Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

padel si mi v oči med množico ponudb… ne vem zakaj:)

Sem ti že napisal…da sem nekaj posebnega
Ti pa tudi…………

…ko bi bil zdele tu z mano….

Reci le bededo……

je rekel “ne bom več pisal tukaj” 🙂

mucica ni resna. Če se kakšna malo bolj resna najde pa le naj piše na shuttle778@gmail.com

Mucica ..neresna sva…hehehehehe

normalno da sva neresna. Če bi bila bolj resna, bi zdele počela vse kaj drugega..;))))))

Točno tako…….
No bom dočakal registracijo……da te končno bolje spoznam ?

razmišljam, razmišljam…mikaš me, zato…

Tudi ti mene…..zelllooooooooooooo………

pomoje se bosta super ujela, glede na to kaka nakladača sta oba. Zato nič čakati. Srečno 🙂

Poguma ti manjka….

LP

kok ste naivni fak MUCICA samo podrkava folh vi ji pa nasedate. zame je to podlo brez kakrnegakoli razumnega vedenja. tako kot folk tukaj nateguje taka je tudi na privat. pač jabolko ne pade daleč od drevesa

Hej vi zavistneži. Napalila sem se na enega, vi pa vsi, da nisem resna, da sem dec… bla bla…
Res da mal oklevam, kaj naj naredim ali se naj spustim v to al ne… pač neki novga zame spoznavat tipa na tak način…
Jjkk ma prav – manjka mi poguma.
In Jjkk je zal pac edini, ki me je pritegnil – nimam pojma zakaj ampak tako pač je.

Komur gre to na živce, pač ne berite. Simpl.
Jaz se bom pac odločila, ko se bom in če se bom…
Poljubček vsem potrebnežem.

Zdravo…

Iscem diskretno najraje vezano (ni pa nujno) damo za srečanje… iz od ljubljane do radovljice, škofje loke domžal…

Najraje od 25 do 48 let.

Sam imam 37 let in sem iz okolice kranja…

Ce si resna in si želiš diskretnega ljubimca, potem se mi javi na zs ali pa na vzemisime@gmail.com

Lp

In s čim te je tako pritegnil??

Mucica…..

Lahko noč…..

Morda….
Nekoč…
Nekje….

Morda… pa res ;))

Lahko noč….

Kako ste patetični tukaj. Doma imate družine, ne funkcionirate v redu s partnerji. In kako rešutjete to? Tako, da se iščete druge VEZANE ljudi, da se boste gonili z njimi… In kaj boste rešili s tem? Nekaj lepih uric mogoče preživeli, isto kot alkoholik ki pije da pozabi, problemi pa ostajajo…

Imejte jajca (in jajčnike) pa naredite stvari kot je treba. Če se res ne da rešiti, prekinite veze pa se potem samski gonite. Sramota ste. Res, zamislite se, ne zame, zase. To je vaše življenje? Sreča?

Iscem diskretno ljubimko, tja do 48 let… iz lj in okolice proti gorenjski…. imam 37 let sem iz okolice kranja… najraje vezano… ni pa nujno… tako da ce isces diskretnega ljubimca ki zna poskrbet da bos zadovoljna in zadovoljena se javi pa se najdeva…

Pisi na vzemisime@gmail.com

muccica napisi se zmeniml vse lizemstopala73@gmail.com

ja placam

porocen se zmenimo vse noben problem 35 star lizemsto

Ki kaki dori tipcek ki bi si piso te javi email bodi dori hudi. Sem vezana 24letna pupa. Lp Moniqe

Bi samo teoretično ali bi tudi kaj praktičnega probala?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close