Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Si pa smešen. Tip res nisem :). Če bi bila, bi verjetno takoj igrala dalje. Sem pa samo malo osamljena ženska ki ne ve točno kaj naj naredi…
zaakaj pa ti pišeš pod tem nickom, če si registriran???

Lej ne da se mi več……tukaj gor razlagat

Srečno

🙁

Ko se registriraš ti pišem tja…..

Lp

Všeč si mi 😉

Tudi ti meni….
Zato sem pa vztrajen….

edini ki si pritegnil mojo pozornost trenutno ;). zaupaj mi sam še tvojo starost da se bom lahka odločla……….

Mucica…..
Tukaj nič več…žal

Poljubček

Lp

mucaica,

piši na mail pa si tam zaupava kaj več. Ni mi do tega, da se tukaj “reklamiram”. Sem vezan

Zakaj?
[/quote]

Mucica, tudi jaz sem osamljen. Imam 41 let, potrudil bi se zate, da bi uživala. Piši mi na mail, pa ti zaupam, kaj bi ti rad počel….nekaj takega, kar doma ne smem.

..pa ti je res to potrebno? Mislim, da tvegaš z neznancem…pogovori se s tvojim o težavah ki jih imata in če ne so za to pristojni psihologi (tudi na tem forumu), ki lahko resnično pomagajo..

Jjkk

če se registriram, kako naj vem da mi boš pisal ti. Tuki se jih full javlja, pa ne vem več kdo je kdo

Verjemi da me boš spoznala….
Sem drugačen od ostalih…

To je res zadnje sporočilo

Saj vem..mogoče res ni pametno kar delam. A sem dovolj stara in vem kaj hočem. Upam pač da je tu kak normalen moški, ne sami norci in perverznezi…sicer pa nisem še nič nardila..in če bom, bom dobr premislila..
Hvala vseeno za opozorilo.

Saj vem..mogoče res ni pametno kar delam. A sem dovolj stara in vem kaj hočem. Upam pač da je tu kak normalen moški, ne sami norci in perverznezi…sicer pa nisem še nič nardila..in če bom, bom dobr premislila..
Hvala vseeno za opozorilo.
[/quote]

Kakšne težave imata z možem? Kaj je narobe?

Si pa smešen. Tip res nisem :). Če bi bila, bi verjetno takoj igrala dalje. Sem pa samo malo osamljena ženska ki ne ve točno kaj naj naredi…
zaakaj pa ti pišeš pod tem nickom, če si registriran???
[/quote]

Se vedno pa nisi nic napisala o sebi… pisala na mail…

Kakšne težave imata z možem? Kaj je narobe?
[/quote]

Navelicanost, prepiri…poznana zgodba. Zato bi imela nekoga ki me spravi v smeh in ekstazo

Navelicanost, prepiri…poznana zgodba. Zato bi imela nekoga ki me spravi v smeh in ekstazo
[/quote]

Iz kje pa si? Pisala mi se nisi… 😜

[/quote]

Sva nekako na istem. Tudi jaz bi si želel prijetne ljubice, ki bi me razvedrila in me razumela, da si še vedno želim tudi spolnosti.

Mucica..

Dobro jutro

dobro jutro

kaj nisi rekel da ne boš pisal več sem ???

Sem rekel….

Dobro jutro ti pa lahko zaželim …a ne

Misija nemogoče.
Sicer pa, paše da se dviga ego, adrenalin, …
Mucica uživaj :-)))

;)))))

Naj berejo….da se mi dopadeš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close