Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Zelim spoznati zensko za avanturo. Sem lep, postaven in prijazen fant iz Lj. Ce si zelis sladke in pozitivne avanture ni razloga, da se nebi spoznala.

Rad bi spoznal moškega, kateri bi naju oba z ženo zmasiral do vrhunca.

Lp. Ker je doma v postelji beda, iscem zensko za vezo brez obveznosti. Najrajse na daljse rok, ce boma oba za to. Leta mi niso pomembna, a ce ze bi raje starejso. Glede izgleda pa-rad mam, da je rit rit, skratka, da je kaj za prijet. Ni pa to nek pogoj. Sam nisem ravno maneken a normaln in skuliran, urejenih misli, ni mi problem dat kak evro za kako sobo, savno,… star sem 37. Mam pa rad divji sex, in da je zenska orng divja. Upam, na kako dobro ponudbo.
Lp,…

rad bi spoznal zensko za obcasna ali redna druzenja, leta in videz niso pomembma, dobimo se kjerkoli, lahk tud v avtu. Dam tud nagrado. Pisi mi na marko.urbancic357@gmail
com

rad bi spoznal zensko neglede na videz in leta, da se dobimo kjerkoli. Zelo rad se ljubckam, celo te bom preljubckal 🙂🙂🙂..Primorska,Notranjska,Kras. Lahk mi pises tud ba email: marko.urbancic357@gmail
com

kaksna punca da jo oralno obdelam?sem s koroske…dam nagrado

Kakadiskretna za avanzuro ta vikend? Lahko prides do mene… z gorenjske… seveda primerna nagrada… si za? Pisi na vzemisime@gmail.com

še aktualno?

se zmeraj aktualno

Rad bi spoznal zensko odprte narave, brez predsodkov in komplikacij(druzenje,avantura,resna zveza).
Sem ljubitelj glasbe, filma, narave, erotike, druzaben,nudist-naturist. Sem 48 l. umirjene narave. Leta nepomembna.
Nisem za dopisovanje v nedogled.
Lp

Pisite na zasebno sporocilo

Si že našel kakšno debelusko?

Še aktualno?

Kasna kandidatka iz 05.star sem 27.

kaksna debeluska ki je potrebna da jo dolgo lizem? pisi na privat

Iščem diskretno urejeno damo od 30 – 55 let za obojestransko oralno razvajanje. Če si za, mi pošlji zasebno sporočilo.

Aja, sicer iz celjskega konca, a razdalja ni ovira…

Si jo našel?

Od kod pa si debeluska?

Morskival, če je vprašanje meni namenjeno, še ne…

Iščem diskretno, urejeno damo od 30-55 let za obojestransko razvajanje. Se 42 letnik, urejen, mladosten, v kondiciji. Sem iz celjskega konca. Zainteresirana pusti kontakt ali mi piši na Gmail (jwolf5791). Moja želja je, da si brez predsodkov in da obožuješ seks…

Iščem mlado punco do 23 let, ki uživa v sexu in bi bila pripravljena me kaj naučiti. Sem 23 letni fant, ki je še precej neizkušenj in sem željen vročih avanturc. Vs

Iščem mlado punco do 23 let, ki uživa v sexu in bi bila pripravljena me kaj naučiti. Sem 23 letni fant, ki je še precej neizkušenj in sem željen vročih avanturc. Vse kar te zanima me lahko vprašaš na zs ali na tomos.deli93@gmail.com

Morski val, če si za akcijo, mi piši na: jwolf5791@gmail.com

Iščem moškega 35 + z razpucanim podstrešjem in solidne postave za skupne diskretne užitke

power.max1232122@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close