Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Iščem žensko za občasen sex. Star sem 24 let in prihajam iz Kranja. Za več informacij pišite na rocky1_rok@hotmail.com

Sem resen in diskreten 26 letnik ki isce starejso za posteljne uzitke na daljsi rok! Pisite resne! Lahko v zs ali mail lukec32@hotmail.com

Zdravo,
sem potreben poročen moški pri 45ih in iščem poročeno žensko, ki ima rada sex in bi ga delila z mano. 178/78 – Domžale
Mail: testnimail070@gmail.com

sem 25 letni dolenec iscem starejso zensko za kaksno srecanje pisi na email exsample555@gmail.com

Sem resen in za diskretno avanturo, 20 leten mladenič urejen, leta me ne motijo, sem iz okolice murske sobote, kontakt na drejva11@hotmail.com ali skype: live:drejva11

50 letnik iz okolice KP išče njo +40 za jo oralno obdelat do orgazma.

Živjo dekleta in pari 🙂 od danes naprej sem sam doma naslednjih 10 dni, in savna v domači hiši pač ne more samevati. Če si želita posavnati, ali posladkati s kakšno tortico, bananin tiramisu mi pišita tukaj ali na telefon 031****** pa se lahko kaj dogovorimo. Nato pa pogledamo kakšen film spijemo kakšno kapljico in se imamo luštno, kakor si bi pač želeli 🙂 No offensive, just send a message 😉

Bi sla kaksna starejsa z menoj v sauno

Veste kaj, a se najde tukaj kakšna ženska, ki je čisto povprečna, rabi pa nadpovprečnega ljubimca, takega, z pošlihtanim podstrešjem, čistega, potentnega, diskretnega, dovzetnega za mnoge vaše želje,…če je odgovor DA, se lahko javi na.- lenimacek5@gmail.com -itak se ne bo nobena javila, a vredno je poizkusiti,…lp

želim spoznati žensko močnejše postave za prijatesltvo ali resno vezo

želim si spoznati njo za redne fuk seanse . sem pohoten strasten ter zelo zanimiv brez sramu in oklevanja se javi na bolcen47@gmail.com oglas je resen in ni natega, nemaram dolgovezenja

Iščem, za trojček s svojim, njega in njo, ločeno. Torej enkrat v trojčku z žensko in drugič z moškim. Rada bi poizkusila. Več info na ZS ali mail belabiimela@gmail.com

Pozdravljeni. Mene pa zanima ali je mogoce kaksna mocnejsa iz MB ali okolice tukaj gor? Javi se.

iscem zensko. star 28 sem vezan iz maribora.. aspirekf@gmail.com

Bere to temo kaka dečva med 40 in 60 k želi mladga? LJ

kaksna zenska ki si zeli nekoga da jo lize zelo dolgo?

Sem 23 letni skuliran fant, ki išče dekle do 23 let za kakšno avanturco ali kaj več. Pišite mi na tomos.deli93@gmai.com

Sem 23 letni skuliran fant, ki išče dekle do 23 let za kakšno avanturco ali kaj več. Pišite mi na tomos.deli93@gmail.com

Če želiš spoznat moškega, ki ni čudak, se drži dogovora in je resen, se mi javi na mail. Iščem žensko za intimno druženje, če se ujameva pa lahko s ponovitvami. Nisem Adonis in ne seksam kot maratonec, se pa rad posvetim ženski, rad slišim kako ti pride, sem strasten, lahko nežen in tudi grob-kar ti bolj paše.
Sem odprt za vse nagajive “neumnosti”.
roman.m@alumni.com

Samski, nezatežen, 35let/181/110/14, okolica LJ, lahko pridem kamorkoli ker razdalja ni problem.

Želim si spoznati 2 prijetni ženski, ki bi si želeli nežnosti v troje. Iščem 2 prijetni ženski, ki sta diskretni, simpatični, privlačni, ki si želita popestriti prijetne urice v troje.

Sem 42 letnik, urejen, diskreten, strasten, preprost.

Spoznati želim prijetno polnoletno dijakinjo, študentko, ali zrelo poročeno žensko. Če mi boš namenila dovolj pozornosti, boš deležna prijetnih nežnosti, razvajanj, daril. V kolikor se bova ujela, lahko pričakuješ tudi to, da ti namenim, prepustim del svojega premoženja. Vse pa bo pokazal čas.

Sem urejen, v najboljših letih. Pusti kontakt ali se registriraj tukaj.

Pozdravljen,
prosim za več info o željah v ZS.
Lep pozdrav!

Za “sweet dreams”…

evri so najboljši afrodiziak, kaj? čim jih omeniš so ženske vse mokre

Kdo za chat in srecanje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close