Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Celjanka36, zdravo, jaz bi popolnoma ustrezal, razen da sem 180 cm v višino. Sem pa zelo resen in diskreten, imaš kontakt?
[/quote] pod 185 cm ne iščem. Brez zamere.

sem jaz185 😂
hocem123456@gmail.com

pod 185 cm ne iščem. Brez zamere.
[/quote]

186 cm, pa tudi druge pogoje izpolnjujem. proprc05@gmail.com

Potrebnabejba… A za trojčka bi bila (mžž)? Koliko si stara?

kaksna punca za druzenje, star sem 37 let, sem iz okolice Ptuja

18let star je kaksno dekle ki bi so zelelo dopisovati in kasneje mogoce tudi kaj vec?

pozdravljeni zanima me ali je kera punca 17 let pripravljena, na malo družbe ali kaj več , lahka mi pišeš na zs, al pa na fb, mora biti stara vsaj od 17-18 let , lahka tud kj več recimo fafanje ali kaj drugega 🙂

star sem 17 let in sem iz ljubljane

“Oj že dolgo časa imam željo poskusit drugače in se prepustiti uzitkom in tvojim željam. “Na kratko o meni: ..umerjena oseba..rad imam šport in zabavo. 🙂 .. lahko se slišiva preko maila, .bolcen47@gmail.com ali mi piši sem

Zivjo. Prava stvar zame.. Se zmeniva??

Res me zanima. Sem zainteresiran

22 letnica, iščem sex z 10-15let starejšim…če se da, danes zvečer 🙂 piši na hermyona@gmail.com

Ojla. Ustrezam tvojim pogojem. Daš kak kontakt, da lažje stopiva v stik?

Mogoče kakšna mlajša ženskica ali par za dopoldanske nežnosti ??’ Lahko tudi soft dominacija…
tade7992@gmail.com
ljubljana in okolica……

Moj mail je mushrooms33@mail.com

Pozdravljene. Katera punca/ženska za chat z mladim štajercem? Pripiši mail. Se tipkamo.

Je katera tule za dopisovanje, tako bolj vulgarno in sprevrženo? Piši na: ticnik@gmail.com

Barca ne pride v poštev (raje povem prej, da bo kake zamere).

caw miske,cas praznikov veselja..
zelim spoznati damico za obcasna druzenja,sexs…
si za???
hocem123456@gmail.com

Urejen srednjih let

spoštovana ženska si želiš prave potešitve? javi se mi sem izkušen zanesljiv in vsako željo ti izpolnim . lj okolica piši na bolcen47@gmail.com DISKRETNOST JE NUJA NE ŽELA PRAV TAKO UREJENOST TER ČISTOST

caw macke;-))
je katera tu gor,ki si zeli neznosti…romantike…sexsa…

hocem123456@gmail.com

caw sanjas v divjem preverznem fuku..
si resna??
nensitna?
strastna?
packa??
mmmm kaj cakas javi se mi!!
sem urejen 35 letni pohoten nenasiten strastn iz okolice ljubljane itd..
poslovnez123456@gmail.com
bodi stara do 60 let!!!!

zdravo,sem 43 letni moški,iščem kakšno osamljeno žensko da jo povabim v savno se razvajat,lahko greva v atlantis ali pa v olimlje,javi se

Jaz si pa želim poskusit kaj s tipom,to me že lep čas vzburja.Je mogoče še kdo s podobnimi željami?

Tudi jaz si želim tega, od kod pa si in koliko star?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close