Iščeva par
Samski 44-letni Mb-čan bi rad spoznal prijetno damo za sproščeno druženje in klepet ob kozarčku ali dveh. Če se ne braniš dobre kapljice, prijazno vabljena. Mail: golobmitja01@gmail.com
si poredna ? jaz ti vse pustim da delaš z mojim trdin norostoječim kurcem. sem ti na voljo za igrice kjerkoli kadarkoli. uresniči svoje želje in hotenja jaz sem ti popolnoma na raspolago moj kontakt je bolcen47@gmail.com
Oj.ce je kaksna punca za prijateljstvo kasneje tudi mogoce kaj vec,za prezivljanje prostega casa v naravi,pohodi,klepet,pohajanje,obisk srecanj z starodobniki zraven tudi kampiranje,lahko pise na mejl. mario.30posavje@gmail.com
ali lahko dasta kksen email naslov?
[/quote]
Rad bi spoznal dekle oz. žensko za intimo ali druženje brez obveznosti. Če se ujameva tudi za kaj več… Sem samski, star 45 let in normalne postave. pisi mi na wildfiremustang53@gmail.com.
lp
Sem moški 52-182-84, diskreten, mirne narave iz okolice Laškega, želim spoznati žensko vitke do srednje postave, svobodnih nazorov za ljubezenska srečanja brez obveznosti in protiuslug, če si katera želi intimnega prijatelja, naj se javi na marjan.susic@gmail.com, sem resen, več se zmeniva osebno, prosim za resnost, lep pozdrav
si poredna ? jaz ti vse pustim da delaš z mojim trdin norostoječim kurcem. sem ti na voljo za igrice kjerkoli kadarkoli. uresniči svoje želje in hotenja jaz sem ti popolnoma na raspolago daj ti izpolnim vsako eljo kar se tiče uživanja, sem urejen brez ovir in predsodkov milangabro@gmail.com
iščem popestritev v postelji;) rad bio spoznal kakšno žensko, lahko vezano, ki ji nikoli ni dovolj ali par:) sm 31 letni urejen simpatičen fant iz območja 07. nisem vsiljiv in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} diskreten, ker sem tudi v vezi. rad bi pa probal še kaj več;) resni plis:P
vezano za vezanega brez obveznosti zgolj užitki v dopoldanskem času
resno in diskretno
mail: pitooncek35@gmail.com
Pozdravljene punce, sem 25letni tip, ki ima srečo povsod le pri iskanju punce ne. Mogoče sem na začetku malo zadržan ampak kaj kmalu lahko ugotoviš, da sem ubistvu zelo nasmejan, sproščen in vedno za hece. Iščem pa njo najprej za klepet, potem pa vidiva v katero smer naju zanese. Če si za mi piši na moj mail nagajiv93@gmail.com in z veseljem poklepetam. Da ne bo pomote, rad klepetam z vsemi tako da mi lahko pišete vse, četudi le za klepet in nič drugega, vesel bom vsakega sporočila. Nič kaj več o meni, mojih hobijih itd. pa kasneje preko maila. Sem pa iz primorske. Lep dan!
Forum je zaprt za komentiranje.