Iščeva par
Piši na varnostnik987@gmail.com če si za
Hej, če se najde kakšna ženska od 30 do 45, ki ji je občasno dolgčas in bi si dopisovala z mlajšim fantom (25) mi lahko pošlje zs, da izmenjava snap imena 🙂
Nisem grd, nisem obupan pa tudi telo ni tako slabo, you can trust me that 🙂 Sam starejše ženske so mi všeč :))
In NE, to ni povabilo za nage ali sexy slike ali whatever. Čisto legit chat za razbijanje dolgčasa…če iz tega potem pride do kakšnih slik ali česa več super, če ne pač ne. Sicer pa jaz svojo sliko (navadno) lahko pošljem, mi ni problem.
Če katera slučajno ne pozna – Snapchat je svetovno znana in ena od največjih aplikacij, posebna je pa po tem, da se poslana sporočila/slike po pogledu izbrišejo in izginejo z obeh telefonov. Ob registraciji si izbereš ime preko katerega dodajaš frende, tako da ni vezan na številko kot viber/whatsapp..torej čisto diskretna zadeva 🙂
iscem kaksno zensko da bi lizu stopala lahko so tudi dve prijatelici zmaseram polizem stopala pisi lizemstopala73@gmail.com
Ce se vidis v opisu in rabis tolazbo nezne duse ki prisluhne…mi povej svojo tezavo na kjerkolikadarkoli@yahoo.com mogoce pa se najde resitev
Jaz bi pa eni bil toilet slave. To me privlaci ze od otrostva. Pises lahko na toiletslejv@gmail.com
Enkratna ponudba za pč odpicene zenske.. Lahko sta kolegici z masko. Tudi jaz bi po moznostih ostal anonim.
Dolgo sem razmišljala, ali se naj tukaj oglasim. Odločila sem se, kar bo, pa bo.
Torej, iščem 2 moška, s katerimi bi šli trojčka. Z možem sva odtujena, jaz pa si spolnosti zelo želim. Že nekaj časa si želim probati z dvema moškima. Pričakujem diskretnost, ker sem poročena in ne bi rada imela sitnosti.
Lahko tukaj pričakujem, da se mi bosta javila dva skulirana, umirjena, resna tipa??
Tudi jaz vezan in diskreten….
Če bi rada uresničila fantazijo….
tade7992@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.