Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Cau, Kot ze v naslovu piše iscem zrelo izkuseno zensko za druzenje in deljenje lepih trenutkov v dvoje
Sem zgovoren strasten 24 letni fant iz Ljubljane visok okoli 195cm in 95kg svetlo modrih oči blond kratki lasje nasmejan in dobrega srca vedno za zabavo poln energije in za kaj zanimivega [avanturist-stalna zelja po raziskovanju] sem razgledan v veliko stvareh [pusti se presenetiti] odgovoren in samostojen ter prilagodljiv
Zivljenje jemljem resno [zato zdravje na prvem mestu]
Rad sem v druzbi [rabim nekoga da mu dajam svojo pozornost] sem tudi dober poslušalec in rad svetujem ter pomagam kolikor je to v moji moci [lepo bi bilo ce bi znal tako svetovati se sebi :p]. Zelo rad kaj skuham in tudi rad jem 😁 [gurman] drugace nezahteven Vec o meni izves na zs tam dobis tudi moj kontakt [stevilko]

Iscem tebe
Zensko Ki je zrela odgovorna in imas vseno nekaj placa v glavi za fantazije in ne izpolnjene zelje 😉
Strastna in čutna
Dobre volje [seveda pridejo tudi bolj temni dnevi]
Odprta za pogovor o vseh stvareh
Ce imas otroke me to ne moti.
Vazno je da si dobra oseba

In še nekaj
Presenti me! [obožujem presenecenja:D]
Pred vsem pa BODI TO KAR SI!!

Oj uhica, če je bilo to zame piši mi na email matej28@mdemail.net lp

Sem 26 letni novomescan iscem diskretno avanturo z njo leta ali ce si vezana me ne moti sem prijazen in diskreten lahko ponudim nagrado
kren112david@gmail.com

Snep; roky-112

Z 19 letno prijateljico (jaz 26) še vedno iščeva tretjo punco za trojčka. Kar pogumno, lepo se bomo imeli. 😉

28 letni gorenc iscem zensko za avanturo,lahko za nagrado.lahko tudi kaj bolj dolgotrajnega.starost ni pomembna
arsenwx@outlook.com

Piši na mail probaena99@gmail.com pa se vse zmeniva samo ženske…

V vezi iščem gospo, poročeno ali v vezi za občasne zmenke.
ino.vatorialec@gmail.com

Živjo sem 18 letni moški in sem trenutno v Klimnu na otoku Krku. Če je kakšna punca podobne starosti kje v bližini in ima podobne potrebe naj odgovori.

Mornarček

Za jutri v četrtek iščem žensko da bi jo erotično zmasiral… dopoldan
ljubitelj8@gmail.com

Isceva njo okoli 30 let za zzm
pisi na zasebno sporocilo

Javi se na 041******

Brez telefonskih prosim!!

Rad bi imel vroče razmerje . Obožujem oralni sex. Bodi starejša od 50.

Ženske za avanturo, ki imajo težave z doseganjem orgazma naj me kontaktirajo. Svet bo lep
zdr.kuku@gmail.com

Erotično zmasiram njo ali par….
tade7992@gmail.com
osrednja slovenija ta vikend

Zanima me, če je na tem forumu kakšen fejst, simpatičen moški, ki bi me pof…
Zadnje čase sem tko potrebna, da je to nekaj neverjetnega. Ne da se mi pa tipov po barih ( beri trgovina, pošta in podobne ustanove ) pobirat, se mi zdi, da bo tukaj večji odziv oz. več izbire;)
Pa da ma res batino, pod 20 cm se sploh ne zgovarjam.
Sem postavna- 1,80, 62kg, rjavolaska

Res škoda, za 1 cm prekratek,….

Tudi jaz sem ful potreben, iščem žensko, ne previtko, ne predebelo, z zelo dobro in lepo stoječimi joškami, brez celulita naj bo njena rita, brez mozoljev in pička lepo kosmata, mora vedeti, kaj sex sploh je, ima rada oralni sex, tudi69, da ima rada spermo po obrazu in v usta, rada sexa v naravi, ,….lenimacek5@gmail.com lp

Malo želja, a še na te ne bo take, ki bi ustrezala,… isto, kot moški nismo samo izklesani atleti, pa samo tisti z 20 in več cm bi bili sprejemljivi,… smo pa čisto normalni, tako po postavi, kot po obdarjenosti, to, da znamo biti tudi diskretni, pa da ne samo nakladamo, ampak se stvari tudi lotimo, to pa ženske nekako… spregledajo, tudi nam bi prijale samo manekenke po postavi, pa smo tudi z čisto povprečnimi postavami žensk zadovoljni, bolj v plus je to, da zna ženska sexat, ne pa komplicirat,…tudi takih je vse manj lp

Morda še nasvet potrebnici iz prejšnje strani, kaj nisi prebrala, kako nekdo na teh straneh jamra, da se ga ženske izogibajo, ker ima prevelikega kurca, poišči ga, morda bo dovolj dolg zate

najbrž je teško po barih hodit z metrom in merit kok ima kdo dolgega. imam pa pogoj, da si zdrava kar dokažeš s testiranjem.

mlad 20 letnik iscem diskretno avanturo z njo, leta ali ce si vezana me ne moti sem prijazen in diskreten, sem iz Trbovelj za vec pisite na anonimen251@hotmail.com

Iščem družbo …več na mail : katjak1981@gmail.com

Iščem družbo za FKK: alesb978@gmail.com

Iščem pripadnico nežnejšega spola za druženje. Starost ni pomembna. Več na mailu: studentsem19@gmail.com

Še vedno iščem moškega za vroča srečanja…
Montgomery, za 1cm gor ali dol pa ne bom komplicirala;)

Sem iz 04, 1,80, 62 kg, rjavolaska
Hotbrown777@mail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close