Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

piši na katjak1981@gmail.com

power max, ti si punca?

Dolenjska

Saj te pridem iskat na Dolenjsko, debeluška. Ni problema. Jaz sem iz celjskega konca. 😉

To je predaleč..

Ni problema, debeluška. Želim, da najdeš nekoga, ki te bo intimno razvajal in da mu boš vračala…

Od kod pa si ti Debeluška? Jaz sem iz Savinjske 😉

Iščem diskretno, urejeno damo od 30-55 let za obojestransko razvajanje. Se 42 letnik, diskreten, urejen, mladosten, v kondiciji. Sem iz celjskega konca. Zainteresirana pusti kontakt ali mi piši na jwolf5791@gmail.com
Moja želja je, da si brez predsodkov in da obožuješ seks…

JWolf: Sva že dva, če kaj najdeš, si deliva in obratno, OK? 😀

Če bo punca za 😉

Zmenjeno 😀

Lahko gremo pa v troje? 😁😁

Debeluška, lahko se tudi jaz pridružim, sem z Dolenjske….

A bi jih več?

kaksna ki ima rada da jo nekdo lize celo uro?pisi na zs

Iščem kakšno 50 odtenkov entuziastko, mb. Piši zs.

Jaz sem moški, kaj si pa ti mislil?

Imata kakšne zahteve glede telesnih mer 😉 (teža, višina, dolžina)?

Debeluška samo provocira. Pri njej bi se nabralo kandidatov za gangbang…

Uuuuuh samo ne omenjat gangbang uh kako bi uzival ko bi jo tipi fukali pred mano in so napolnili s spermo po selem telesu in v use luknjice 🙂

Zahteve so da bull dobro izgleda in ima dobro orodje, ter ena okvirna starostna meja 40 let (samo okvirno)

Zanima me ali je kakšen par, ki bi se med kakšnimi počitnicami ali novoletnimi prazniki priključil nama na kakšnem več dnevnem izletu (ne predragem) in bi vmes počeli kakšne neumnosti, ki jih sicer ne moremo ali pa ne utegnemo ali pa o njih samo fantaziramo. Zaželjeni tisti brez “prakse”, ki razmišljajo podobno in bi radi svojo vezo s svojimi partnerji še poglobili. Piši na mail: nase.ob.zorje@gmail.com

45 letni moski iscem zensko za obisk toplic.savna kopanje.lahko si starejsa ali mlajsa.javi se pa greva uzivat

Kontakt?

Kdo bi jo

Evo slike

Ce se hoce se kdo zraven malo napit mleka naj samo povlece so polne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close