Iščeva par
Lep pozdrav.
Ker že nekaj časa spremljam ta forum sem mislil pa poskusi, izgubiti nimam kaj .
Po tej poti iščem punco za resno zvezo iz 02,03 nad 27let, sam jih imam 34 in sem po dolgotrajni zvezi ostal sam, prevaran lansko leto.. Sam prihajam iz Pomurja oz. širša okolica Ptuja.
Imam temne lase, modre oči, visok 178cm, 72kg. Sem postaven športnik ki da kaj nase, dobro situiran, urejen. Ker mi higiena, resnost ter diskretnost nekaj pomenijo, pričakujem to tudi od tebe. Sem v redni službi s svojim stanovanjem, tako da mi kuhanje in ostale gospodinjske stvari ne delajo preglavic. Sem resen, s pošlihtanim podstrešjem. Obožujem naravo, konje – imam ga tudi sam, sprehode…
Če te je oglas vsaj malo pritegnil me kontaktiraj na mail temnolas.modrook@gmail.com.
Lp
M…
Pozdravljene
Sem z obale, vezan. Rad bi spoznal žensko/punco lahko tudi vezano za večkratna srečanja. Sem pa atletske postave, vzdržljiv 20…Če si za mi piši na DISKRETENZMENEK@GMAIL.COM
Pričakujem te…
Lp
Od nekdaj si želim poskusiti s starejšo od sebe. Star 28, 186cm. Postaven…Želim si občasnih avantur brez obveznosti in diskretnost. 30-55. Če si za,piši: kadarkoli@mail.com
Trole pa prosim, da se vzdržijo neprimernih komentarjev. 🙂
želim spoznat resno vezano damo da občasno nadomestiva deficit ki je nastal doma
brez obvez le diskretnost
lj z okolico
pitooncek35@gmail.com
Če resno misliš, piši na en.tipson2011@gmail.com
Iščem njo da se diskretno posexava….Sem postaven, urejen temnolasec z modrimi očmi, obdarjen 21cm,…Prihajam iz ok MB, a sem mobilen.
Če se najde kaka ki jo zanimam piši na temnolaszate@gmail.com…
Iscem ljubimca za daljse obdobje. Ce si star od 30 do 40 let, severna Primorska, visji od 180 cm, samski, … pisi na mail:
paissley150@gmail.com
Lp♡
Pozdravljena, mogoče ti ustrezam. Sem moški 185 cm, star 38 let, športne postave. Mogoče imaš danes kaj časa, sem od 12-16 ure na celjskem območju pa bi lahko šla na na kavico. Piši na stavko95@gmail.com. Diskretnost je zagotovljena. Imej se lepo 😘
Jaz (26 let) in prijateljica (19 let, biseksualna) iščeva punco/žensko za trojčka.
Gre za izpolnjevanje fantazij, tako da morda bolj iščeva biseksualno punco, ki tega še ni poskusila. Oba sva zelo seksualna in v stiku s svojimi potrebami, tako da za zavrte tole ni, vendar nič hudega, če nisi najbolj samozavestne ali dominantne sorte – bova midva vodila 😉 Idealna priložnost za takšne, ki bi rade izkusile surovo moško energijo in erotičen ženski dotik obenem. Lahko si starejša.
Videz je žal tudi pomemben, zaželjeno je, da si v formi. Punca je manekenka, jaz sicer ne, vendar so mi geni in narava naklonjeni. Piši v Pm, se dogovorimo za kavo, izmenjamo maile, pa bomo videli naprej.
Lp 😉
Forum je zaprt za komentiranje.