Iščeva par
Rahločuten pozdrav!
Sva par, Ona 30 (bisex), On 40 (hetero) in iščeva popestritev spolnega življenja.
Iščeva par primerljive povprečne starosti.
Sva urejena, čista, diskretna, povprečnih postav in zdrava (brez SPB). Enako pričakujeva tudi od vaju.
Izmenjava fotografij sledi kasneje, ko se ujamemo vsaj glede pričakovanj.
Glede na to, da je to za naju prvič, sva si zadevo (vsaj za začetek), predstavljala nekako takole, vse ob predpostavki, da se predhodno ujamemo in smo si kompatibilni:
-najamemo počitniško kočo nekje na samem
-uvodno spoznavanje ob pijači
-dekleti se medsebojno ljubkujeta in obdelujeta, ONADVA sta pasivna opazovalca z možnostjo komentiranja
-posamezni (brez izmenjave partnerjev) par oddide v svojo sobo, kjer ob odprtih vratih (da lahko dogajanje v sosednji sobi vlečemo na ušesa) nadaljujemo po svoje.
-po jutranji kavi se poslovimo in ob morebitni ustrezni kemiji ponovno srečamo in nadaljujemo na višjem nivoju.
Kontakt: par.slo.77.88@gmail.com
Sem moški star 38 let in si želim spoznati žensko do 45 let za vroča srečanja. Lahko tudi za obisk savne… Pisi na mail. shuttle778@gmail.com
Hej, pisi na primoz55@hotmail.com in se lahko kaj dogovorima😀
Sem urejen 41 letnik, diskreten, umirjen.
Za popestritev v spolnosti, eksperimentiranje in uživanje iščem prijetno, diskretno poročeno, vezano žensko, za katero se mož ne zmeni in si privoščiti nekaj prepovedanega. Bodi pohotna, diskretna, z željo odkrivati lepote spolnosti.
Piši mi na:
Zdravo iscem nekoga ki je bisex In ga zanima preprodaja.
Če je kdo za naj se javi na mail. Iscemnekoga22@gmail.com Lp.
spoštovana ženska si želiš prave potešitve? javi se mi sem izkušen zanesljiv in vsako željo ti izpolnim . lj okolica piši na bolcen47@gmail.com
spoštovana ženska si želiš prave potešitve? javi se mi sem izkušen zanesljiv in vsako željo ti izpolnim . piši na bolcen47@gmail.com star sem 47 let urejen resen diskreten zanimiv
Piši na bojan.novak@emailhosting.tv
Seksa ne zahtevam, pogoji so, do 25 let, vitka ali srednja, ZDRAVJE. Sem prijeten simpatičen, dokaj čeden, vitek okoli 30 let. Piši na matej.fink@highvip.com
Sem urejen 41 letnik, diskreten, umirjen.
Za popestritev v spolnosti, eksperimentiranje in uživanje iščem prijetno, diskretno poročeno, vezano žensko, za katero se mož ne zmeni in si privoščiti nekaj prepovedanega. Bodi pohotna, diskretna, z željo odkrivati lepote spolnosti.
Piši mi na:
Forum je zaprt za komentiranje.