Iščeva par
Poročen isčem damo iz okolce Sl. Bistrice za diskretna vroča srečanja. Rad mam dominantne in imam fetiš na ženske nogice. rakun149@gmail.com
Pozdrav,
sem poročen 45letni moški. Moja težava pa ni v tem, da bi mi spolnost v zakonu postala dolgočasna, temveč v tem, da je ženi le redko do sexa.
Verjemite, da sem se precej trudil z pozornostjo, a brez uspeha.
Zato bi rad spoznal vezano žensko z podobnimi problemi za občasna sestajanja v Ljubljani.
Če te zanima, se mi oblasi na mail cakamte45@gmail.com
Lep pozdrav
Sem mlad 23letni moški, in iščem punco za diskretne avanture. Leta niso važna ampak nimam prostora. Lahko se tudi občasno pozabavava preko skypa 🙂 piši na srj8.mw2@gmail.com
Predvidevam da vas je kar nekaj ki imate takšen fetiš 🙂 Ki vas vzburi igranje vlog, zdravnica – pacient ali obratno, medicinska sestra, uniforme, instrumenti, ginekološki stol …
V tujini, predvsem v Nemčiji je veliko “DOMIN” ki ti lahko ustrežejo, imajo BDSM sobe, zraven pa tudi “ambulante”. Tudi v Sloveniji se kakšna najde 🙂
Nemške spletne strani:
klinikzone
galeriedesade
Rad bi spoznal kakšno punco, ki so ji tudi všeč takšne igrice, za kakšno srečanje, morda pa za začetek za kašen pogovor o temi, verjetno ni lahko kar se z nekom dobit in pogovarjat o temi 🙂
Piši zs, Lp
caw si za obcasno druzenje…sexs romantika neznost…mmmm bi mi zelo pasalo pa tebi??;-)
vsec so mi starejse dame,ni pa to pogoj!!;-))
vazna je tvoja resnost in pohota v tebi;-)))
Polna simpatična ženska, stara 35 let, išče žensko za avanturo, mogoče tudi v troje. Lokacija Ljubljana z okolico. Piši mi na martina.tina.cenc@gmail.com
caw rad bi spoznal starejso damico 40+ za obcasna srecanja lahko pri meni;-))
bodi resna…
javi se!!
hocem123456@gmail.com
super upam da se spoznava!!;-)
hocem123456@gmail.com
25 letni devičnik ki je obupal tudi nad internetnim spoznavanjem po 1 letu
zgledam pa točno tako kot si me predstavljaš hahaha
si zelis neznosti romntike sexsa…
potem se hitro javi,bodi stara nad 30 let a ne vec kot 55 let!!!
hocem123456@gmail.com
Pozdravljeni. Če je katera punca, ženska za dopisovanje z 28 letnim mi piši na pajek740@gmail.com. Se tipkamo čaw.
caw noro noro si zelim spoznati zrelo damo 45+ za obcasna druzenja,vrjemi lepo nama bo!!!
hocem123456@gmail.com
Zdravo, iscem ljubimko… lahko vezano damo do 50 let… za diskretna srečanja… recimo kranj in 30 km okrog… imam 37 let, cas dopoldan, sem prilagodljiv, in rad poskrbim da bos zadovoljna in zadovoljena… imas cas in si za? Pisi mi na zs ali pa na vzemisime@gmail.com pa se pogovoriva…
Iščem punco za pissing. Kjerkoli, kamorkoli.
tankholder@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.