Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Piši mi…

Zaupaj kaksen kontak kelnarcaali se pa registriraj.
Z veseljem pokramljam s teboj 🙂

Kak si?

Kako si?

Bi kdo chetu z kelnarco? Ce si za javi lp.

Bi kdo chetu z kelnarco? Ce si za pisi.

Pisi na lukec32@hotmail.com
Sem 26 letnik!

Vezan iščem vezano žensko za seks brez obveznosti.

change.of.person@gmail.com

Če si želiš spolnega partnerja, si perverzna in si želiš diskretnosti, me kontaktiraj na stekybrko@gmail.com in ti pošljem svoje fotke. Star sem 25 let. Bodi iz osrednje Slovenije. Lp :*

45 letni moški iščem starejšo žensko ,50-65,všeč so mi bolj okrogle ,obdarjene,če se katera vidi v tem oglasu se javi

star sem 40 let, vitke postave…182 in iščem kakšno žensko od 40 do 60 let za sexy dopisovanja na zs-ju ali preko e-maila…..

star sem 25let in iščem žensko do 40 let za kakšno avanturco, če si za piši na zs.

Prijazen, ustrežljiv, simpatičen in obdarjen ;). Zelo rad ustrežemi dami, s prefinjenim občutkom za estetiko in erotiko. Pomembno mi je, da se začutiva in da se med nama skozi sporočila ustvari sproščeno razpoloženje nabito s sexipilnostjo in močno željo po izmenjavi telesnih tekočin 😉 Če si se našla med vrsticami, in si iz Savinjske, me kontaktiraj. Čao

Par išče njo za sex v troje

Upam, da je tu kakšna pogumna pohotnica, ki sanja o taki avanturi. Če si piši.

Sem 32 letnik (186/81) in iščem žensko 40+ za prijateljevanje in sex brez obveznosti. Če si za piši.

sem simpatičen urejen fant malo čez 30. sem v vezi in mi sexa na manjka vendar si želim še kaj več. želim spoznati parček ali dve bejbi da bi se zabavali v toje 😛 zelo si želim zato upam da se javite;) cukrck.jst@gmail.com

ups v TROJE 😉

Heii sma sexy mlad par. Če se na hitro opišema
Z ( stara 25let visoka okoli 170/ 55 kg, bolnd dolgi lasje sportna postava erjave uci)
M ( star 23let visok okoli 167 / 63 kg crni lasje zaleno modre uci sportna fitnes postava)

Iščema punco za sex v troje, druzenje, prijatelstvo, sportanje, skupna uzivancija….

Piši zs

Če si ženska, rabiš prijatelja z bonusi in vsemi seks priboljški, s katerim bi si dala duška brez obveznosti in sramu kadarkoli bi ti pasalo, se mi javi. Lahko za daljši čas, prav tako sem za druženje, aktivnosti in kakšen izlet v naravo. Ne iščem nič resnega.
Bodi stara med 18-40 let.

Sem samski, nezatežen, 35let, visok 181cm, močnejše postave, sem iz okolice LJ, zabaven, strasten in poln idej, lahko pridem kamorkoli ker razdalja ni problem.

Sva mladi par ki se ukvarja z sprtom. Iscema punco pd18 do35 pet, ki bi se nama pridruzila v trojcku… Lahko se se tudi dogovorimo za kaj vec npr sportanje… Skupna zabava itd… Ce te zanim a kaj vec zs

pozdrav punce,
nism zihr da tole deluje pa sm reku da probat neki se nikol ni nubenmu škodval tko da tkole je:)
pa probam da vidm ce se kera javi da bi se kdaj kje srečal mal spoznal pa mrbit s tega do kej pride. sm z gorenske loh se tud km prpelem ce je kera mal dl ni panike sam da se bo splačal pa je use kul. če je kera resna stara 20 pa naprej nej se javi na blackops019@gmail.com na mail bom porajtu k kle bom vrjetn pozabu da sm napisu tole 🙂

Lp

Sem mlad moski, star 34 let, 183cm/85kg, urejen, cist, lepega izgleda in telesa, rjavi kratki lasje in rjave oci, dobro situiran in izobrazen.
Iscem urejeno zensko, z urejenim podstresjem, ki zna lociti med seksom in custvi.
Sem vezan in me zanima izkljucno seks. Pomanjkanje casa za vecerje, izlete in podobne aktivnosti, ki ponavadi pripeljejo do seksa sem pripravljen kompenzirati z velikodusnimi darili.

Bodi stara med 20-45 let, zazeljeno je, da si vezana oz porocena.
Srecanje v boljsih hotelih v Ljubljani.

Kontakt na dean.lj@hotmail.com , ko pises prosim za kratek opis svojega izgleda in zelj oz pricakovanj.

Lp
Dean

Star sem 48 samski in iščem čim starejšo žensko za sex in druženje.Sem resen in mobilen…
marjan.kovac1970@gmail.com

Želim si dobrega sexa, ker ga doma pač ne dobim. Iščem žensko, ki si želi sexa, želi res uživati in se sprostiti. Ni mi do nekaj hitrega, ampak mora biti tudi veliko romantike, božanja in da traja in traja. Rad imam dolgo predigro. Všeč so mi dekleta vseh starosti, ki se ukvarjajo s športom, ker se tudi sam. Star sem 45 let. E: voznik.joze@gmail.com

Sem fant iz Lj. Sem tudi kelner. Zelis se vedno chatat?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close