Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

zivjo iscem zensko 19-45 lahko samo za obcasen ali enkraten sex,dopisovanje,…po zeljah 🙂 sem misicaste postave,19 let,romanticen,…ce je katera za mi naj pise na zasebno sporocilo

Rahločuten pozdrav!

Sva par, Ona 30 (bisex), On 40 (hetero) in iščeva popestritev spolnega življenja.
Iščeva par primerljive povprečne starosti.

Sva urejena, čista, diskretna, povprečnih postav in zdrava (brez SPB). Enako pričakujeva tudi od vaju.
Izmenjava fotografij sledi kasneje, ko se ujamemo vsaj glede pričakovanj.

Glede na to, da je to za naju prvič, sva si zadevo (vsaj za začetek), predstavljala nekako takole, vse ob predpostavki, da se predhodno ujamemo in smo si kompatibilni:
-najamemo počitniško kočo nekje na samem
-uvodno spoznavanje ob pijači
-dekleti se medsebojno ljubkujeta in obdelujeta, ONADVA sta pasivna opazovalca z možnostjo komentiranja
-posamezni (brez izmenjave partnerjev) par oddide v svojo sobo, kjer ob odprtih vratih (da lahko dogajanje v sosednji sobi vlečemo na ušesa) nadaljujemo po svoje.
-po jutranji kavi se poslovimo in ob morebitni ustrezni kemiji ponovno srečamo in nadaljujemo na višjem nivoju.

Kontakt: par.slo.77.88@gmail.com

Sem moški star 38 let in si želim spoznati žensko do 45 let za vroča srečanja. Lahko tudi za obisk savne… Pisi na mail. shuttle778@gmail.com

Zivjo iscem kaksno dekle za druzenje lahko starejsa ali maljsa….star sem 24let z okolice Lj…ce je kaksna za naj odgovori…

Iscem zensko lahko starejsa za dobivanje na samem …star sem 24 let obdarjen in urejen

A bi katera bila za, da skupaj obiščeva masažni salon z erotične masažo, kjer bi naju maserka oba zmasirala do vrhunca.

Iščem starejšo žensko, staro nad 55 let za vroče srečanje.
Mlad fant, vedno urejen in pripravljen potešiti tudi najbolj skrite želje.
Piši na zs.

43 letni moški iščem žensko za v topliće ,pa sauno,če bi katera šla naj se javi

Je katera sedaj na formumu ki je za akcijo takoj? Plac mam v Lj, sem 26 letnik. Leta niso vazna! Pisi privat!

Izola iščem dekle za intimne užitke .

Hej, pisi na primoz55@hotmail.com in se lahko kaj dogovorima😀

Sem urejen 41 letnik, diskreten, umirjen.

Za popestritev v spolnosti, eksperimentiranje in uživanje iščem prijetno, diskretno poročeno, vezano žensko, za katero se mož ne zmeni in si privoščiti nekaj prepovedanega. Bodi pohotna, diskretna, z željo odkrivati lepote spolnosti.

Za popestritev v spolnosti, eksperimentiranje in uživanje iščem prijetno, diskretno poročeno, vezano žensko, za katero se mož ne zmeni in si privoščiti nekaj prepovedanega. Bodi pohotna, diskretna, z željo odkrivati lepote spolnosti.

Piši mi na:

poskusivamidva@gmail.com

Zdravo iscem nekoga ki je bisex In ga zanima preprodaja.
Če je kdo za naj se javi na mail. Iscemnekoga22@gmail.com Lp.

Za mene je 40+

Rad bi spoznal starejso dekle,za občasna srečanja!Star sem 40 let in sem srednje postave!

spoštovana ženska si želiš prave potešitve? javi se mi sem izkušen zanesljiv in vsako željo ti izpolnim . lj okolica piši na bolcen47@gmail.com

42 letnik išče resno na goriškem

Že od nekdaj si želim biti z žensko.
Naj bo erotična masaža ali ljubkovanje.

Stara sem 43 let in prijetnega videza.

spoštovana ženska si želiš prave potešitve? javi se mi sem izkušen zanesljiv in vsako željo ti izpolnim . piši na bolcen47@gmail.com star sem 47 let urejen resen diskreten zanimiv

Zdiš se mi zanimiva, zato bi te rad spoznal….daš kak kontakt?

Piši na bojan.novak@emailhosting.tv

Seksa ne zahtevam, pogoji so, do 25 let, vitka ali srednja, ZDRAVJE. Sem prijeten simpatičen, dokaj čeden, vitek okoli 30 let. Piši na matej.fink@highvip.com

Oj, oglasi se mi na ZS. Sem nekaj let starejša od tebe, vitka, simpatična, prijetna družba, iz LJ.

Piši mi na:

poskusivamidva@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close