Iščeva par
Iscem diskretno damo dekle za sex sem diskreten 26 let…pisi na kren112david@gmail.com
Iscem diskretno damo dekle za sex sem diskreten 26 let…pisina kren112david@gmail.com novo mesto
Hoj
Zanima me ali bi šla katera z urejenim neznancem (39 let) jutri, v dopoldanskem času, se malo posavnat v Atlantis. Zgolj in samo kot družba.
Pogoj pa je urejenost in komunikativnost.
piši na lojzerepic@gmail.com
lep dan vam želim
Lojze
Sem čeden fant, samski brez prtljage, če je kakšna poštena punca za kaj naj se javi, prostitutke in podobno obvoz. piši na mail fant35@salumail.com
Če katera išče tipa, ki ni čudaški nakladač kot večina tukaj, se drži dogovora in je resen, se mi javi na mail. Iščem žensko družbo, ne samo seks, ampak morda tudi druženje brez nekih obveznosti in pričakovanj.
roman.m@alumni.com
Sem samski, 34/182/110/14, osrednja Slovenija.
Iščem punco ki bi me popeljala v svet užitka, pokazala nekaj novega. Sploh analno, BSDM in podobne zadeve…
Okolica Celja, 30 let, 181/80. simon.skok6@gmail.com
Želim si spoznati dekle, ki bi si želela biti oralno zadovoljena. Sem fant malo čez 30, samski, dokaj čeden, prej vitek kot kaj drugega, normalne postave , fizičnega izgleda in normalnih pogledov. Izraz mi je kar malo grob, saj jaz pod to zadovoljitvijo štejem lep odnos do dekleta, ki drhti pod mojim jezičkom in se predaja nasladi. Kolikor časa želi. Imam sicer določene pogoje v smislu, da je dekle zdrava v smislu spolnih bolezni in splovil, da je samska, da nima otrok, leta naj bodo v zakonskem razponu tam do 30 let, in pa da nisi zelo obilna. Rad imam srednja in vitka dekleta po postavi, vse ostalo je nepomembno. Vseeno mi je ali imaš velik ali majhen nos, takšna in drugačna usteca, ušesa oblikovana tako ali drugače, kratki dolgi lasje vseh barv in oblik, no razen sive, navdušen sem nad raznoraznimi oblikami in velikosti lulike, ščegetavčka in sramnih ustnic. Lahko si še nedolžna, pravzaprav mi je to nekaj zelo lepega in te bi z še večjo pazljivostjo , občutljivostjo in nežnostjo vodil do užitka. Še posebno imam rad tudi dekleta z zobnimi aparatki ali zobnim nakitom, to mi je tako prikupno in erotično in dekleta z očali. Pri meni in z mano boš NA VARNI STRANI, diskretno. Oboževal te bom kot najlepši cvet.V zameno ne zahtevam seksa ali česarkoli drugega. Meni je lepo, ko je tebi lepo. Zberi pogum, naj te ne bo sram ali strah, piši mi na mail tvojasem@SecureMedical.net
Forum je zaprt za komentiranje.