Iščeva par
Dvabirada
napiši od kod si…
Lahko se dobimo z mojim kolegom….lepo nam bo,,,
tade7992@gmail.com
drugače sem pa 39 letnik iz okolice ljubljane,,,
A bi mogoče o tem po mailu ???
tade7992@gmail.com
Sem mlad, zdrav, samski, urejen in obdarjen 27-letnik. Brez prikolice problemov ki bi jo vlačil za sabo. S službo, brez finančnih težav. Iz štajerskega konca.
Obožujem žensko telo, a si že dolgo časa si želim poskusiti biseksualno avanturo, da bi se pridružil paru, ki ga to zanima. V obliki sproščenega, diskretnega in neobvezujočega doživljanja trenutkov, ki jih drugače ne bi. Starost ni pomembna, lahko od nekje 25 do 50, naj pa gre za podoben profil s službo, brez problemov.
Zdaj pa tako … pravila igre:
1. odpadejo nesigurneži … če si nameravata vmes petkrat premisliti, hoditi na deset kafejev in tipati situacijo, ker je to v večini totalna izguba časa
2. če sta prepričana, da si to želita, kontakt na liveonlyonce271@gmail.com (za diskretnost)
3. da sta za akcijo, resnost izkažeta s pomanjkljivo oblečeno (ali pa golo sliko) skupno sliko (za diskretnost obraza na potrebujeta kazat), ki ima viden listek z napisom MON.
4. nazaj dobita enako sliko.
5. če smo za akcijo, se dobimo. Če nismo, se ne dobimo.
Obvoz te teme za zategnjence, zatežence in zavrteže. Zadeva je izključno prostovoljna in namenjena enako mislečim.
Iscem kaksno ustaljeno zensko ki mi bo namigovalno posiljala svoje zelje na spletnih trgovinah, na moj-butiku.. Kar ji bom na anonimen nacin poskusal ustrečt. Izžela boš mojo financno stabilnost ker si samozavestna, samovšečna in žleht. Vse kar zelim je da se igrivo ponorcujes iz mene, ko artikel prispe. Razvajana bi bila s kaksnim darilnim bonom za kopalisce in mi samo opisala kako je bilo, anonimno in na lastno pobudo. Pisi na tvojfinsuzn@gmail.com in poskusiva. Lahko dodaš tudi na KIK, toje anonimna aplikacija za komunikacijo ki prikaže le izbrano uporabniško ime, moje je Tvojfinsuzn
[hashtag=bemyfinlady]#bemyfinlady[/hashtag] Ko se ne počutiš razvajana, ti ni treba varat, you can just be 100 percent woman
caw noro noro se mi fuka pa tebi??
potem se hitro javi…
mornarxxx@gmail.com
Hej, če se najde kakšna ženska od 30 do 45, ki ji je občasno dolgčas in bi si dopisovala z mlajšim fantom (25) mi lahko pošlje zs. Najraje preko snapchata, ki omogoča diskretnost na obeh straneh 🙂
In NE, to ni povabilo za nage ali sexy slike ali whatever. Čisto normalen chat za razbijanje dolgčasa…če iz tega potem pride do kakšnih slik ali česa več super, če ne pač ne. Sicer pa jaz svojo sliko (navadno) lahko pošljem, mi ni problem.
Če katera slučajno ne pozna – Snapchat je svetovno znana in ena od največjih aplikacij, posebna je pa po tem, da se poslana sporočila/slike po pogledu izbrišejo in izginejo z obeh telefonov. Ob registraciji si izbereš ime preko katerega dodajaš frende, tako da ni vezan na številko kot viber/whatsapp..torej čisto diskretna zadeva 🙂
Sem poročena, sicer zelo prijetna rdečelaska z mikavno postavo, z darom govorav poznih 30-ih iz Ljubljanske kotline… Naj zaupam vam svoje želje / fantazije…
Želim si diskretnega seksi moškega, ki ve kako se zadevi streže… zelo močno željo imam po analnem orgazmu, moj mož se noče it analnega seksa, če se kakšen najde, ki ustreza mojim kriterijem in nima krščanskih zavovor je odprt za eksperimentalne zadeve pri seksu in obvlada še kaj drugega kot samo misionarca
bom zelo vesela in ustrežljiva… pusti kontakt našla te bom sama 😜…
Pozdravljeni.
Je kakšna punca dama za vroče dopisovanje z 31- letnim fantom??
Pišite na tomazxx86@hotmail.com
Veselim se vaše pošte.
Tudi jaz poročen, v enaki situaciji.
Poskusiva..
mitja675@gmail.com
Heiiii…. pisi mi na vzemisime@gmail.com pa receva kako o zeljah. Bos zadovoljna in zadovoljena. Lp
Danica piši na mail. Imam prostor in vse ostalo kar iščeš 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.