Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Hej hej 🙂 Si še vedno v fazi iskanja? Lepo bodi, Sebi
[/quote]

32 letni diskretni moški išče diskretno damo do 50 let najprej za dopisovanje da se dobro spoznava na to lahko vroča srečanja piši na mail niktrkov@gmail.com

Iscem zensko za sex. Leta niso pomembna… no bodi polnoletna da ne bi kaksen Fbi dubu za vrat. Sem iz Lj, 23 let star, prevoz imam…

Iščem učiteljico

Star sem 25 let, iz Ljubljane, vitke postave, 190cm/75kg/17cm, samski, izobražen, urejen, diskreten. Higiena in zaščita na prvem mestu.

Nisem devičnik a vseeno se mi zdi da je še prostor za izboljšave. Predvsem bi se naučil boljše lizati muco.

Za to željo iščem žensko za večkratna srečanja. Lahko je tudi par, vendar nočem imeti nič erotičnega z njim. Starostna omejitev je do 55let.

Lahko mi pišeš na: lukaisce@mail.com

Pisi na
anuskanusa@gmail.com

Vitek 30 let lep, uživam v tem, pogoji do 45 let do 80 kg, piši na moj email tina@emailhosting.tv. email je moj.

Rad bi doživel vročo izkušnjo z starejšo od mene imam 32 let in ker še nisem imel šanse z starejšo upam da se kakšna javi. Diskretnost in zaščita zelo pomembna. Piši na niktrkov@gmail.com
Ali v zs.

Si v vezi? Če iščeš občasne diskretne in zanesljive zmenke, mi prosim piši na fiessta.2011@gmail.com . Bodi vezana in odločena, da si tega želiš. Ne iščem množic žensk, ampak le eno, ki podobno razmišlja kot jaz. Vse v sklopu dogovora in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} medsebojnega razumevanja. Pogovor je ključen, prijateljstvo pa tudi.

Spoznati želim žensko za redna ljubezenska srečanja na relaciji Celje- Rimske toplice, Hrastnik, sem moški srednjih let, dobre postave, mirne narave, če si želiš moškega, ljubimca, mi piši na lenimacek5@gmail.com , samo resno kandidatko prosim, da se javi lp

Bi se kakšna dopisovala z 32 letnim diskretnim poštenim moškim?
niktrkov@gmail.com

Drage dame, nudim občasna (brezplačna) srečanja na diskretnem mestu, po dogovoru. Prosim samo 40+. Hvala

Sem 26 letni fant zelim si sexsa brez obveznosti sem diskreten in prijazen leta me ne motijo..lahko si starejsa sem za veckrat
Snep:roky-112
Mail: kren112david@gmail.com

A je kaksna zenska od 18 do 50 let v sezani in okolici da si zeli sex brez obveznosti sem 27 letni in ful potreben

Če si ženska in iščeš tipa za seks, ki je resen in se drži dogovorov, se mi javi na mail. Iščem žensko družbo v postelji in izven nje ;), morda tudi druženje brez obveznosti.
Sem za eksperimente, raziskovanje, potepanje, neumnosti ali pa navadno čvekanje.
roman.m@alumni.com

Sem samski, 35/181/110/14, redno dosegljiv v Ljubljani ali na Gorenjskem, pridem pa tudi kam drugam.

Je kaka Gorenjka za diskretno avanturo?
Javi se na mail diskretnemu 38 letniku…
Vzrmisime@gmail.com

Sem 26 letni fant iz okolice novega mesta zelim si diskretna srecanja z damo ali leta niso sem brez predsodkov. .prjazen
kren112david@gmail.com
Diskretnost je na 1 mestu sem mobilen

Se najde kaksna za prijetno druzenje v dvoje na daljsi rok
Star sem 37 z urejenim podstresjem 🙂

Lep pozdrav 🙂

A bi bila katera za obojestransko ali enostransko erotično masažo. Starost ni pomembna. Lahko pa bi tudi skupaj obiskala salon za erotično masažo. Si katera upa????

Pozdrav,

sem 26 letni fant atletske postave,visok,rjavih oči in iščem punco oz.žensko za druženja,lahko tudi kaj več.Leta niso tako pomembna je pa maksimum zgornja meja tam do 40let.Bodi vsaj povprečne postave.Sen iz štajerskega konca(Pomurje) zato je zaželeno,da si tudi ti od tam,ni pa nujno.Lahko pišeš na mail slolos177@gmail.com.Lp.

Vezan,diskreten 34 letnik iz dolenjske isce urejeno, diskretno dolenjko za dopisovanje in kasneje morda kaj vec … PM ali pa vezan07@gmail.com

Iščem dekle, ki je še nedolžno v smislu seksa z moških, ali sploh še ni bila s fantom, da te uvedem v lizanje češpljice, da boš uživala v mnogih orgazmih, pa četudi ga še nisi doživela, ki ti jih bom nudil z lizanjem tvoje češpljice. Nič drugega, nobenega seksa. Oglas ni za……..sem vitek, čeden. Opogumi se. matej28@mdemail.net

HEY;) kako te lahko dobim?
Lp

Je katera iz Posavja za chat… Sem poročen 40 letni, dobrega videza…

Aha, še moj mail – 2468slo@gmail.com

Zaupaj koga in kaj isces uhica? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close