Iščeva par
Želel bi izpeljati naslednjo zadevo, zato iščem somišljenico. Sam sem že leta nudist. Iščem dekle, žensko za nudistični sprehod po ali plaži, recimo od izole do strunjana, debeli rtič, divja plaža, kjer si lahko nag ali kak druga pot v slo, v notranjosti celine, mogoče kak predlog. Pol dneva, dan za prvič. Sam sem nekaj čez 30 let, normalne postave , prej vitek, kar sicer za sprehajanje ni pomembno, povem vseeno. Ljubitelj narave, živali, sonca, morja, plaže.Tu ne gre za perverznosti ali kake druge namene. Za zadevo sem se odločil, ker sem na tujih naturističnih straneh videl, da to veliko prakticirajo in se imajo prav lepo, sem pa tudi malo eksibicionista. Seveda na prostorih,ki so za to primerni, kot je nudistična plaža in podobno. Če se ti zdi, da si se prepoznala v tem, lahko si začetnica mi piši na mail sprehod.po.plazi@highvip.com Stroške krijem jaz, ni važno iz kje si.lp
Želel bi izpeljati naslednjo zadevo, zato iščem somišljenico. Sam sem že leta nudist. Iščem dekle, žensko za nudistični sprehod po ali plaži, recimo od izole do strunjana, debeli rtič, divja plaža, kjer si lahko nag ali kak druga pot v slo, v notranjosti celine, mogoče kak predlog. Pol dneva, dan za prvič. Sam sem nekaj čez 30 let, normalne postave , prej vitek, kar sicer za sprehajanje ni pomembno, povem vseeno. Ljubitelj narave, živali, sonca, morja, plaže.Tu ne gre za perverznosti ali kake druge namene. Za zadevo sem se odločil, ker sem na tujih naturističnih straneh videl, da to veliko prakticirajo in se imajo prav lepo, sem pa tudi malo eksibicionista. Seveda na prostorih,ki so za to primerni, kot je nudistična plaža in podobno. Če se ti zdi, da si se prepoznala v tem, lahko si začetnica mi piši na mail sprehod.po.plazi@highvip.com Stroške krijem jaz, ni važno iz kje si.lp
Rada bi spoznala žensko ki se rada igra z muckami… In da Nima nobenih zadržkov. Res bi rada probala drugačne stvari ampak ker sem rada podrejena bi mi bilo top ce bi katera to počela meni. Rada bi probala vse možne stvari v mucki od packastih do cist norih 🙂 Če bi rada probala kaj kar sebi nebi naredila se oglasi 😉
Sem porocen moski star 35 let in iscem zensko za seks brez obveznosti.Sem vitke sportne postave.Pisi na mail saleks1000@gmail.com
Prav rad bi se pozabaval s tabo:) moj e-mail bimogoce@gmail.com
a je kera za rajcanje preko kamere lahko z zakritim obrazom. piši na matej.matej@mdemail.net
Ali se najde kaksna dama do 45 leta starosti ki bi z diskretnim, simpaticnem 19letnikom se dol dala (lahko tudi veckrat) Sem pa iz okolice Kranja ce katero zanima:
– diskretenfante@gmail.com
Dominanten par iz Ljubljane, on 39, ona 51, išče podrejene kinky pare in dame za srečanja. Sva izkušena, imava lastno opremo za igrice, prostor se najame po potrebi.
Vašo predstavitev skupaj z željami pričakujeva na perverzne.fukarije@gmail.com.
Že dalj časa se mi zelo dopadejo debeluške in ženske z lepimi oblinami zato me zanima če je katera za kak chat ali kaj več leta niso pomembna raje pa bi spoznal kako starejšo ki ve kaj pomeni biti ženska… lahko pišete na
Nekajnovega1980@yahoo.com
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.