Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Zdravo.sem 30 letni fant ki si zeli spoznati svojo sorodno duso.lahko si stara od 25 naprej.otroci niso ovira.vse zainterisirane lahko pisejo na mejl.
mario.30posavje@gmail.com

Sem 26 letni fant sem zelo strasten zelim si spoznati dekle zensko za diskretna druzenja leta niso ovira sem prijazen in diskreten lahko si vezana me ne moti ..lahko tudi ponudim manjso nagrado v zameno za druzenja

Pisi na : kren112david@gmail.com

Živjo, star sem 25 let in sem iz Ljubljane. Iščem žensko za druženje in morda kaj več. Leta niso pomembna. V prostem času se veliko ukvarjam s športom, z veseljem pa bi del tega časa posvetil za druženje s prijetno osebo ;). Iščem tudi partnerko za ples. Piši mi na mail lukaisce@mail.com

spoznal bi te

Živjo,

Nocoj sem poslovno v LJ in bi se rad v večernih urah malo pozabaval s kakšnim dekletom ali gospo.
Seveda sem za uslugo pripravljen plačati, je pa zahteva anala in lasten prostor.

Obozujem cim starejse dame…vendar po mojih izkusnjah imam tezavo…zaradi 20+ cm in kar precej debelega orodja zna biti za zensko bolece…iscem diskretno damo ,ki uziva v vecjih centimetrih…sem visok..sportne postave..44 let

želim spoznati resno urejeno diskretno z močno željo po drugačnem sexu. želim si experimentirati vedno drugače in drugje. klasika je nezanimiva. sem resen zanimajo me vse vrste drugačne spolnosti . spoznajva se in uresničujva želje en drugemu .

Obozujem oralo..iscem urejeno zensko ne glede na leta…ki bi si zelela vroc jezicek na svoji lepoticki…kadarkoli kjerkoli…ni lepsega kot biti z jezikom med tvojimi nogami in opazovati kako se ti telo zvija v orgazmicnem krcu….

Rad bi spoznal normalno dekle oz. žensko nekje mojih let za intimo ali druženje brez obveznosti. Če se ujameva tudi za kaj več… Sem samski, star 32 let in normalne postave. Nisem playboy oz. neki zlo izkušen, tako da če je katera podobnih želja mi lahko piše na: mojadezelasi@gmail.com

želim spoznati resno urejeno diskretno z močno željo po drugačnem sexu. želim si experimentirati vedno drugače in drugje. klasika je nezanimiva. sem resen zanimajo me vse vrste drugačne spolnosti . spoznajva se in uresničujva želje en drugemu milangabro@gmail.com

Pozdrav,
ker na raznih portalih ne spoznam nič omembe vredno, bom poskusil še tu. Sem resen, star 34, visok, s koroške. Spoznal bi rad žensko za resno vezo, prijazno, zanimivo, da je vsaj malo športna in aktivna. Odkrito pogrešam družbo, da se lahko nekomu kaj zaupaš, pozabavaš, greš kam skupaj, supportaš en drugega. Mislim, da imam normalne želje. Če se kakšna opogumi, lahko odpiše na fastmaker12345@gmail.com Pošljem tudi fotko, brez problema.
lp…

Želim si spoznati 2 prijetni mladi punci, ki bi si želeli nežnosti v troje. Iščem 2 prijetni punci, diskretni, simpatični, privlačni, ki si želita popestriti prijetne urice v troje. Če si bomo všeč, bi vaju razvajal.

Sem 35 letnik, urejen, diskreten, strasten.

jaz sem ena od prijavljenih.stara 97 let,leta niso važna,prakse dovolj,3x poročenain zelo potrebna.druga je moja sostanovalka stara 95 let z velikimi izkušnjami-strastna.čakava na tvoje razvajanje.

Če me ujameta tisti 2 punci vaju bom imel resnično rad .
Vendar če bosta želeli z menoj seksati mi bo lahko vsaj ena odpela hlače ter me masirala lulčka jas jo bom pa slatav za zadnico ali jo bom med seksom poljubljal po licih .

Rad bi spoznal žensko za enostransko ali obojestransko erotično masažo. Starost ni pomembna in sicer na območju Ljubljane ali okolice. robiram10@gmail.com

sporten par (okoli 30) isce njo podobne starosti.
vec na zs

Iščem njo da ji zmasiram stopala

Iščem žensko za skupno preživljanje posteljnih aktivnosti. Starost, izgled itd. me ne zanima. Bolj si preprosta, bolj se mi dopadeš.

Si želi kakšna punca, dama spoznati visokega, simpatičnega fanta 28 let za skupno druženje in morda še kaj več? Iščem predvsem pozitivno in urejeno žensko, izgled in leta niso na prvem mestu. Lahko tudi pišeš na vprasaj.vprasaj@gmail.com.

Sem brez predsodkov in tabujev za vse oblike zabave… zato iščem družbo prijetne dame, dveh prijateljic ali para za druženje, morda za obisk swinger cluba, savne… Po možnosti za daljše obdobje. Pišite mi, da se spoznamo… gliser04@hotmail.com

Ti kar išči,si pa že raje kakega maserja najdem,da mi uresniči želje.On meni masažo,jaz njemu footjob,pa sva kvit in oba zadovoljna,pa še plačat mi ni treba.

Mm…za footjob ti z veseljem zmasiram stopala 😉

Iščem gej tipa a in p do max 38 let za redni seks in vse kar sodi zraven. Rad vidim da se depiliraš, imej kurca vsaj 17 cm.

Od kod pa si kolko star?

Iščem starejšo (lahko tudi 30,40,50+), zrelo žensko – ki ve kaj hoče, za vroče trenutke v dvoje 🙂 glede uresničitve morebitnih lastnih želj se ti popolnoma prilagodim. Sicer sem kar priljubljen med vrsticami in mlajšimi puncami, a že nekaj časa me ” daje” misel da bi spoznal kako žensko v pravem pomenu besede. Letos sem dopolnil 20 let. Morebitne interesentke vabim da mi pišete na: studentsem19@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close