Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Ce se hoce se kdo zraven malo napit mleka naj samo povlece so polne

Ti ponujaš partnerko, ne da bi jo prej vprašal? No, ne vem… In kaj, če ti bo rekla pozabi?
Sicer pa dobre fotke, dobra bejba;)

Ja nekako jo bom ze preprical da bo za
Hvala

Od kje pa tebi te zahteve?

Katere zahteve

Pomota, oprosti

Želim si spoznati 2 prijetni ženski, ki bi si želeli nežnosti v troje. Iščem 2 prijetni ženski, ki sta diskretni, simpatični, privlačni, ki si želita popestriti prijetne urice v troje.

Sem 42 letnik, urejen, diskreten, željan novih dogodivščin.

Pisi mi na mail

In, kaj novega na tem področju? Si jo vprašal? Se strinja?

Sem vprasal in je rekla da ce jaz to zelim da bo tole naredila zame.

Ja kandidatov je dosti samo na koncu no en resen :/

Ja, mogoče se najde kak resen. Bi ti pa resno svetoval, da ti žena postavi zahteve glede “obdelovalca”. Pa potem objaviš “oglas”. Ti boš itak prišel na svoj račun, naj še pride ona. Saj jo ne mora vsak mimoidoči nabrisat 😉

Z užitkom ti prelizem mednožje od ritke do pičkice in nazaj, sesljal ti bom ščegija in sramne ustnice, ter užival ob tvojem stokanju od užitka in orgazmov!!!Tako te bom zrajcal, da boš prosila naj ga dam not. Vse tri luknjuce zadovoljim, po vrstnem redu kot si ga boš izbrala!

Sva prijatelja poznih tridesetih let. Ona uživa v popolni podrejenosti in grobem sexu, v izpolnjevanju gospodarjevih želja. Med sexom je rada ponižana, našeškana, okofutana in brezpogojno uboga. On uživa v vlogi gospodarja.
Iščeva žensko najinih let, ko bi si želela to igro opazovati. Pogoj je osebna higiena in diskretnost. Najraje izbereva poročeno.

Iščem seksi debeluško iz celjskega konca… piši mi na: celjan38@gmail.com

Sem vezana p me mika da me bi fukals dv sli trije neznanci vzdrzljivi obdarjeni ki bi me dobro nabijali.

kaksna punca ki si zeli nekoga ki najraje lize ritko?mam ta fetish ko se mi sline cedijo ko vidim kaksno ritko,ni vazn kaksna je…ce mislis da bi ti to pasalo,mi pisi na zs

Malleennaa pisi mi na klopotecdva@gmail.com in se zmeniva

Tudi kaz sem iz dolenjske pisi mi na email klopotecdva@gmail.com in se kaj zmeniva

Pisi mi na email klopotecdva@gmail.com

S kje pa si.lp

Kakšen par tukaj gor, ki si želi družbe mladega fanta. Star sem 26 let in bi rad probal s parom.
Sem iz okolice Celja. Najrajši kakšen par okrog 40 let.

fantfant71@gmail.com

Piši: power.max1232122@gmail.com

Zanima me: power.max1232122@gmail.com

Bi me kdo porival na sanku pko bi koncala z sluzbo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close