Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Sem 27 moski z gorenjske,iscem zenske za skupna dozivetja,avanture,zabavo…sm odprt za vse.
Kontakt na aenae27@gmail.com

hejla star sem 25 let in sm iz ljubljane… je mogoce kasna punca za druzenje ?

Živjo,
sva mlad par (jaz 26, moja 21) prihajava iz Zasavja. Predvsem moja polovica ima sanje doživeti trojček MFF, in rad bi ji to tudi omogočil. Torej iščem punco, žensko, deklino, ki bi rada pomagala pri pripravi rojstnodnevnega presenečenja. Bliža se rojstni dan, kjer bi mojo odpeljal v zasebni welness, kjer bi se nato pridružila tudi ti in bi se pozabavali v sproščenem večeru.

Kako do tega, da se stvar izpelje? Kje najti žensko za to stvar?
Hvala racic15@gmail.com
Lp,

Pozdravljeni
Iščem posameznico za snemanje erotičnega filma. Vse zainteresirane se mi prosim javite na mail jankotrobec1@gmail.com
Seveda se zmeniva tudi o plačilu
Lp

zelim si sexsa in sexsa..
ce imas enake misli se hitro javi!!!;-)
vsec so mi starejse dame ni pa to pogoj;-))
hocem123456@gmail.com

zenske imajo najlepsa stopala lizemstopala73@gmail.com

Jaz jih včasih seki po treningu začnem masirat da pozab pod tuš in zaspi. Ponoč pa zližem do gležnjev.

Rada bi nekoga, ki bi mi nežno šepetal na uho, me strastno poljubljal vsepovsod in me na koncu divje pof…
Sem nora????

si poredna ? jaz ti vse pustim da delaš z mojim trdin norostoječim kurcem. sem ti na voljo za igrice kjerkoli kadarkoli. uresniči svoje želje in hotenja jaz sem ti popolnoma na raspolago

Da ne bo pomote – ne iščem samo golega f…., tega lahko dobim kjerkoli. Rada bi nekoga, ki bi znal biti hkrati nežen, hkrati divji ljubimec.

prav to ti nudim

kje te najdem??

milangabro@gmail.com

Kraj? približno. In starost .

ok ljubljane 47 let urejen

mmm, tapravi zame :). Poročen, zaseden?

piši na mejl sem tam. tukaj vsii javno berejo

To bi rada vedela, preden se odločim in ti pišem. si zaseden ali samski –

samski sem

sorči, ne ustrezaš. Raje bi imela zasedenega…

čw bi napisal zaseden bi pa napisala samskega ,sicer na javnem pa res nebom vsem razlagal kako in kaj . neka zasebnost pa mora bit .

caw macka,lepo napisano!!!
upam da se javis…;-)
hocem123456@gmail.com

sem pa iz okolice ljubljane…porocen diskreten strasten nenasiten romantik…imam skrivno gnezdce kjer bi se dobivala!!!;-)

sorči, ne ustrezaš. Raje bi imela zasedenega…
[/quote]

Oj mucica….jaz sem poročen….te zanima?

Pises mi lahko na vzemisime@gmail.com

Pa se zmeniva…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close