Iščeva par
Ko sva midva iskala par, se nama je javilo največ parov, redko posamezniki in je bilo zanimanje za oba enako. 5 mesecev sva bila prijavljena na stran avanture in sva probala s tremi pari najinih let (26) in dvema posameznicama. Začne se z izgledom, izgledom, izgledom, rajcanjem, malce družbe, alkohol, s 1. parom sva seksala na isti postelji, brez menjave, pri drugih parih in posameznicama ona-ona. Če online ne najdeta nič, (kar me čudi?????) je mogoče z vama ali nekom izmed vaju kaj narobe.
Priporočam vama Kameo z Graza, za začetek samo sprehod čez klub, spijeta mogočče pijačo in opazujeta, klepetata… Če vama bo kdo vredu, probata še kaj drugega. Obstajajo kondomi ali ostaneta pri opazovanju. Če si vsaj malo postaven (beri mišiče) in visok vsaj 190 in imaš takšno bejbo, kot jo opisuješ, bosta najdla pare in posameznice takoj. Če si trebušast, manjši…….
Midva sva gledala vedno, da sva najdla nekaj boljšega od naju, da sva rekla o f****k, kera huda bejba in ker dober tip, da je bil tip dober tudi meni in to je bil vedno št.1 pogoj, ker tako se gre samo za užitek. Huda samo bejba in nevsečen tip, nisva odpisala. Mogoč vama bo pomagalo pri iskanju in sta dobila oodgovor, zakaj hoče vsak samo njo. Mogoče moraš delati na sebi. Velik sreče v iskanju.
48 letnik normalnega videza in postave iz savinske, nezadovoljen v zakonu, če si tudi ti nezadovoljna in si želiš diskretne družbe z umirjenim, poštenim moškim se mi javi pa poklepetava. Piši na ZS ali na: kekec.s546@gmail.com
Sem urejen 41 letnik, diskreten, umirjen.
Za popestritev v spolnosti, eksperimentiranje in uživanje iščem prijetno, diskretno poročeno, vezano žensko, za katero se mož ne zmeni in si privoščiti nekaj prepovedanega. Bodi pohotna, diskretna, z željo odkrivati lepote spolnosti.
Piši mi na:
poskrbim zanjo, varno 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, podpiševa pogodbo in izživiva svojo domišljijo. Če si želiš biti zasužnjena, se javi na: en.tipson2011@gmail.com
Danica, javi se na kjerkolikadarkoli@yahoo.com
Bi si katera dopisovala, malo rajcanja , skrite misli..? Mogoce kaj vec?
Pisi na kjerkolikadarkoli@yahoo.com
Pisi na kjerkolikadarkoli@yahoo.com
Forum je zaprt za komentiranje.