Iščeva par
Spoznati želim prijetno polnoletno dijakinjo, študentko, zrelo poročeno žensko. Če mi boš namenila dovolj pozornosti, boš deležna prijetnih nežnosti, razvajanj, daril. V kolikor se bova ujela, lahko pričakuješ tudi to, da ti namenim, prepustim del svojega premoženja. Vse pa bo pokazal čas.
Sem urejen, v najboljših letih. Pusti kontakt ali se registriraj tukaj.
Jst sem za… si ti? Kr-Lj…
Vzemisime@gmail.com.
Sem iz Ljubljane in sem na voljo vsem
damam, ki zelijo skrivno avanturo z privlacim
in simpaticnim fantom. riko.baller@yahoo.com
Sem zainteresiran za druženje, sem tvojih let, tudi spolno zdrav, iščem urejeno mikavno deklino, saj sem tudi sam čeden, prav tako iz recimo ljubljanske kotline, bližnja okolica lj, in ustrezam tvojim kriterijem. Pri teh zadevah se zelo potrudim, sem tudi lepo obdarjen.Piši na mail matej@highvip.com
Simpatičen celjan pri 44 letih, nekadilec, nealkoholik, športne postev, iščem žensko zrelih let za občasno druženje. kontakt ce44man@gmail.com
Vezan 40 letnik iz okolice Celja, želim spoznati urejeno diskretno damo do 45 let za občasna srečanja. Stan ni pomemben, spoznajva se na pijači in vidiva, če sva si všeč. Če te zanima srečanje, mi lahko pišeš na mail: pisimi@yahoo.com.
Pozdravljeni,
Midva z mojo drago iščeva par mž iz ljubljane ali bližnje okolice.
Da bi bilo malo bolj zanimivo pa povabimo zraven še enega ali dva moška.
Zainteresirani pišite na mail
ljubitelj8@gmail.com
Ti ie dolgcas v sluzbi, rabis popestritev? Ali pa samo nekaj razburljivega..? Pisi mi na kjerkolikadarkoli@yahoo.com , nebo ti zal, le poguma ti ne sme majnkat
Si želiš res nore noči? Si pripravljena spoznati nove dimenzije orgazmov? Spoznaj me in se prepusti razvajanju. Najprej te bom popolnoma celo zmasiral nato pa spretno masažo preselil na že povsem razdražene intimne predele. Prečudoviti občutki ti bodo napolnili vsak kotiček telesa. Ko skoraj ne boš mogla več zdržati užitka si te bom vzel kot te ni še nihče nikoli. Spoznaj svet orgazmov, ki nimajo meja.
Hej, če se najde kakšna ženska od 30 do 45, ki ji je občasno dolgčas in bi si dopisovala z mlajšim fantom mi lahko pošlje zs. Najraje preko snapchata, ki omogoča diskretnost na obeh straneh 🙂
In NE, to ni povabilo za nage ali sexy slike ali whatever. Čisto normalen chat, če iz tega potem pride do kakšnih slik ali česa več super, če ne pač ne.
Če katera slučajno ne pozna – Snapchat je od največjih aplikacij, posebna je pa po tem, da se poslana sporočila/slike po pogledu izbrišejo in izginejo z obeh telefonov. Ob registraciji si izbereš ime preko katerega dodajaš frende, tako da ni vezan na številko kot viber/whatsapp..torej čisto diskretna zadeva 🙂
PAR IŠČE PAR
Kakšen par za prvo izkušnjo s parom ??
tade7992@gmail.com
ljubljana in bližnja okolica
Forum je zaprt za komentiranje.