Iščeva par
želim si da mi ga pocrkljaš in pripelješ do točke ki bo brizgal. jaz pa bi tebi draga ženska pocrljal muciko z jezičkom. paše mi nekje v avtu ali pa kje kjer se zmeniva. ponudim ti tudi denarno nagrado. piši na bolcen47@gmail.com
Dekle ali dama..Isces mladega, luskanga in diskretnega. riko.baller@yahoo.com
Želim spoznati žensko polnejših oblin za chat ali kaj več…
Star 37 iz pomurja… več na zs ali
Nekajnovega1980@yahoo.com
Prosim suhice obvoz
Za mail spoznavanje, klepet , lahko tudi fizično spoznavanje in obisk kakega jezera, plaže, za en dan. Po možnosti nudistka Povabim jaz. Mogoče kaka punca s kakim fetišem v tej zvezi, sem odprt , tako da brez skrbi vabljene v pogovor.lp nudisticna.plaza@emailhosting.tv
Ali je tu kaka deklina ki bi si izmenjala video posnetek masturbacije, lahko z zakritim obrazom, ali samo telo in genitalije , lahko tudi samo slike, piši na ceden32@securemedical.net
Iscem ljubico par za sex leta in ce si vezana me ne moti sem diskreten prijazen umirjen fant 24 let sem za veckrat ponudim ti nagrado v zameno sem zdrav kren112@gmail.com
Pozdrav!
Če bi se dalo iščem kakšno punco 20-24 bol za pogovore, kakšno srečanje…
peter.svincnik@gmail.com
Ali je tu kaka deklina ki bi si izmenjala video posnetek masturbacije, lahko z zakritim obrazom, ali samo telo in genitalije , lahko tudi samo slike, piši na ceden32@securemedical.net
Za mail spoznavanje, klepet , lahko tudi fizično spoznavanje in obisk kakega jezera, plaže, za en dan. Povabim jaz. Mogoče kaka punca s kakim fetišem v tej zvezi, sem odprt , tako da brez skrbi vabljene v pogovor.lp nudisticna.plaza@emailhosting.tv
Če katera išče tipa, ki ni čudak in nakladač kot večina tukaj, se drži dogovora in je resen, se mi javi na mail. Iščem žensko družbo, če se da ne samo seks, ampak morda tudi druženje brez nekih obveznosti in pričakovanj. Nisem nek nabit playboy in ne seksam kot maratonec, tko da če to iščeš, potem nisem zate 🙂
Sem pa za eksperimente, raziskovanje, potepanje, neumnosti ali pa navadno čvekanje.
roman.m@alumni.com
Sem samski, 35/181/110/14, okolica LJ proti Gorenjski
Se kje na gorenjskem najde kaka diskretna vezana dama, ki doma pogreša… pa bi ilela diskretnega ljubimca starega 40? Če se najdeš potem se mi javi na vzemisime@gmail.com
Preberi celoten sestavek, večkrat, če boš imela pomisleke. Ponujam ti uživanje v klasični ali klasično erotični masaži, po izbiri, brez obveznosti in brezplačno. Gre za masažo in ne za sex ali oralo, ni dotikov penisa in češplje ali ust in spolnega predela ali anusa. Ne gre za fu….fehtanje. Zakaj nudim masažo, KER V TEM UŽIVAM, uživam v pogledu na žensko telo, ki uživa, to je moj fetiš. Sem privlačen , vitek, čez 30 let, urejen, pobrit povsod, razen kdaj imam trikotnik na kratko. Za klasično masažo sem tudi izšolan preko tečaja. Imam dva pogoja, vsakemu človeku je všeč nekaj, drugemu drugo, pogoja tako sta, da nimaš čez recimo 45 let, leto gor dol, odvisno tudi od izgleda, in da si srednja ali vitka, oceni se sama, recimo, da imaš 160 cm in 100 kg, to mi ni všeč. Vse ostalo, NI POMEMBNO, lahko si majhna, velika, z majhnimi ali velikimi joški, mala ali velka ušesa, nos, velike ali majhne sramne ustnice, ščegetavček, vse to nima veze, še najbolj so mi všeč ženske z nakitom, uhančki kjerkoli, zobnimi aparati in ali očali, to mi je fetiš. Vse absolutno diskretno, vaš stan, naslov osebne zadeve me ne zanimajo, nikar ne kompliciraj in razmišljaj preveč, naredi si uslugo in uživaj.Sprosti se, mogoče imaš doma prepire težave karkoli in rabiš sprostitev. Kot rečeno lahko samo klasična masaža. S prostorom je tako, lahko pri tebi doma, ali prostor uredim jaz, zaprt prostor soba, če si bolj svobodne narave se lahko dogovoriva kje v naravi ker je poletje, ali na kakem bazenu, diskretno recimo laguna ima nudistični kotiček, ki je skoraj vedno prazen in tako dalje. Sem mobilen, ni važno iz kje si. Piši na mail prava.masaza@securemedical.net
Forum je zaprt za komentiranje.