebni stik, a na zečetku je najprej kontak in pisanje.
kontakt: tomy.hector1@gmail.com
Daj email pa se zmeniva…ali pa pisi na srnjaksesterak@gmail.com
Ali je med vami kaksna gospa,gospodična ki bi si želela avanturo brez razmerja? Sem star 18 let, visok 185 in rad bi sprobal kaksno starejso z vec iskusnjami…
Ce si zainteresirana in zelis kako informacijo pisi na anonimko8@gmail.com
spznal bi rad punco za divje neizpolnjenje fantazije, sem s koroske , 34 dawid.neo1@gmail.com
Pisi na klopotecdva@gmail.com
Vezana, ce zelis mi lahko pises na vzemisime@gmail.com
Vezan 40 letnik iz gorenjske. Lp
Pozdravljene damice,
Sem mlad (35let) moski, lepega izgleda, visok 184cm, 88kg, kratki rjavi lasje, rjave oci, vedno cist in urejen, vezan, izobrazen, dobro situiran…
Iscem poroceno damo, ki doma ne dobi kar potrebuje ali pa bi le rada uzivala zivljenje. Ker sem vezan se mi tak nacin iskanja zdi bolj diskreten, kot ,,lovljenje,, po lokalih. Pomanjkanje casa za vecerje, potovanja in podobne aktivnosti, ki ponavadi pripeljejo do seksa sem pripravljen kompenzirati financno in ti izboljsati kakovost zivljenja.
Vsec so mi zrele zenske, ki vedo kaj hocejo, stare nekje med 25-45, normalne postave, vsec mi je malo vecja rit, da je kaj za prijet. Anoreksicne suhice in debele niso po mojem okusu.
Samske brez otrok in prostituke me ne zanimajo.
Kontakt na dejan.zate@mail.com , prosim, da se nakratko opises, kako zgledas, kaksna so tvoja pricakovanja.
Lp
Dejan
Za vezano ali samsko,,,,,,,
Da še jaz pristavim svoj lonček….
Osrednja slovenija resen diskreten vezan,,,,
Normalne postave,,,,,,,,,nudim ti vse,,,,,,
ljubitelj8@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.